ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ INVERTER  DAIKIN - LG - TOSHIBA

Στα καταστήματά μας αλλά και στο e-shop μας, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών τοίχου για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς. Το e-shop μας  περιέχει όλα τα επιλεγμένα μοντέλα μας με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εσωτερικής αλλά και της εξωτερικής τους μονάδας, μία ολοκληρωμένη περιγραφή του προϊόντος αλλά και φωτογραφίες από όλα τα μέρη του κλιματιστικού. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των κλιματιστικών τοίχου που θα δείτε είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση Α+++ , το οικολογικό ψυκτικό υγρό φρέον R32, τεχνολογία ιονιστή αέρα, Wifi λειτουργία και άλλες πιο εξειδικευμένες όπως η i-Feel και η Follow me. Ρίχνοντας μια ματιά στα κλιματιστικά τοίχου θα βρείτε λειτουργίες που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα καλύψουν όλες τις προσδοκίες σας.  

Όλα μας τα κλιματιστικά τοίχου είναι με inverter τεχνολογία. Έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε δύσκολες συνθήκες ενώ συγχρόνως έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Για παράδειγμα δύο κλιματιστικά με ίδια btu, από την ίδια εταιρία, με διαφορά την τεχνολογία  inverter, έχουν αισθητή διαφορά στην απόδοσή τους, κυρίως όμως στην θέρμανση. 
 Ένας ακόμη τομέας στον οποίο διακρίνουμε μεγάλη αλλαγή στο κλιματιστικο τοίχου είναι ο σχεδιασμός και η εικόνα της εσωτερικής του μονάδας. Υπάρχουν πλέον κλιματιστικά που ξεχωρίζουν για το design τους και το στυλ τους. Μερικά έχουν διακριτική παρουσία γιατί είναι μικρότερα σε μέγεθος και με πιο λιτές γραμμές, ενώ άλλα λειτουργούν διαφορετικά και ξεχωρίζουν στον χώρο για τον σχεδιασμό τους. 

 Το κλιματιστικο τοίχου το γνωρίζουμε χρόνια και έχουμε πλέον αναγνωρίσει την αξία του. Ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο ή τον χώρο εργασίας σας, με εξαιρετική αισθητική, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλό κόστος κτήσης. Θα το χρειαστούμε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού αλλά και  όλο το χρόνο.


Πώς να διαλέξω το κατάλληλο κλιματιστικο τοίχου
 
 

 
Κατά προτεραιότητα θα πρέπει να μελετήσετε το μέγεθος του κλιματιστικού που χρειάζεστε για να καλύψετε τον χώρο σας. Έκτος από τα τετραγωνικά του χώρου πρέπει να προσέξετε και την διάταξή του. Οι απώλειες θερμότητας είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα επηρεάσει το μέγεθος του κλιματιστικού που θα επιλέξετε. Οι συνηθέστερες μεγάλες απώλειες θερμότητας ενός χώρου είναι  τα πολλά παράθυρα, ο τελευταίος όροφος με ταράτσα, ο πρώτος όροφος με πυλωτή και τα παλιά κουφώματα.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες που έχει κάθε κλιματιστικο και να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα αν σας ενοχλεί ο θόρυβος έχουμε κλιματιστικά με λειτουργία Quiet χαμηλού θορύβου. Δείτε και συγκρίνετε τα μοντέλα μας και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε.  


Τοποθέτηση- εγκατάσταση
 κλιματιστικου

Το κλιματιστικο είναι μία συσκευή που απαιτεί γνώσεις για την εγκατάστασή της. Η τοποθέτηση του κλιματιστικού παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση της συσκευής, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει από κάποιον ψυκτικό για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν χρειαστεί, το κλιματιστικο μπορεί να μεταφερθεί από τον χώρο που το τοποθετήσατε σε κάποιον άλλο. 
Για την τοποθέτησή του χρειάζονται 2 ώρες περίπου. Η διαδικασία είναι απλή ,παρόλο που κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο πιο σύνθετη , ανάλογα με την διαμόρφωση του χώρου. Γίνεται μια τρύπα σε εξωτερικό τοίχο για να συνδεθεί η εσωτερική μονάδα με την εξωτερική, και στην συνέχεια τοποθετούνται και τα δύο μέρη του κλιματιστικού σε τοίχο. Χρειάζεται παροχή ηλεκτρικού ρεύματος φυσικά και μία διέξοδος για τα νερά που αποβάλει το κλιματιστικο κατά την ψύξη. Είναι σημαντικό, μετά την τοποθέτηση του κλιματιστικού, να μην χαλάσουμε την αισθητική του χώρου. Αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε κάνοντας μία καλή μελέτη χώρου και μία καθαρή τοποθέτηση χωρίς να αφήσουμε εκτεθειμένους σωλήνες και καλώδια. 


Service - συντήρηση
 κλιματιστικων


Το κλιματιστικο είναι συσκευή που για την δική μας υγεία και οικονομία χρειάζεται service μία φορά τον χρόνο. Το service του είναι οικονομικό και μπορεί να μας γλυτώσει από καταστάσεις που θα θέλαμε να αποφύγουμε όπως π.χ. μία βλάβη στον καύσωνα του καλοκαιριού. Τα κλιματιστικά , έχουν προειδοποιητικούς λαμπτήρες για ορισμένες βλάβες ,και καλό θα ήταν να μην αδιαφορήσουμε. Οι εταιρίες LG & Daikin είναι εταιρίες με κύρος και αξιοπιστία. Ένα κλιματιστικο τοίχου αυτής της κατηγορίας έχει μηδαμινές βλάβες και εξαιρετική απόδοση από τους -15οC μέχρι και τους 40οC. Μπορεί να αλλάξει την θερμοκρασία στον χώρο σας μέχρι και 15 βαθμούς .Όπως καταλαβαίνετε για τα δεδομένα της χώρας μας δεν είναι απλά κλιματιστικά που μόνο θα μας δροσίσουν , αλλά κλιματιστικά που μπορούν και να μας ζεστάνουν.   

   

Παραγγελία    


Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο κλιματιστικο επιθυμείτε μέσα από το e-shop μας ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. 
Αρκετά επιλεγμένα προϊόντα μας έχουν Δωρεάν Μεταφορικά για την Ηπειρωτική Ελλάδα!
Στην σελίδα κάθε προϊόντος μπορείτε να δείτε με πόσες άτοκες δόσεις μπορείτε να το αποκτήσετε και να δείτε έαν έχει και Δωρεάν Μεταφορικά
Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας μας στην εξυπηρέτηση πελατών ή πατώντας εδώ:
Τρόποι Πληρωμής.     Τρόποι Αποστολής.


Εγγύηση 
  


Κάθε κλιματιστικο τοίχου συνοδεύεται από την εγγύηση της αντίστοιχης κατασκευαστικής εταιρίας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εγγυήσεις της κάθε εταιρίας εδώ: Εγγυήσεις προϊόντων

Τρόπος χρήση ενός κλιματιστικου τοίχου  


Η χρήση του είναι πολύ απλή, αν και μερικές φορές το αγγλικό μενού στα τηλεχειριστήρια δυσκολεύει την κατάσταση. Κάθε κλιματιστικο έχει τηλεχειριστήριο με κουμπί on-off, το οποίο πολύ απλά ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το κλιματιστικο μας. Από εκεί και πέρα οι βασικές λειτουργίες είναι η ψύξη “COOL” και η Θέρμανση “HEAT” . Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτή την επιλογή, γιατί πολλές φορές μας μπερδεύει η θερμοκρασία που δείχνει στην οθόνη του τηλεχειριστήριου. Άλλη λειτουργία κάνει το κλιματιστικο όταν είναι στο COOL στους 25οC και άλλη όταν είναι στο HEAT στους 25οC. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τη γνώση να χειριστούμε σωστά το κλιματιστικο, έχοντας διαβάσει το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης. Για οτιδήποτε χρειαστείτε φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας.  


Για ψύξη
με κλιματιστικο


 Για καλύτερη οικονομία διατηρούμε τη θερμοκρασία του σπιτιού μας όσο μπορούμε στα επίπεδα  που επιθυμούμε, πριν φτάσει σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία αρκετά,  αναγκαζόμαστε να βάλουμε το κλιματιστικό τοίχου στους π.χ. 20οC σε πολύ δυνατή λειτουργία για αρκετή ώρα , με μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Και καθώς λειτουργεί δυνατά νοιώθουμε έντονη δροσιά. Όμως μόλις κλείσουμε τη συσκευή, η ζέστη έρχεται σύντομα, γιατί όλα τα αντικείμενα του σπιτιού μας είχαν ζεσταθεί τόσο, που χρειάζονταν αρκετό χρόνο για να χάσουν την υψηλή θερμοκρασία που είχαν πιάσει.   

Γι’ αυτό προλαβαίνουμε  τον  καύσωνα και βάζουμε από νωρίς το κλιματιστικο τοίχου σε λειτουργία νύχτας στους 24οC με 25οC  , γιατί όχι και στους 26oC αν το κλιματιστικο τοίχου είναι δυνατό, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και θα νοιώσουμε τη διαφορά.  

 Το κλιματιστικο τοίχου επειδή έχει την ιδιότητα να ξηραίνει την ατμόσφαιρα, καλό είναι κατά διαστήματα να αερίζουμε το σπίτι ή να αφήνουμε ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό για να ανανεώνεται η υγρασία και να μην έχουμε ενοχλήσεις στον λαιμό μας. Αυτό το παρατηρούμε ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, μετά από πολλές ώρες συνεχόμενης λειτουργίας του κλιματιστικού. Μια άλλη λύση για την υγρασία στο σπίτι είναι ο υγραντήρας.   

Ειδικότερα για οικογένειες με μωρά που το κλιματιστικο τοίχου επιβάλλεται, σας προτείνουμε κλιματιστικο τοίχου με ιονιστή. Τα μωράκια κινδυνεύουν περισσότερο από τη ζέστη παρά από το δροσερό αεράκι του κλιματιστικού. Ένα κλιματιστικο εξοπλισμένο και με τεχνολογία ιονιστή αέρα, θα δημιουργήσει μια υγιεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα για το μωρό σας αλλά και για όλη την οικογένεια. Η συντήρηση του κλιματιστικού σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και ο καθαρισμός των φίλτρων να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.  
Τέλος, για τα κλιματιστικά που δύσκολα κατεβάζουν τη θερμοκρασία του χώρου μας, καλό θα ήταν να τα βοηθάμε κρύβοντας τον ήλιο με τέντες ή ακόμη  κατεβάζοντας τα παντζούρια τις ημέρες του καύσωνα. Αν επίσης βλέπουμε ότι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, συμβουλευόμαστε έναν ειδικό για να εντοπίσει ίσως κάποια βλάβη.  


Για θέρμανση
με κλιματιστικο


Μια οικονομική και καλή λύση για την θέρμανσή σας είναι το κλιματιστικό τοίχου. Με την νέα τεχνολογία Inverter ένα κλιματιστικο μπορεί να ανταγωνιστεί άλλα συστήματα θέρμανσης. Για περιοχές όπου η θερμοκρασία δεν πέφτει συχνά πολύ χαμηλά, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ένα inverter κλιματιστικο τοιχου των εταιριών μας Gree, Inertor και Daikin δεν θα σας απογοητεύσει.   

Σημαντικό ρόλο παίζει όμως και ο τρόπος χρήσης της συσκευής . Καλό θα ήταν να την έχετε σε μία μέτρια σταθερή θερμοκρασία(22οC με 23οC) και σε συνεχόμενη λειτουργία, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και στην θέρμανση αλλά και στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.  Δεν χρειάζεται να κλείνεται τη συσκευή για να ξεκουραστεί γιατί η λειτουργία της δεν το απαιτεί. Μπορεί να είναι αναμένη για αρκετές μέρες, ακόμα και μήνες όπως για παράδειγμα είναι και τα ψυγεία.

 Η θέρμανση με κλιματιστικο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από ενοχλητικές υγρασίες, που πολλές φορές παρατηρούμε στους τοίχους. Όλα τα κλιματιστικά τοίχου έχουν και λειτουργία αφύγρανσης, απαραίτητη για τις βροχερές μέρες του χειμώνα.   

Είδη 1 εώς 8 από 14 σύνολο

  1. 1
  2. 2

Είδη 1 εώς 8 από 14 σύνολο

  1. 1
  2. 2