Η Idealklima έχει ως προτεραιότητα την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού και την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας του προσωπικού, των πελατών και των συνεργατών της.

Από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης είμαστε εφοδιασμένοι κατάλληλα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία υγιεινής & προστασίας τα οποία χρησιμοποιούνται καθολικά από ολόκληρο το προσωπικό μας.

Μείνετε ασφαλείς.

Μείνετε αισιόδοξοι.

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε σχετική Εγκύκλιο για τη Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά την χρήση των κλιματιστικών μονάδων.Δείτε την εγκύκλιο εδώ

συντήρηση και απολύμανση κλιματιστικού

Συντηρηση κλιματιστικων

Αντλίες Θερμότητας.

Κλιματιστικά.

Κεντρικά Συστήματα Κλιματισμού

Δίκτυα νερού.

Chilers.

Η εταιρία μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της συντήρησης και υποστήριξης των μηχανημάτων σας διαθέτοντας ένα αποκλειστικό τμήμα υποστήριξης σας.
Η συντήρηση των μηχανημάτων σας πραγματοποιείται πάντα με γνώμονα τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή και με εγκεκριμένα καθαριστικά από τα εξειδικευμένα συνεργεία της idealklima που απαρτίζονται από πτυχιούχους τεχνικούς οι οποίοι βρίσκονται στην διάθεση σας όποτε και αν τους χρειαστείτε.

Συντηρηση απολυμανση κλιματιστικων

Idealklima Service Application

Η Idealkima καινοτομώντας, δημιούργησε και εξέλιξε την αποκλειστικά δική της online εφαρμογή!
Ανάμεσα στις πολλαπλές λειτουργίες της εφαρμογής μας περιλαμβάνεται και το πλήρες ιστορικό συντήρησης & επισκευής των μηχανημάτων σας, βάση του οποίου σας ενημερώνουμε για την επερχόμενη προγραμματισμένη συντήρηση εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη λειτουργία, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας βλάβης των μηχανημάτων σας.

 


Πιστοποιητικό Συντήρησης Κλιματιστικών

Με το πέρας της συντήρησης των κλιματιστικών σας (οικιακά και επαγγελματικά) παραλαμβάνετε και το πιστοποιητικό συντήρησης.
Επιπρόσθετα οι πελάτες μας που έχουν αποκτήσει κάποιο από τα οικονομικά μας πακέτα συντήρησης έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν online στην εφαρμογή της Idealklima οποιαδήποτε στιγμή και να δουν αναλυτικά το πλήρες ιστορικό των μηχανημάτων τους.

Καθαριστικα κλιματιστικων NCH

Συντήρηση και απολύμανση με πιστοποιημένα καθαριστικά της NCH

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα καθαριστικά & απολυμαντικά προιόντα της NCH.
Όλα τα καθαριστικά έχουν πιστοποίηση ISO 9001/2008 & ISO 14001/2004, συνοδεύονται από Δελτία Ασφαλείας (MSDS), πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής της ΕΕ, έχουν πιστοποίηση για χρήση σε χώρους τροφίμων (για όσα από αυτά απαιτείται) από τον οργανισμό USDA (NSF τώρα) και εγκρίσεις από τον ΕΟΦ.
Όλα τα καθαριστικά είναι πλήρως πιστοποιημένα και είναι σύμφωνα με το δελτίο οδηγιών ασφαλείας (Κανονισμός ΕΚ αριθ. 1907/2006)