Χρειάζεστε βοήθεια; - 231 231 5333
 
κλιματιστικο Daikin ftxa stylish ινβερτερ

Κλιματιστικο Daikin Stylish FTXA

Νέα σειρά κλιματιστικών Daikin Stylish FTXA ήρθε τον Μάρτιο του 2018!!
Η Daikin εγκαινίασε τον Μάρτιο του 2018 την νέα σειρά Daikin Stylish FTXA, ένα κομψό κλιματιστικο στο οποίο η καινοτομία συναντά τη δημιουργικότητα !!
Το κλιματιστικο Daikin Stylish FTXA, είναι μια νέα μονάδα κλιματιστικου τοιχου με ολοκαίνουριο σχεδιασμό και μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι περισσότεροι καταναλωτές σήμερα αναζητούν ένα κλιματιστικο που συνδυάζει την καλύτερη απόδοση και τον ποιο κομψό σχεδιασμό.Η σειρά Stylish FTXA επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία. Όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα της αυτό το κομψό κλιματιστικο συμπληρώνει αισθητικά το εσωτερικό του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία απόδοση και αποδοτικότητα.

Το κλιματιστικο Daikin Stylish Ftxa σας εξασφαλίζει Μέγιστη Απόδοση

Η εξαιρετική απόδοση του κλιματιστικου Daikin FTXA STYLISH θέτει εκτός  τον ανταγωνισμό:
Η σειρά Stylish παρέχει την υψηλότερη απόδοση με βαθμολογίες A +++  για τη θέρμανση και την ψύξη. Χάρη στην εκ νέου σχεδίαση όλων των εξαρτημάτων του, το κλιματιστικο Daikin Ftxa stylish είναι ένα από τα αποδοτικά ενεργειακά κλιματιστικά τοίχου που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Το ψυκτικό φρεον R-32 εγγυάται την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και τον χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Έξυπνος και αποτελεσματικός σχεδιασμός του κλιματιστικου

Το κλιματιστικο Daikin stylish Ftxa διατηρεί την γοητεία του διακριτικά. Με διαστάσεις 79,8 cm X 18.9 cm X 29,5 cm είναι η λεπτότερη και η πιο συμπαγής εσωτερική μονάδα κλιματιστικού στην αγορά.
Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τρία διαφορετικά χρώματα: λευκό, ασημί και μαύρο. Όταν το κλιματιστικο λειτουργεί, το κάλυμμα κινείται παράλληλα με το σώμα και δένει απόλυτα με το σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου. Η λειτουργία αυτή βελτιώνει την αποδοτικότητα της μονάδας διατηρώντας τη διακριτική και κομψή της εμφάνιση. Οι στρογγυλεμένες γωνίες προσθέτουν στην συνολική αισθητική του κλιματιστικου της Daikin.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο κλιματιστικο Daikin Stylish Ftxa και στην τεχνολογία λειτουργίας

Τα κλιματιστικά τοίχου Stylish χρησιμοποιoούν έναν ανεμιστήρα με νέα σχεδίαση που πετυχαίνει τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα, με αποτέλεσμα την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε χαμηλά επίπεδα θορύβου.Για να επιτευχθεί υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, η Daikin σχεδίασε έναν νέο ανεμιστήρα που δουλεύει αποτελεσματικά μέσα στις συμπαγείς διαστάσεις του κλιματιστικου Daikin stylish Ftxa.Μαζί, ο ανεμιστήρας και ο εναλλάκτης θερμότητας επιτυγχάνουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση αλλά λειτουργούν σε σχεδόν αθόρυβα επίπεδα ήχου.
Το Stylish FTXA συνδυάζει ελκυστικό design με εξαιρετική λειτουργικότητα: Ανώτερος έλεγχος ροής, ψύξης και υγρασίας εγγυώνται άνεση και ευεξία σε όσους βρίσκονται στο δωμάτιο.

Βελτιστοποιημένη ροή αέρα του κλιματιστικού για τέλεια άνεση

Το κλιματιστικο daikin stylish Ftxa χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια για να δημιουργήσει την επίδραση Coanda, τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα για ένα άνετο κλίμα στον χώρο μας. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια, μια πιο εστιασμένη ροή αέρα επιτρέπει την καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας σε όλη την ολόκληρο το δωμάτιο.
Λειτουργεί ως εξής: Τα κλιματιστικα Stylish καθορίζουν το μοτίβο ροής αέρα με γνώμονα το δωμάτιο σε ανάγκες θέρμανσης ή ψύξης. Όταν είναι είναι σε λειτουργία θέρμανσης, δύο πτερύγια κατευθύνουν την ροή αέρα προς τα κάτω (κατακόρυφη ροή αέρα).

κλιματιστικο daikin stylish Ftxa coanda effect θερμανση
κλιματιστικο daikin stylish Ftxa coanda effect στη λειτουργία θέρμανσης

Όταν είναι σε λειτουργία ψύξης, τα πτερύγια κατευθύνουν την ροή αέρα προς τα πάνω (ανώτατο όριο ροή αέρα). Με τη δημιουργία δύο διαφορετικών μοτίβων ροής αέρα, το κλιματιστικό αποτρέπει τα ρεύματα και  δημιουργεί μια πιο σταθερή και άνετη θερμοκρασία δωματίου για όσου βρίσκονται στον χώρο.

κλιματιστικο daikin stylish Ftxa ινβερτερ ftxa stylish coanda effect
κλιματιστικο daikin stylish Ftxa coanda effect στη λειτουργία ψύξης

Ο αισθητήρας Grid eye sensor του κλιματιστικου διατηρεί σταθερές θερμοκρασίες δωματίου

Το Stylish Ftxa χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ( Grid eye sensor) για να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία της επιφάνειας ενός δωματίου και να δημιουργήσει ένα πιο άνετο κλίμα στον χώρο μας.
Μετά τον προσδιορισμό της τρέχουσας θερμοκρασίας χώρου, ο αισθητήρας  κατανέμει τον αέρα ομοιόμορφα σε ολόκληρο τον χώρο πριν μεταβεί σε ένα μοτίβο ροής αέρα που κατευθύνει τον ζεστό ή δροσερό αέρα στις περιοχές που το χρειάζονται.

Συνολική άνεση χάρη στον έλεγχο του κλίματος και της υγρασίας

Η άνεση δεν σχετίζεται μόνο με την ποιότητα ή τη θερμοκρασία του αέρα του εσωτερικού χώρου . Σχετίζεται και με την υγρασία. Το κλιματιστικο daikin stylish Ftxa  χρησιμοποιεί μερικές διαφορετικές ρυθμίσεις για να ρυθμίσει αυτόματα τους ανεμιστήρες και τους συμπιεστές  του, για να δημιουργήσει τη σωστή ισορροπία μεταξύ θερμοκρασίας και υγρασίας σε ένα δωμάτιο. Η τεχνολογία Inverter του κλιματιστικου χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της έντασης της ψύξης και για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας με ακρίβεια 0,5 βαθμού!!Με αυτόν τον τρόπο, το δωμάτιο διατηρείται πάντοτε σε μια ευχάριστη θερμοκρασία και υγρασία.

Φρέσκος καθαρός αέρας από το κλιματιστικο

Το κλιματιστικο Daikin Stylish Ftxa χρησιμοποιεί την τεχνολογία Flash Streamer για την απομάκρυνση σωματιδίων, αλλεργιογόνων και μυρωδιών από το εσωτερικό της μονάδας και μας παρέχει υψηλή ποιότητα αέρα στον χώρο μας.
Σχεδιασμένο για να μας παρέχει εξαιρετική άνεση και απόδοση, το κλιματιστικο Stylish είναι μια κομψή, διακριτική λύση κλιματισμού που διατίθεται σε διάφορα  χρώματα και υφές, για να συμπληρώσει αισθητικά οποιονδήποτε χώρο.

Έξυπνος και εύκολος έλεγχος των κλιματιστικων με το Daikin online controller

Με το Daikin Online Controller στον στάνταρ εξοπλισμό του, η σειρά κλιματιστικων Stylish FTXA μπορεί να ελεγχθεί πλήρως μέσω του smartphone – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο κλίμα στο σπίτι είναι η σύνδεση ιντερνετ και η δωρεάν εφαρμογή Daikin Online Controller. Συμβάλλοντας στην αξιοσημείωτη απόδοση της Stylish, η εφαρμογή μπορεί να σας παρέχει και πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας του κλιματιστικου σας.

Σχετικά με την Daikin

Η Daikin Europe είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους παραγωγούς κλιματιστικών, αντλιών θερμότητας και ψυκτικού εξοπλισμού, με περίπου 5.500 εργαζόμενους σε όλη την Ευρώπη και 10 μεγάλες μονάδες παραγωγής με έδρα το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Daikin είναι γνωστή για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στην ανάπτυξη προϊόντων και την απαράμιλλη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων της. Με εμπειρία πάνω από 90 χρόνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή τεχνολογιών θέρμανσης και ψύξης, η Daikin κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της τεχνολογίας αντλιών θερμότητας.

Μοντέλα της σειράς Daikin Ftxa Stylish

Το κλιματιστικο Daikn FTXA STYLISH βγαίνει σε τέσσερις εκδόσεις με βάση την απόδοση τους σε btu και σε τρία διαφορετικά χρώματα (λευκό, Ασημί και μαύρο) για κάθε κατηγορία Btu.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές για κάθε έκδοση πατώντας στο αντίστοιχο μοντέλο:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2010 - 2019 IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Designed by ArtAbout.gr