Μονάδες Daikin Altherma για παραγωγή ζεστού νερού μέχρι 55°C

Κατάλληλο για ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ θέρμανση & σύστημα με FAN-COIL

 • 1. Διατήρηση της ενδοδαπέδιας & των Fan-Coil

  Αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον σύστημα θέρμανσης με το DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών, δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση του παλαιού συστήματος! Το DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών αντικαθιστά το συμβατικό λέβητα.

 • 2. Απόλυτη άνεση για την οικογένειά σας

  Ακόμα και στις πιο κρύες ημέρες του χρόνου το DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών καλύπτει πλήρως τις ανάγκες θέρμανσης του σπιτιού σας. Η αντλία θερμότητας απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον, διατηρώντας πλήρη απόδοση θέρμανσης (θερμοκρασία νερού έως 55°C) σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και -25 °C. Το σύστημα ελέγχου του DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών σας παρέχει συνεχή άνεση και βέλτιστη απόδοση.

 • 3. Υψηλή απόδοση

  Το DAIKIN Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιεί αποκλειστικά θερμοδυναμική ενέργεια για να επιτύχει θερμοκρασίες νερού έως 55°C. Το DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών έχει από τα υψηλότερα COP της αγοράς, σε εφαρμογές ενδοδαπέδιας & fan-coil.

 • 4. Χωρίς προπληρωμή

  Η πληρωμή του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται μετά την κατανάλωσή του, επιπλέον το μεγαλύτερο ποσό εξοφλείται με τον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ λογαριασμό κάθε τέσσερις μήνες!

 • 5. Τεχνολογία Inverter

  Η εξωτερική μονάδα λειτουργεί με τεχνολογία inverter εξασφαλίζοντας λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και αθόρυβη λειτουργία.

 • 6. Αντιστάθμιση

  Η αντλία θερμότητας της Daikin έχει ενσωματωμένη αντιστάθμιση σε όλα τα μοντέλα, ελέγχει δηλαδή την θερμοκρασία του νερού προσαγωγής-επιστροφής ανάλογα με την εξωτερική (περιβάλλον )- εσωτερική (χώρου) θερμοκρασία , πετυχαίνοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία!

 • 7. Εύκολη εγκατάσταση – Εξοικονόμηση χώρου

  Εύκολη εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται χώρος λεβητοστασίου ή καπνοδόχος. Η εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα έξω από το σπίτι ή το κτίριο.