• Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών των τριφασικές  οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες σας για θέρμανση της πισίνας. Το σύστημα χρησιμοποιεί αποκλειστικά θερμοδυναμική ενέργεια για να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία νερού (εώς 80⁰C) χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης, με αποτέλεσμα την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Πλακέτες αυτονομίας της DAIKIN για συνεργασία των διαφορικών θερμοστατών και των αισθητηρίων με τις αντλίες θερμότητας.
  • Ειδικός σωληνωτός εναλλάκτης για θέρμανση πισίνας της εταιρείας BOWMAN από τιτάνιο για μεγάλη αντοχή από διαβρώσεις λόγω χλωρίου. Είσοδος και έξοδος κυκλώματος πισίνας και για τις αντλίες θερμότητας.
  • Διαφορικός θερμοστάτης MTDC 25 εφαρμογών. Με προστασία legionella, προστασία συστήματος, προστασία δοχείου αποθήκευσης, αντιπαγωτικά προγράμματα, αποθήκευση δεδομένων με στατιστική και γραφική ανάλυση, μνήμη σφαλμάτων (ημερομηνία και ώρα).
  • Οι υδραυλικές συνδέσεις στο κύκλωμα της πισίνας θα πραγματοποιηθούν με σωλήνες και εξαρτήματα από u-PVC 16atm με κατάλληλες κόλλες Αμερικής βαρέως τύπου. Οι υπόλοιπες σωληνώσεις στο κύκλωμα των αντλιών θερμότητας με τους εναλλάκτες θα είναι από μονωμένες σωλήνες πολυπροπυλενίου 4ης γενιάς με υαλόνηματα.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:

pisina-sxedio

pisina-1

pisina-2