Η Elpedison είναι η πρώτη ανεξάρτητη παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα, η οποία είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης τριών τιτάνιων ομίλων που αποτελούν εγγύηση!
Επιλέξτε ένα από τα πακέτα της Elpedison και εξοικονομήστε χρήματα πετυχαίνοντας την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς, χαμηλότερη και από την νυχτερινή στο ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας!!!

Οικονομικο ρευμα Elpedison

Επιλέξτε 24 Ώρες Νυχτερινό για το σπίτι σας πετυχαίνοντας:

 Όλο το 24ωρο – Κάθε μέρα τιμή ρεύματος χαμηλότερη και από τη νυχτερινή!
Την χαμηλότερη τιμή KWh της αγοράς – έως και 38% χαμηλότερη 
σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή !
 Ξεκάθαρη, ενιαία χρεώση – Η υψηλή κατανάλωση δεν τιμωρείται!
 Επιστροφή της εγγύησης – Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Οικονομικό Ρεύμα για την επιχείρηση σας

Το νέο ρεύμα της Elpedison για την επιχείρηση σας είναι εδώ για να σου εξασφαλίσει 15%* ΕΚΠΤΩΣΗ

Χωρίς πάγια και χωρίς εγγύηση
Για τους πρώτους 12 μήνες

* ισχύει για πελάτες χαμηλής τάσης

Μάθετε περισσότερα και κερδίστε!! 2310.770.771

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε δωρεάν για να σας ενημερώσουμε!!

Οικονομικο Ρευμα Elpedison
Ποια είναι η Elpedison

Η Elpedison είναι δημιούργημα της συνεργασίας του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, της Edison και της Ελλάκτωρ. Αναφορικά, τα Ελληνικά πετρέλαια είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς και βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη. Αντίστοιχα η Edison είναι μία εταιρία ενέργειας με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στην Ευρώπη, ενώ για την Ιταλία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος. Τέλος η Ελλάκτωρ είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίας στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η Elpedison προμηθεύει ενέργεια σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εξαιρέσεις, με κέντρα παραγωγής ενέργειας στη Θεσσαλονίκη (390 MW) και στη Θίσβη (420 MW). Σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, το ρεύμα φτάνει στο σπίτι ή στην εργασία σας με απόλυτη ασφάλεια και νομιμότητα. Η παραγωγική διαδικασία είναι ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιείται ως καύσιμο το φυσικό αέριο. Με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε μόνο ένα καθαρό περιβάλλον αλλά και μία συνεχή ροή καθαρής ενέργειας.
Η δύναμη της Elpedison μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος οικιακών πελατών μέχρι και ολόκληρες βιομηχανίες , παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές και άριστες ενεργειακές υπηρεσίες.