12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Altherma Daikin

Αποσκληρυντες νερου

Οι αποσκληρυντές νερού χρειάζονται σε περιοχές με σκληρό νερό.Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις όπου το ασβέστιο και το μαγνήσιο επικάθονται στα τοιχώματα των σωλήνων και δημιουργείται ένα στρώμα από άλατα, με αποτέλεσμα οι σωλήνες να φθείρονται και η διάμετρος τους να μειώνεται σταδιακά και με το χρόνο. Αυτό συνεπάγεται ότι μειώνεται και η ροή του νερού προς τις βρύσες και τις συσκευές. Στις συσκευές που χρησιμοποιούν νερό όπως το πλυντήριο, θερμοσίφωνας, βραστήρας και καφετιέρα οι εναποθέσεις αλάτων μειώνουν την απόδοση των συσκευών αυξάνοντας την κατανάλωση ρεύματος, και αυξάνουν και τη συχνότητα συντήρησης και βλαβών.
Επίσης, στο πλύσιμο των ρούχων τα άλατα αυτά εμποδίζουν τα σαπούνια και απορρυπαντικά να δημιουργήσουν αφρό γιατί μέρος των αυτών ενώνεται με το ασβέστιο και το μαγνήσιο και δημιουργούν ένα μίγμα όπου αφενός δυσκολεύει αισθητά το ξέπλυμα και αφετέρου χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερη ποσότητα. Επιπλέον, το μίγμα σαπουνιού και αλάτων δεν επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων και τα κάνει πιο σκληρά, ενώ όταν κάνουμε μπάνιο και λουζόμαστε παραμένει στο δέρμα και τα μαλλιά. Τα προβλήματα αυτά παρουσιάζονται στο πλύσιμο πιάτων, ποτηριών, μαγειρικών σκευών, του αυτοκινήτου, καθώς μετά την πλύση υπάρχουν λευκά στίγματα.Ένας αποσκληρυντής έχει ελάχιστη συντήρηση και επιφέρει απόσβεση κόστους άμεσα .

10 Είδος(η)

 • ΤΕΣΤ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ - WATER HARDNESS TEST

  ΤΕΣΤ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ - WATER HARDNESS TEST

  ΤΕΣΤ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ - WATER HARDNESS TEST

  Μετρήστε μόνοι σας την σκληρότητα του νερού σας !
  Το kit με το τεστ σκληρότητας νερου αποτελείται από ένα μπουκαλάκι με υγρό καθώς και έναν μικρό δοκιμαστικό σωλήνα μέτρησης και μετράει την σκληρότητα του νερούΟ μετρητής αυτός βοηθάει πάρα πολύ στη σωστή ρύθμιση των αποσκληρυντών. Δείτε εδώ τους αποσκληρυντές που διαθέτουμε.

  Μάθετε περισσότερα

  Κανονική Τιμή: 18,00 €

  Τιμής Προσφοράς 14,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 15 LT CHRONOMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 15 LT CHRONOMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 2 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  600,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 15 LT VOLUMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 15 LT VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών. Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 2 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ). Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  650,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT COMPACT CHRONOMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT COMPACT CHRONOMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 4 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).
  Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  750,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 25 LT CLASSIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για οικιακή χρήση με καταναλώσεις έως 4 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  800,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT COMPACT VOLUMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT COMPACT VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 4 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  850,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 50 LT CLASSIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 50 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 8 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  990,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 75 LT CLASSIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 75 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 12 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  1.200,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 100 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 100 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για οικιακή χρήση με καταναλώσεις έως 16 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  1.500,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 200 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 200 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 32 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  2.600,00 €

 • 10 Είδος(η)