ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ LG STANDARD INVERTER UP48N.NT2 / UU49W.U32

LG STANDARD INVERTER UP48N.NT2 / UU49W.U32
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Περιγραφή

Τα κλιματιστικα ντουλαπες, είναι κλιματιστικα με μεγάλες μονάδες παροχής αέρα. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, καθώς εξυπηρετούν την διαβάθμιση της θερμοκρασίας σε πολλά τετραγωνικά και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρίζουν ιδιαίτερων απαιτήσεων κατά την εγκατάσταση τους (ψευδοροφές, γυψοσανίδες, κλπ) καθότι οι εσωτερικές μονάδες τους είναι επιδαπέδιες. Διανέμουν τον αέρα στον χώρο με μεγάλη πίεση, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο εμβαδό, με αποτέλεσμα ο αγοραστής να χρειάζεται μόνο ένα για ικανοποιήσει τις ανάγκες του επαγγελματικού του χώρου. Ενδείκνυνται και για ανοιχτούς και ψηλοτάβανους χώρους όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες ή οτιδήποτε άλλο. Σε τέτοια μέρη, ο αγοραστής δεν θα είχε άλλη επιλογή, καθώς πρόκειται για κλιματιστικά μέγιστης απόδοσης. Είναι πολύ διαδεδομένα και δικαίως, καθώς προσφέρουν μια πολύ καλή λύση, όταν όλα τα υπόλοιπα δεν θα είχαν αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα μέρη.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ LG STANDARD INVERTER UP48N.NT2 / UU49W.U32 48000 BTU

( Το κλιματιστικο ντουλαπα LG standard inveter βγαίνει και σε μοντέλο για μονοφασικό ρεύμα).

Η καινοτόμος τεχνολογία των κλιματιστικών LG με την ελκυστική τους εμφάνιση και την άριστη λειτουργικότητά τους, προσφέρει έναν αποδοτικό και οικονομικό τρόπο για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα.
Το κλιματιστικο ντουλαπα της LG είναι μία κομψή και δυνατή επιδαπέδια μονάδα κλιματισμού που προσφέρει ψύξη και θέρμανση γρηγορότερα σε ευρύτερη περιοχή, φτάνοντας σε κάθε γωνία του δωματίου., ιδανική για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η ντουλαπα της LG έχει βραβευτεί με το Red Dot Design Award για τον ιδιαίτερα καλαίσθητο σχεδιασμό της και αποτελεί την ιδανική λύση για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που χρειάζονται μια  αξιόπιστη κλιματιστικη μοναδα με όμορφο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Κλιματιστικο Ντουλαπα LG με Άμεση ανταπόκριση

Το συγκεκριμένο κλιματιστικο ντουλαπα LG προσφέρει ισχυρή ψύξη και μπορεί να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις συμβατικές. Επιπλέον, η λειτουργία Ισχυρής Θέρμανσης ρυθμίζει τη βέλτιστη γωνία ροής αέρα, εξασφαλίζοντας μία ταχύτερη απόδοση θέρμανσης.

Ισχυρή ροή αέρα 

Η ντουλάπα της LG είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην κάλυψη μεγάλων χώρων χάρη στην ισχυρή της λειτουργία στην ψύξη & την θέρμανση. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον αέρα να φτάνει έως και σε 20 μέτρα απόσταση από τη μονάδα.

Κινητήρας ανεμιστήρα BLDC & εξοικονόμηση ενέργειας

Ο κινητήρας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας της ντουλαπας LG είναι BLDC Inverter , ο οποίος σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα AC προσφέρει 40 % εξοικονόμηση ενέργειας στις χαμηλές στροφές και 20 % στις υψηλές στροφές.


Συμπιεστής Inverter BLDC για μεγαλύτερη αποδοτικότητα

Τα κλιματιστικα ντουλαπες LG είναι εξοπλισμένα με συμπιεστές BLC Inverter που χρησιμοποιούν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου. Οι συμπιεστές BLDC Inverter έχουν αυξημένη αποδοτικότητα σε σχέση με τους συνηθισμένους συμπιεστές AC inverter ενώ είναι σχεδιασμένοι με στόχο την μεγάλη εποχική αποδοτικότητα.

Μελέτη εγκατάστασης Ντουλαπας LG

Για περισσότερες πληροφορίες και μελέτη εγκατάστασης για τον δικό σας χώρο επικοινωνήστε με το τμήμα των μηχανολόγων μας ☎️ 2310.780.600

Πληροφορίες για την παραγγελία του κλιματιστικου Ντουλαπα LG

Μπορείτε να παραγγείλετε τo κλιματιστικο Ντουλαπα LG ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.Για την Νησιωτική Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στην εξυπηρέτηση πελατών.

Γενικές πληροφορίες - tips σχετικά με την συντήρηση των κλιματιστικών

Συντήρηση κλιματιστικών

Το πρωταρχικό μέλημα όποιου διαθέτει κλιματιστικα στον χώρο του είναι η συντήρηση τους. Από πολλούς απαξιώνεται, ενώ δεν θα έπρεπε. Δεν γίνεται να υπάρξει ομαλή λειτουργία, αν δεν τακτοποιείται η συντηρηση των κλιματιστικων.
Όταν δεν παραμελείτε την συγκεκριμένη διαδικασία μόνο να κερδίσετε έχετε, καθώς τα καλοδιατηρημένα κλιματιστικα έχουν μεγαλύτερη απόδοση, εξασφαλίζετε την καλή υγεία των ανθρώπων που ζουν μέσα στον χώρο και μειώνετε στο ελάχιστο την πιθανότητα μηχανικών βλαβών. Καλά είναι να αναθέτετε την δουλειά σε κάποιον ειδικό, ο οποίος και πιο επαγγελματικά θα το κάνει και πιο αποτελεσματικά.

Ποια είναι η συχνότητα συντήρησης στα κλιματιστικα

Η ολοκληρωτική συντήρηση των κλιματιστικων από ένα εξειδικευμένο συνεργείο πρέπει να γίνεται πριν το καλοκαίρι ή τον χειμώνα στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα κλιματιστικα σας για την θέρμανση του χώρου σας, για να απομακρυνθούν τα κακώς κείμενα της μακροχρόνιας χρήσης.
Η συχνότητα συντήρησης των κλιματιστικών ιδανικό είναι να γίνεται μια φορά τον χρόνο. Σε περιπτώσεις όπου τα κλιματιστικα λειτουργούν όλο τον χρόνο (όπως επαγγελματικοί χώροι και χώροι με ιδιαίτερη επιβάρυνση σκόνης) η ιδανική συχνότητα συντήρησης είναι μια φορά ανά εξάμηνο.

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 165 τμ
BTU Κατηγορια 34000-50000 BTU (χώροι 120-180τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 45.734 Btu (20.478 Btu - 51.877 Btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 52.901 Btu (20.478 Btu - 58.362 Btu )
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 5.05
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 3.51
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 380-415 / 50 / 3
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) 52 / 49 / 45
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 1840 x 590 x 460
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 50
Χρώμα Ασημί
Ιονιστής Αέρα Οχι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R410
Αφύγρανση Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 1380 x 950 x 330
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 3/8'' & 5/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 96
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 52

getCategoryIds() ) ): ?>
 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality