ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Τα κλιματιστικα ντουλαπες, είναι κλιματιστικα με μεγάλες μονάδες παροχής αέρα. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, καθώς εξυπηρετούν την διαβάθμιση της θερμοκρασίας σε πολλά τετραγωνικά και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρίζουν ιδιαίτερων απαιτήσεων κατά την εγκατάσταση τους (ψευδοροφές, γυψοσανίδες, κλπ) καθότι οι εσωτερικές μονάδες τους είναι επιδαπέδιες. Διανέμουν τον αέρα στον χώρο με μεγάλη πίεση, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο εμβαδό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μόνο ένα κλιματιστικο ντουλαπα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου. Ενδείκνυνται και για ανοιχτούς και ψηλοτάβανους χώρους όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες ή οτιδήποτε άλλο. Σε τέτοια μέρη δεν θα υπήρχε άλλη επιλογή, καθώς πρόκειται για κλιματιστικά μέγιστης απόδοσης. Είναι πολύ διαδεδομένα και δικαίως, καθώς προσφέρουν μια πολύ καλή λύση, όταν όλα τα υπόλοιπα δεν θα είχαν αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα μέρη.
Τα κλιματιστικα ντουλαπες έχουν μεγάλη απόδοση και εύκολη εγκατάσταση. Τοποθετούνται όρθια στο δάπεδο και σας δίνουν την δυνατότητα να καλύψετε μεγάλο εμβαδό εξοικονομώντας χώρο. 

1 Είδος(η)

 • ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ LG STANDARD INVERTER UP48N.NT2 / UU49W.U32

  ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ LG STANDARD INVERTER UP48N.NT2 / UU49W.U32

  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ  LG STANDARD INVERTER UP48N.NT2 / UU49W.U32

  Το κλιματιστικο ντουλαπα της LG είναι μία κομψή και δυνατή επιδαπέδια μονάδα κλιματισμού που προσφέρει ψύξη και θέρμανση γρηγορότερα σε ευρύτερη περιοχή, φτάνοντας σε κάθε γωνία του δωματίου., ιδανική για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η ντουλαπα της LG έχει βραβευτεί με το Red Dot Design Award για τον ιδιαίτερα καλαίσθητο σχεδιασμό της και αποτελεί την ιδανική λύση για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που χρειάζονται μια  αξιόπιστη κλιματιστικη μοναδα με όμορφο και μοντέρνο σχεδιασμό.

  Μάθετε περισσότερα

  Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

 • 1 Είδος(η)