Αντλίες θερμότητας Daikin Altherma για παραγωγή ζεστού νερού μέχρι 80°C

αντλίες θερμότητας ERRQ011AY1

 • 1. Διατήρηση των εγκατεστημένων θερμοπομπών (Σώματα Καλοριφέρ)

  Αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον σύστημα θέρμανσης με την αντλία θερμότητας DAIKIN Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών, δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση των θερμοπομπών! Η αντλία θερμότητας daikin Υψηλών Θερμοκρασιών αντικαθιστά το συμβατικό λέβητα και παρέχει στους ήδη εγκατεστημένους θερμοπομπούς υψηλών θερμοκρασιών νερό θερμοκρασίας έως 80°C, εάν απαιτείται.

 • 2. Απόλυτη άνεση για την οικογένειά σας

  Ακόμα και στις πιο κρύες ημέρες του χρόνου (εώς -20°C) το DAIKIN Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών καλύπτει πλήρως τις ανάγκες θέρμανσης του σπιτιού σας. Οι αντλίες θερμότητας απορροφούν θερμότητα από το περιβάλλον, διατηρώντας πλήρη απόδοση θέρμανσης (θερμοκρασία νερού έως 80°C) σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και -7°C. Το σύστημα ελέγχου του DAIKIN Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών σας παρέχει συνεχή άνεση και βέλτιστη απόδοση.

 • 3. Υψηλή απόδοση

  Οι αντλίες θερμότητας DAIKIN Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών χρησιμοποιούν αποκλειστικά θερμοδυναμική ενέργεια για να επιτύχουν θερμοκρασίες νερού έως 80°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης. Το DAIKIN Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών έχει από τα υψηλότερα COP της αγοράς, σε εφαρμογές υψηλών θερμοκρασιών.

 • 4. Χωρίς προπληρωμή

  Η πληρωμή του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται μετά την κατανάλωσή του , επιπλέον το μεγαλύτερο ποσό εξοφλείται με τον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ λογαριασμό κάθε τέσσερις μήνες!

 • 5. Τεχνολογία Inverter

  Η εσωτερική & εξωτερική μονάδα λειτουργεί με τεχνολογία inverter εξασφαλίζοντας λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και αθόρυβη λειτουργία.

 • 6. Εύκολη εγκατάσταση – Εξοικονόμηση χώρου

  Έυκολη εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται χώρος λεβητοστασίου ή καπνοδόχος. Η εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα έξω απο το σπίτι ή το κτίριο.