Χρειάζεστε βοήθεια; - 231 231 5333
 
energiaki apodotikotita daikin

Πρωτοπόρος στην ενεργειακή αποδοτικότητα και τις μειωμένες εκπομπές

Η Daikin είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό προηγμένης τεχνολογίας κλιματισμού από τη γέννηση του κλάδου.Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς που αφορούν τον κλιματισμό, κυρίως στις τεχνολογίες αντλίας θερμότητας, inverter και ψυκτικών μέσων.
Στην πράξη, είμαστε ο μόνος κατασκευαστής που έχει ο ίδιος αναπτύξει όλες αυτές τις τεχνολογίες. Αυτές οι ίδιες τεχνολογίες εφαρμόζουμε πλέον ευρύτερα σε ολοκληρωμένες λύσεις απόλυτης άνεσης και βιομηχανικές εφαρμογές με υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερες επιβλαβείς εκπομπές.
Η Daikin Europe N.V. ήταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή αυτής της τάσης προς την ευρύτερη εφαρμογή και ενσωμάτωση, όπως αντανακλάται στους τέσσερις πυλώνες των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων: θέρμανση, κλιματισμός, εφαρμοσμένα συστήματα και επαγγελματική ψύξη.

Σχεδιάζοντας για το μέλλον

Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το περιβάλλον: η χρησιμοποίηση των ασφαλέστερων υλικών και η ασφαλής διαχείριση κρίσιμων στοιχείων, όπως τα ψυκτικά μέσα έχει ενσωματωθεί στα συστήματα και τις διαδικασίες μας.Η σωστή ανάκτηση ή ανακύκλωση όλων των εξαρτημάτων στο τέλος της ζωής τους έχει σχεδιαστεί από την αρχή.
Επιπλέον, η Daikin ασχολείται συνεχώς με την αναζήτηση ολοένα και πιο ασφαλών ψυκτικών μέσων. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίσαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για την πραγματική εποχιακή ενεργειακή απόδοση των προϊόντων μας.
Η καθιέρωση της εποχιακής απόδοσης εξασφαλίζει καλύτερη κατανόηση της ενεργειακής χρήσης όλων των συστημάτων κλιματισμού. Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε τον εξοπλισμό μας με στόχο να επιτύχουμε κορυφαίους βαθμούς SEER και SCOP, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της χρησιμοποιούμενης ενέργειας.
Η Daikin έχει απόλυτη επίγνωση της ευθύνης της για το περιβάλλον και παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην παροχή των πλέον αποδοτικών και ασφαλέστερων προϊόντων για την κάλυψη αναγκών ψύξης και θέρμανσης κατοικιών, επιχειρήσεων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, σήμερα και στο μέλλον.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2010 - 2019 IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Designed by ArtAbout.gr