ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Κλιματιστικά Inverter - Οικιακα & Επαγγελματικα Air condition

Σε μας θα βρείτε κλιματιστικά inverter επιλεγμένων κατασκευαστών που το όνομά τους είναι και η εγγύηση της ποιότητας των κλιματιστικών μας. Οι εταιρίες GREE, INVENTOR, DAIKIN, TOSHIBA & CVMORE είναι αυτές που έχουμε επιλέξει για την κορυφαία ποιότητά τους και για την αξιοπιστία τους. H IDEALKLIMA PC ως επίσημη αντιπρόσωπός τους, σας βεβαιώνει ότι με προϊόντα κλιματισμού αυτής της τεχνολογίας, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. 

Για τέλεια κλιματιζόμενο περιβάλλον επιλέξτε ένα κλιματιστικο inverter από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε και απολαύστε ιδανικές θερμοκρασίες στο σπίτι , στο γραφείο και σε όλους τους χώρους σας. Με σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, με κορυφαίες αποδόσεις και εξελιγμένη τεχνολογία, τα κλιματιστικά μας προσφέρουν κάτι παραπάνω από απλή θέρμανση και ψύξη.
Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ συγχρόνως με τη συνεχόμενη ροή των προσφορών μας, επιθυμούμε τα κλιματιστικά μας να είναι η πρώτη σας επιλογή!

Κατηγορίες κλιματιστικών

Για τον κλιματισμό ενός χώρου υπάρχουν πολλές επιλογές συσκευών. Συχνότερα συναντούμε τα γνωστά σε όλους μας κλιματιστικά τοιχου ενώ στα πιο εξειδικευμένα κατατάσσονται τα καναλατα κλιματιστικά (τύπου ψευδοροφής) .Συνοπτικά μπορείτε να επιλέξετε:

 • Κλιματιστικο Τοιχου, ιδανικο για το σπίτι , το γραφείο ή το εξοχικό σας.
 • Κλιματιστικο Δαπέδου, ιδανική επιλογή ειδικά για την θέρμανση σε ψηλοτάβανους χώρους.
 • Κλιματιστικο Οροφης, μπορεί να καλύψει μεγάλους εμπορικούς μακρόστενους χώρους.
 • Κλιματιστικο Κασετα ψευδοροφής, προβλέπονται κυρίως για επαγγελματικούς χώρους.
 • Κλιματιστικο ντουλαπα, μεγάλη απόδοση για χώρους πολλών τετραγωνικών μέτρων.
 • Καναλατο κλιματιστικο, άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε χώρους επαγγελματικής χρήσης.
 • Φορητο κλιματιστικο , για περιπτώσεις όπου η μόνιμη εγκατάσταση κλιματιστικού δεν είναι εφικτή.

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικό

 • Το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι τα τετραγωνικά του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε με τη χρήση του κλιματιστικού. 
 • Δεύτερον τη διαμόρφωσή του, είναι ένας ενιαίος χώρος ή αποτελείται από διαδρόμους και δωμάτια. Στη δεύτερη περίπτωση ίσως χρειαστούμε περισσότερα από ένα κλιματιστικο για να καλύψουμε σωστά τον χώρο μας. 
 • Τρίτο αλλά πολύ σημαντικό είναι να δούμε τι απώλειες θερμότητας έχουμε π.χ. τελευταίος όροφος με ταράτσα, μεγάλη τζαμαρία, παλιά κουφώματα κ.α. Καταλαβαίνουμε πως όσο πιο λίγες απώλειες έχουμε τόσο λιγότερα BTU θα έχει το κλιματιστικό που θα χρειαστούμε. 
 • Τέταρτο κριτήριο είναι οι γεωφυσικοί παράγοντες, που κατά περίπτωση είναι διαφορετικοί. Παραθαλάσσιες περιοχές, μέρη με πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. 

Λίγα λόγια για τις εταιρίες μας


GREE

Η Gree είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως .Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1997 με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και κλιματιστικά με εξελιγμένη τεχνολογία . Εστιάζει στο after-sales service και στην άριστη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.

INVENTOR

Έπειτα από 50 χρόνια στην ελληνική αγορά, η inventor έχει εδραιωθεί στον χώρο του κλιματισμού με μεγάλη επιτυχία . Η πολύ καλή ποιότητα των κλιματιστικών της και η άψογη εξυπηρέτηση , είναι τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν.

DAIKIN

Ιαπωνική εταιρία με 90 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του κλιματισμού έχει την γνώση και την εμπειρία για να σας προσφέρει τον τέλειο κλιματισμό για τον χώρο σας. Αξιοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία, παρέχει εξαιρετικά κλιματιστικά για να εξασφαλίσει άνετους και βιώσιμους χώρους για όλους. 

TOSHIBA

Η Toshiba κατασκεύασε τα πρώτα κλιματιστικά μηχανήματα το 1950 και από τότε επενδύει στη συνεχή βελτίωσή τους. Ο ρόλος της σαν πρωτοπόρος της αγοράς ενδυναμώθηκε όταν εισήγαγε στην αγορά τον πρώτο περιστροφικό συμπιεστή και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου. Η δεκαετία του 1980, βρήκε την Toshiba να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter το 1981 και διπλό περιστροφικό συμπιεστή το 1988. Το 1999, η Toshiba και πάλι πρωτοπορεί, εισάγοντας μια γκάμα προϊόντων με χρήση ψυκτικών μέσων R-410A και R-407C, που είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον.

CVMORE

Η CVMORE έχει έδρα στο Edingen Γερμανίας και ο σκοπός της είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για έναν καλύτερο τρόπο ζωής! Με παρουσία σε όλο το κόσμο και μέσω των υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής (ORIGINAL DESIGN MANUFACTURING), η CVMORE δημιουργεί πρόσθετη αξία, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας προϊόντα, που κάνουν την καθημερινή ζωή, πιο εύκολη, πιο έξυπνη ,πιο απλή ,πιο σημαντική εξοικονομώντας ενέργεια ,χρόνο και χρήμα.

Είδη 1 εώς 8 από 158 σύνολο

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Είδη 1 εώς 8 από 158 σύνολο

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5