Βιομηχανικη Αντιστροφη Οσμωση

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ - BIOMHXANIKH ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ

Η επεξεργασια του νερου χρειάζεται ειδικευμένη γνώση και αρκετή εμπειρία. Λύσεις στα προβλήματα του νερού δεν μπορούν να δοθούν, παρά μόνον από ειδικευμένους, έμπειρους τεχνικούς και εταιρείες.
Η εταιρία μας μπορεί να εκπονήσει τις μελέτες και να σας καλύψει σε ολά τα στάδια της επεξεργασιας του νερου, είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εφαρμογές .
Οι μηχανολόγοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη Επαγγελματική - Βιομηχανικη Αντιστροφη Οσμωση , ώστε η ποιότητα του νερού να είναι ανάλογη με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Δωρεάν Μελέτη Επαγγελματικης, Βιομηχανικης Αντιστροφης Οσμωσης !!

Για το κατάλληλο συστημα επαγγελματικης, Βιομηχανικής Αντιστροφης Οσμωσης επικοινωνήστε με το τμήμα των μηχανολόγων μας ή συμπληρώσετε την Δωρεαν Αίτηση Μελέτης ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το προϊόν που πραγματικά χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣΤο προτεινόμενο μοντέλο Επαγγελματικης, Βιομηχανικής Αντιστροφης Οσμωσης της εταιρείας μας, ελέγχεται από τον πίνακα ελέγχου (PLC) που ελέγχει όλες τις παραμέτρους αυτόματης λειτουργίας του συστήματος.
Η παρακολούθηση και ο έλεγχος θα γίνεται από την οθόνη του PLC και ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλες τις λειτουργίες του συστήματος στα Ελληνικά (greeklish). Τα ψηφιακά υλικά ελέγχου και απεικόνισης θα είναι της Siemens και οποιαδήποτε μεταγενέστερη διασύνδεση για απομακρυσμένο έλεγχο θα είναι εφικτή. Το σύστημα διαθέτει σύνδεση ETHERNET για απομακρυσμένη πρόσβαση από Η.Υ. Οι επαγγελματικές, Βιομηχανικές μονάδες αντιστροφης οσμωσης της εταιρείας μας, υπερκαλύπτουν τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές απαιτήσεις για διάθεση νερού σε νοσοκομεία, φαρμακοβιομηχανία, βιομηχανία τροφίμων κ.α.
Δυναμική Επεξεργασίας Νερού: 1 κυβικό/24ώρες έως 500 κυβικά /24ώρες.Μερικές από τις εφαρμογές της
επεξεργασιας νερου είναι σε:

Γεωτρήσεις 
Επεξεργασία τροφίμων
Πλυντήρια αυτοκινητων
Τροφοδοσία νερού σε πύργους ψύξης 
Ξενοδοχεία
Οφέλη
Προστασία συσκευών
Χαμηλό κόστος καθάρου νερού
24ωρη λειτουργία
Ποιοτητα νερου συμφωνα με τις απαιτησεις του πελάτη
Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο της ποιότητας του νερού

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

✔ Τακτικός Έλεγχος συστήματος κάθε τρεις μήνες ώστε να διαπιστωθεί η σωστή και αποδοτική λειτουργία του συστήματος.
 Ένας ετήσιος χημικός καθαρισμός του συστήματος με αντικαθαλωτικά για την μέγιστη απόδοση και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ

Αντικαθαλωτικό υγρό, Υγρό χλώριο, Φίλτρα πολυπροπυλενίο

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ 3 ΕΤΗ

Αντικατάσταση μεμβράνης αντίστροφης
όσμωσης.

 

Επεξεργασια νερου και τι περιλαμβάνει*

Στην επεξεργασία του νερού υπάρχουν διάφορα στάδια στα οποία περιλαμβάνεται η προπεξεργασία - προετοιμασία του νερού, ώστε να μπορέσει να εισέλθει με ασφάλεια στο σύστημα της Αντίστροφης Όσμωσης.Το νερό θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκληρότητα, χλώριο, στερεά σωματίδια και θολότητα. 
*Στην επεξεργασία του νερού ενδέχεται να αφαιρεθούν κάποια στάδια ανάλογα την εφαρμογή ( Οικιακή, Επαγγελματική - Βιομηχανική )
(Δείτε τα εδω: σταδια επεξεργασιας νερου )

 ΣΚΑΡΙΦΗΜΑ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ