ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ IMMERGAS VICTRIX TERA 32 Kw

VICTRIX TERA 32 Kw
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες

1.550,00 €

Περιγραφή

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ IMMERGAS VICTRIX TERA 32 Kw

ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ

Νέα σειρά η οποία επεκτείνει την συλλογή Immergas με λέβητες που απευθύνονται σε καταναλωτές που αποζητούν την ποιότητα και την απλότητα.
Όλες οι μονάδες είναι συμπύκνωσης, και το πιο σημαντικό, χαρακτηρίζονται από συνολική πρόσμιξη για επαρκή οικονομία αερίου. Το μικρό τους μέγεθος τους κάνει εύκολους στην τοποθέτηση και προσαρμόζονται με ευελιξία σε νέες εγκαταστάσεις ή σε αντικαταστάσεις στις ήδη υπάρχουσες μονάδες του σπιτιού, σε εξωτερικούς χώρους σε εν μέρει ειδικά προφυλασσόμενες θέσεις.

Υπάρχουν δύο συνδυασμοί-εκδοχές: η 28 και 32 kW και η 24 kW μόνο για θέρμανση, που μπορεί να συνδυαστεί με λέβητες ποικίλων χωρητικοτήτων.
Όλη η σειρά είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία συμπύκνωσης που χαρακτηρίζεται από σπείρωμα με ανοξείδωτο ατσάλι και σχεδιασμένη σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την χρήση ενέργειας. Οι λέβητες VICTRIX TERA είναι πιστοποιημένοι με class 6, την υψηλότερη οικολογική κατάταξη στην Ευρώπη, εξαιτίας της χαμηλής τους εκπομπής σε οξείδια του αζώτου (ΝΟx). Οι ρυθμίσεις είναι απλές, η οθόνη LCD δείχνει ξεκάθαρα και η επιλογή κουμπιών για έλεγχο και ρυθμίσεις είναι γρήγορης λειτουργίας.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ

Η νέα τεχνολογία συμπύκνωσης με ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει αντοχή, υψηλή αξιοπιστία και αντίσταση της συμπύκνωσης ενάντια στην ψύξη από τα προϊόντα καύσης.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Οι μειωμένες εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα (CO) και των οξειδίων του αζώτου (NOx) κατατάσσουν τον VICTRIX TERA στην class 6, την πιο οικολογική βαθμίδα στην πιστοποίηση των Ευρωπαϊκών προτύπων UNI EN 297 και UNI EN 15502.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ CLASS 6

Η αντλία χαμηλής κατανάλωσης επιτρέπει σημαντική οικονομία ενέργειας σε σύγκριση με τον παραδοσιακό κυκλοφορητή και προσαρμόζεται στις διακυμάνσεις των ρυθμίσεων ροής, για παράδειγμα όταν υπάρχουν θερμοστατικές ή βαλβίδες ζώνης.

ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ( ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 6 W) ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 18% ΣΤΟ 100%.

Γενικά

Ενεργειακή κλάση Α
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (ονομ. / μεγ., kW) 32

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λέβητα Αεριού

Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 743x440x276

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileIMMERGAS VICTRIX TERA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Μέγεθος: (2.43 MB)

Δωρεάν Μελέτη
 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality