Επεξεργασία Νερού

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ*

Quality Water IdealklimaΗ επεξεργασια του νερου είναι μια δύσκολη υπόθεση που δεν μπορεί ο καθένας να αντιμετωπίσει. Χρειάζεται ειδικευμένη γνώση και αρκετή εμπειρία.
Λύσεις στα προβλήματα του νερού δεν μπορούν να δοθούν, παρά μόνον από ειδικευμένους, έμπειρους τεχνικούς και εταιρείες.
Το τμήμα μελετών μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα στάδια της επεξεργασιας νερου που πραγματικά χρειάζεστε , ώστε να είστε σίγουροι για την υγιεινή και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείτε και φυσικά ότι θα δώσετε τα λιγότερα χρήματα αγοράζοντας το προϊόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.
Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310.780.600 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία νερού.

Η εταιρία μας μπορεί να εκπονήσει τις μελέτες και να σας καλύψει σε ολά τα στάδια της επεξεργασιας του νερου,  είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εφαρμογές .

Τι είναι η επεξεργασια του νερου και τι περιλαμβάνει 


Στην επεξεργασία του νερού υπάρχουν διάφορα στάδια στα οποία περιλαμβάνεται η προετοιμασία (προεπεξεργασία) του νερού, ώστε να μπορέσει να εισέλθει με ασφάλεια στο σύστημα της Αντίστροφης Όσμωσης.
Το νερό θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκληρότητα, χλώριο, στερεά σωματίδια και θολότητα. 
*Στην επεξεργασία του νερού ενδέχεται να αφαιρεθούν κάποια στάδια ανάλογα την εφαρμογή ( Οικιακή, Επαγγελματική - Βιομηχανική )
Παρακάτω αναφέρονται τα στάδια της προεπεξεργασίας νερού


ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ

Για την προστασία των συσκευών φίλτρανσης. Αυτοκαθαριζόμενα πρόφιλτρα νερού, με σώμα από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο, διάφανο κάδο φίλτρου και ανοξείδωτη αυτοκαθαριζόμενη σήτα. Ανοίγοντας την βάνα κάτω από το φίλτρο γίνεται ο καθαρισμός της σήτας. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται  όποτε απαιτείται, βάση οπτικού ελέγχου.

 

 

AYTOMATO ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΜΜΟΥΠολυστρωματικό αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο χαλαζιακής άμμου για την φίλτρανση αιωρούντων. Σώμα από fiberglass, ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, αυτόματη διαδικασία πλύσης με χρονικό έλεγχο. Τα πολυστρωματικά φίλτρα έχουν στο εσωτερικό τους χαλαζιακή άμμο διαφόρων κοκκομετριών και μία στρώση ανθρακίτη. Το αποτέλεσμα είναι άριστη φίλτρανση αιωρούντων. Χρησιμοποιούνται ακόμη για αφαίρεση θολότητας ή λάσπης από το νερό γεωτρήσεων. Η πλύση του φίλτρου ελέγχεται αυτόματα από την ηλεκτρονική κεφαλή στην οποία προγραμματίζεται η μέρα και ώρα της πλύσης. Απαραίτητη είναι η ύπαρξη πίεσης νερού ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική πλύση του φίλτρου.

 

 

ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΑΛΑΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ*


Εγκατάσταση στο χώρο της προεπεξεργασίας ή στο μπλοκ της αντίστροφης όσμωσης. Παράλληλη λειτουργία με την αντλία της αντίστροφης όσμωσης.
• ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΘΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ
• ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΑΛΩΤΙΚΟΥ Περιλαμβάνεται η απαραίτητη ποσότητα υποχλωριώδους νατρί- ου (χλώριο) και αντικαθαλωτικού για την εκκίνηση.

*η ποσότητα του αντικαθαλωτικού και του χλωρίου εξαρτάται του συστήματος της επεξεργασίας νερού

 

 

ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

Φίλτρο ενεργού άνθρακα για αποχλωρίωση του νερού πριν την είσοδο στην ώσμωση. Σώμα από fiberglass, ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, αυτόματη διαδικασία πλύσης με χρονικό έλεγχο. Περιλαμβάνεται η απαραίτητη ποσότητα ενεργού άνθρακα και άμμου που υποστηρίζει τη διαδικασία της φίλτρανσης.

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ UV (για τα βακτήρια)

Η απολύμανση του πόσιμου νερού με ακτινοβολία UV αποτελεί σήμερα την πλέον ασφαλή για την υγεία τεχνολογία Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) είναι μια φυσική, μικροβιοκτόνος ακτινοβολία, προερχόμενη από το ηλιακό φάσμα. Η λάμπα UV εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, καταστρέφοντας τον πυρήνα τους, έτσι ώστε να είναι αδύνατη η αναπαραγωγή τους. Η συσκευή απολύμανσης νερού UV αντικαθιστά τη χρήση χλωρίου σε δίκτυα μικρού μήκους και δρα 500 φορές πιο γρήγορα από το χλώριο. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρήσης σε γεωτρήσεις, μικρούς οικισμούς που τροφοδοτούνται από γεωτρήσεις, βιομηχανία τροφίμων, εγκαταστάσεις που είναι απομακρυσμένες από το δίκτυο υδροδότησης και βιοτεχνίες παραγωγής πάγου. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ (Μεμβράνη Αφαλατωσης )


Το νερό φτάνει στο σύστημα της αντιστροφης οσμωσης 
για την τελική επεξεργασία του.

 

 

 

 

    • Δεν βρέθηκαν προϊόντα.