Καλώς ήρθατε στην IDEALKLIMA

Η  ΙDEALKLIMA PC ( ΓΕΜΗ: 38841705000 ) είναι μια εξειδικευμένη τεχνική εταιρία  που απαρτίζεται από άρτια  καταρτισμένο προσωπικό , μηχανολόγους, ενεργειακούς επιθεωρητές, ψυκτικούς, θερμουδραυλικοὐς, ηλεκτρολόγους καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο στόλο οχημάτων. Η έδρα της IDEALKLIMA βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η IDEALKLIMA έχει επιλέξει αυτό το στρατηγικό σημείο εγκατάστασης των κεντρικών γραφείων της, λόγω του μεγάλου εύρους δραστηριότητας της στην εν λόγω περιοχή, έχοντας σαν σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελατολογίου της. Αντιστοίχως υπάρχει ένα υποκατάστημα πωλήσεων και οι κεντρικές αποθήκες της δυτικά, στην Ιωνία Θεσσαλονίκης (Δίπλα στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσ/νικης). Σε απόσταση αναπνοής  βρίσκονται όλες οι μεταφορικές της Θεσσαλονίκης, η Εγνατία οδός, τα Κτέλ  και το λιμάνι με αποτέλεσμα την ταχύτατη παράδοση-παραλαβή των μηχανημάτων.


Η IDEAL KLIMA PC δραστηριοποιείται σε όλη την ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα στον χώρο της θέρμανσης, ψύξης & επεξεργασίας νερού όπως :

 • Ενδοδαπέδια θέρμανση , fan-coil, ενεργειακά σώματα κ.α..
 • Αντλίες Θερμότητας , Λέβητες αερίου ,πετρελαίου.
 • Mελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
 • Κεντρικά συστήματα κλιματισμού vrv ,διαιρούμενου τύπου κ.τ.λ.
 • Πλήρης μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση συστημάτων Smart Home
 • Αφαλατώσεις νερού, κάθαρση – επεξεργασία νερού , μετατροπή σε πόσιμο.
 • Εκμετάλλευση όλων των φυσικών πηγών ενέργειας ΗΛΙΟΣ, ΑΕΡΑΣ ,ΓΗ, ΝΕΡΟ (Ηλιοθερμικά, αεροθερμικά, γεωθερμικά, υδροθερμικά συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού)

Εμπιστευτείτε μας γιατί…

Εκπαιδευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες με άριστη κατάρτιση οικοδομούν υγιείς σχέσεις συνεργασίας με τον πελάτη. Έχουν εκπαιδευτεί και μετεκπαιδευτεί σε εγκεκριμένα προγράμματα.

Έχουμε τη διάθεση και τον χρόνο να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανησυχίες ΣΑΣ, ώστε το αποτέλεσμα της εργασίας μας να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Η οργάνωση της εταιρείας μας έχει σκοπό, αποστολή και στόχους. Δημιουργείται και διατηρείται ακριβώς για την υλοποίηση τους και εκφράζει τις ανάγκες των ατόμων. Η άμεση ικανοποίηση των αναγκών του ατόμου μέσω της οργάνωσης που παρέχουμε αποτελεί το λόγο της αναπτυξιακής μας πορείας.

Είμαστε στη διάθεση σας και πρόθυμοι να σας ενημερώνουμε λεπτομερώς, αφού πραγματοποιηθεί επίσκεψη μας και επιμέτρηση του έργου που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε.

Οι σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες μας είναι μακρόχρονες. Βάση και κινητήριος μοχλός των σχέσεων αυτών είναι η συνεργασία και η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη.

Κλειδί της επιτυχίας μας αποτελεί η υπομονή και το ομαδικό πνεύμα που μας διακατέχει.

Διασφαλίζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με έντυπα επίσκεψης και εγκατάστασης καθώς και συντηρήσεις. Οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε αναγράφονται στο Αρχείο Εργασιών, το οποίο ενημερώνεται καθημερινά. Η βαθμολογία του πελάτη γίνεται ευδιάκριτη στις κατηγορίες Συμπεριφορά,  Καθαριότητα και Εργασία.

Στην  ΙDEALKLIMA PC  δίνουμε λύσεις στα ΘΕΛΩ του πελάτη !

Στην  ΙDEALKLIMA PC  οι ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ σας υλοποιούνται !

Την τελευταία δεκαετία η IDEAL KLIMA PC έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στο χώρο των ενεργειακών αναβαθμίσεων, συστημάτων θέρμανσης. Έχει βραβευτεί από την DAIKIN HELLAS για τις περισσότερες πανελλαδικά πωλήσεις σε ενεργειακά συστήματα θέρμανσης τα έτη 2012,2013 και για την πρώτη πανελλαδικά πώληση υβριδικής αντλίας θερμότητας το 2014.

Η IDEALKLIMA  είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με πιστοποίηση LG, DAIKIN, INTERPLAST , CALPAK, HELIONAL, OVERDROP, ROTEX.

Πρώτο μέλημά μας είναι να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να διατηρούμε την καλύτερη μορφή συνεργασίας.


Συγκεκριμένα μπορούμε να παρέχουμε:

 • Μια ολοκληρωμένη μελέτη θέρμανσης, κλιματισμού, smart home, φωτοβολταϊκών και ηλιοθερμίας.
 • Ποιοτική εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης, κλιματισμού, smart home, φωτοβολταϊκών, εξαερισμού.
 • Διασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας του συστήματος.
 • Άμεση εξυπηρέτηση στη συντήρηση του συστήματος σας.
 • Εγκατάσταση και συντήρηση όλων των συστημάτων LG – DAIKIN – ROTEX.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η ΙDEALKLIMA διαθέτει ιδιόκτητα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία και είναι δίπλα σας σε κάθε ανάγκη.