Αντλίες Θερμότητας Μεσαίων Θερμοκρασιών

Αντλίες Θερμότητας Μεσαίων Θερμοκρασιών

Η πλειονότητα της ενέργειας που καταναλώνεται σε ένα σπίτι καταναλώνεται για την παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Και το 70% της ενέργειας που χρησιμοποιείται για θέρμανση και ψύξη στην Ευρώπη προέρχεται από ορυκτά καύσιμα. Ενώ τα ορυκτά καύσιμα μας παρέχουν μια πηγή θερμότητας, η χρήση ορυκτών καυσίμων επηρεάζει το περιβάλλον μέσω της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου, όπως το CO2. Οι πρόσφατες παγκόσμιες τάσεις προκαλούν επίσης αύξηση των τιμών των ορυκτών καυσίμων.
Μπορεί να έχετε ανησυχίες σχετικά με τη λύση της θέρμανσης για το σπίτι σας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μειώσετε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό κόστος. Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να σας δώσουν λύση σε αυτές τις ανησυχίες.
Η αντλία θερμότητας αέρα/νερού είναι μια νέα λύση θέρμανσης που παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό για ένα αποδοτικό, άνετο σπίτι και μπορεί να παράγει έως και 4 φορές περισσότερη θερμική ενέργεια από όση ηλεκτρική ενέργεια χρειάζεται για να λειτουργήσει. Θερμαίνει αποτελεσματικά το σπίτι και παρέχει ζεστό νερό όλο τον χρόνο.
Οι αντλίες θερμότητας μεσαίων θερμοκρασιών (65C) DAIKIN ALTHERMA 3 και LG THERMA V αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας στο χώρο των αντλιών θερμότητας.
Συνδυάζουν ιδανικά την εκπλήρωση των υψηλών απαιτήσεων των Ευρωπαϊκών και Διεθνών κανονισμών (F-Gas / Eurovent) για παραγωγή μονάδων χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και υψηλών βαθμών απόδοσης.
Mε τις αντλίες θερμότητας μεσαίων θερμοκρασιών LG THERMA V και DAIKIN ALTHERMA 3 δίνεται η δυνατότητα προσαγωγής νερού σε υψηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το παρελθόν από ένα και μόνο συμπιεστή,  με ένα και μόνο ψυκτικό μέσο.
H τεχνολογία της LG και της DAIKIN είναι άψογα εναρμονισμένη με τον νέο κανονισμό περί ψυκτικών μέσων για την εφαρμογή του μέσου R32 ,επιτυγχάνει εποχιακούς βαθμούς απόδοσης έως και Α+++ με εγγυημένη λειτουργία έως και τους -25C.


Συμπληρώστε την αίτηση μελέτης κατοικίας εδώ και σύντομα οι μηχανολόγοι της εταιρίας μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να εκπονήσουν μια δωρεάν μελέτη συγκεκριμένα για εσάς με βάση τις ανάγκες και τον χώρο σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στην κατηγορία επικοινωνία.

Είδη 1 εώς 8 από 9 σύνολο

  1. 1
  2. 2

Είδη 1 εώς 8 από 9 σύνολο

  1. 1
  2. 2