TOSHIBA ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ EDGE RAS-B18G3KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E

TOSHIBA EDGE RAS-B18G3KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες

1.220,00 €

Περιγραφή

TOSHIBA ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ EDGE RAS-B18G3KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E 

Ευθείες γραμμές και ματ φινίρισμα. Αυτό το είναι το Toshiba Edge, το ολοκαίνουριο inverter κλιματιστικό της Toshiba με τον πιο κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό.Οι μοντέρνες γραμμές των κλιματιστικωνToshiba Edge είναι σε πλήρη αρμονία με κάθε είδος εσωτερικής διακόσμησης.
Το 
κλιματιστικό Edge είναι μια απο τις πιο συμπαγείς μονάδες της αγοράς στην κατηγορία του και η σχεδίαση του ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο.
Η απόλυτα σιωπηλή του λειτουργία δε θα διαταράξει καμιά δραστηριότητά σας: είτε διαβάζετε το αγαπημένο σας
βιβλίο, είτε χαλαρώνετε κάνοντας διαλογισμό, είτε απλά κοιμάστε, το κλιματιστικό Toshiba Edge θα δημιουργεί για εσάς την ιδανική ατμόσφαιρα… στα σιωπηλά.
Το Toshiba Edge λειτουργεί με το ψυκτικό φρέον R-32 με χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Τα κλιματιστικα Toshiba Edge αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής και τεχνολογίας για αξεπέραστη άνεση χάρη στην λειτουργία Hada Care Flow και την ιδιαίτερα χαμηλή στάθμη θορύβου.

Υψηλή Ενεργειακή Κλάση A+++ / A+++ (Θερμή ζώνη)

Τα κλιματιστικά Toshiba Edge έχουν πολύ υψηλή ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση στην θερμή ζώνη που ανήκει η Ελλάδα, με αποτέλεσμα την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας. 

Αθόρυβη λειτουργία και εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας κλιματιστικού

Με τη λειτουργία Quiet επιτυγχάνεται μείωση του επιπέδου θορύβου της εσωτερικής μονάδας σε λιγότερο από 19dB(A). Για να την ενεργοποίησετε, πιέστε το πλήκτρο FAN στο τηλεχειριστήριο, μειώνοντας την ταχύτητα και φτάνοντάς την στο σημείο λειτουργίας όπου το κλιματιστικό λειτουργεί πλέον αθόρυβα.
Επιπλέον η λειτουργία Silent μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού μέχρι και -6dB(A) για τη δική σας άνεση, αλλά και των γειτόνων σας.
Το εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας του κλιματιστικού είναι  από -15 °C έως 46°C για την λειτουργία ψύξης και από -15°C έως 24°C για την λειτουργία θέρμανσης.

 

Ευεξία με τα φίλτρα αέρα IAQ και ULTRA PURE της Toshiba

Εξασφαλίζουν καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς και λεπτά σωματίδια.
Το φίλτρο Ultra Pure προσφέρει καθαρισμό ΡΜ2.5 μέχρι και 94%.
Το PM2.5 αναφέρεται σε σωματιδιακή ύλη (Particulate Matter) που προέρχεται από ατμοσφαιρική ρύπανση και έχει διάμετρο μικρότερη από 2.5 μm. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της έκθεσης σε λεπτά σωματίδια και των πνευμονικών παθήσεων.
Το φίλτρο Ultra Pure της Toshiba συγκρατεί έως και το 94% της PM2.5, δημιουργώντας υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.
(1) Department of Microbiology, Faculty of Medicine Siriraj Hospital Mahidol University, BKK, Thailand (2) Betagro Science Center Co., Ltd., 900017366 (3) Nantong deli purification equipment factory Co, Ltd. 

Φίλτρο Τριπλής Δράσης TOSHIBA IAQ


Το φίλτρο Τριπλής Δράσης TOSHIBA IAQ, χάρη στα ένζυμα Ag και Leuconostoc που περιέχει, εμποδίζει την αναπαραγωγή επιβλαβών βακτηριδίων, προσφέρει προστασία ενάντια της μούχλας και της ανάπτυξης μικροοργανισμών.
Το αποτέλεσμα είναι τα Toshiba κλιματιστικα Edge να σας παρέχουν καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

 Λειτουργία HADA CARE FLOW

Η λειτουργία Hada Care Flow στην ψύξη, φροντίζει για την έμμεση ροή αέρα προς τους χρήστες, εξασφαλίζοντας ομοιογενή κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο, αποφεύγοντας δυσάρεστα κύματα αέρα ή ξηρότητα του δέρματος, σε απόσταση μέχρι και 7 μέτρων από το κλιματιστικό.

Τηλεχειρισμός μέσω Wi-fi. Έλεγχος από παντού μέσω διαδικτύου

Τα κλιματιστικα Toshiba Edge διαθέτουν Wifi. Ελέγξτε το κλιματιστικο σας απομακρυσμένα απο παντού μέσω διαδικτύου, από όπου και αν βρίσκεστε πετυχαίνοντας άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Εύχρηστο Ασύρματο τηλεχειριστήριο με πρωτοποριακές εντολές

  • Αυτόματη Λειτουργία 8 °C:Δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στους 8 C κατά την περίοδο του χειμώνα και όταν ο χώρος μένει ακατοίκητος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα να παγώσει το νερό μέσα στους σωλήνες της οικείας ή να προκληθούν άλλες ζημιές λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.
  • Πλήκτρο Eco:Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας.
    Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.
  • Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός:Τα κλιματιστικά Toshiba μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι και με 4 διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της μέρας και 7 διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της εβδομάδας,προσφέροντάς σας συνολικά 28 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας.
  • Άνετος ύπνος:Επιλέξτε την λειτουργία comfort sleep πετυχαίνοντας ακόμη πιο αθόρυβη λειτουργία του κλιματιστικου, εξασφαλίζοντας παράλληλα  την θερμική άνεση  ολόκληρη την νύχτα.
  • On Demand & Smart Defrost: Με τη λειτουργία Smart Defrost το κλιματιστικό αντιστρέφει τον κύκλο ψύξης μόνο όταν απαιτείται. Η μονάδα λειτουργεί σε θέρμανση για μεγαλύτερο χρόνο με άριστες αποδόσεις ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την περίοδο του χειμώνα.Ταυτόχρονα, σε ακραίες χειμερινές θερμοκρασίες, με την λειτουργία On Demand Defrost μπορεί να γίνει απόψυξη στην εξωτερική μονάδα όταν το επιθυμείτε, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο.

Έξυπνο κλιματιστικο & Αυτόματη επανεκκίνηση

Τα κλιματιστικα Toshiba Edge διαθέτουν αυτοδιάγνωση ώστε να σας πληροφορήσουν για πιθανή δυσλειτουργία της μονάδας.
Επίσης το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

7 Χρόνια Εγγύηση κλιματιστικων Toshiba

Για περισσότερο από μισό αιώνα η Toshiba προσφέρει στους πελάτες της, την τεχνογνωσία και την εγγύηση της κορυφαίας Ιαπωνικής ποιότητας.
Τα κλιματιστικα Toshiba Edge σχεδιάστηκαν και εξελίχτηκαν από την ομάδα των κορυφαίων μηχανολόγων της Toshiba  και κατασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της . Απόρροια αυτών είναι κλιματιστικα με ασύγκριτη ποιότητα και απόδοση.
Τα κλιματιστικα Toshiba Edge καλύπτονται με 7 χρόνια εγγύηση!! Διαβάστε τους όρους από την επταετή εγγύηση και τις οδηγίες χρήσης του κλιματιστικού στα συνοδευτικα αρχεία που υπάρχουν στην παρούσα σελίδα.

Γενικά

Ετικέτες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 60 τ.μ
BTU Κατηγορια 18000-20000 BTU (χώροι 55-65τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 4.096 btu - 20.484 btu
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 3.755 btu - 22.191 btu
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 7.8
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 6
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 230V / 50 Hz / 1N
Ονομαστική Κατανάλωση Ρεύματος (ψύξη/θέρμανση, KW) 1.42 kw - 1.59 kw
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Υ) 44 - 26 ( Χ )
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 320 Χ1053 Χ 245
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 14
Χρώμα Λευκό
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 550 X 780 X 290
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 1/2''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 34
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 50

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΟδηγίες Χρήσης (manual) Toshiba Edge 18-24 Μέγεθος: (6.89 MB)
View FileΌροι Εγγύησης Toshiba Edge Μέγεθος: (106.92 KB)

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality