ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER SENDO ARIS SND-18ARS 18000 BTU

SENDO ARIS SND-18ARS
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες

790,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER SENDO ARIS SND-18ARS 18000 BTU

Το ARIS είναι ένα κλιματιστικο που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με κάποια από τα πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά λειτουργίας που μπορείτε να ζητήσετε από μια σύγχρονη οικιακή κλιματιστική συσκευή. Τα 130V σαν ελάχιστο εύρος τάσης λειτουργίας είναι ένα από αυτά και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα της βέλτιστης κατανομής και ροής του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις του χώρου, προσφέρει θεαματική βελτίωση στη σχέση απόδοσης και κατανάλωσης. Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, η τεχνολογία inverter και τέλος η δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας WiFi Ready τονίζουν το ασύγκριτο «best value for money». Ποιότητα, απόδοση και κόστος. Το τρίπτυχο το οποίο δεν «έχασε» ποτέ καμία μάχη!

Value for money - Αξεπέραστη σχέση απόδοσης / κόστους

To κορυφαίο value for money κλιματιστικο Sendo Aris χαρακτηρίζεται από την υψηλή απόδοση χρήσης χωρίς να κάνει απολύτως κανέναν συμβιβασμό!

5 Χρόνια Εγγύηση κλιματιστικου

Η υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης, η αντοχή σε διαβρωτικά περιβάλλοντα και η ανθεκτική κατασκευή, απόρροια της χρήσης εξαιρετικών πρώτων υλών στις γραμμές παραγωγής αντικατοπτρίζονται και στην 5ετή εγγύηση που συνοδεύει όλα τα επίτοιχα κλιματιστικά της Sendo.
Η εμπιστοσύνη σας στην αξιοπιστία των προϊόντων της Sendo επιβραβεύεται.

 Ψυκτικό υγρό φρέον R32

Τα κλιματιστικα Sendo Aris λειτουργούν με Φρέον R32 το οποίο έιναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, έχει υψηλότερη ενεργειακή & ψυκτική απόδοση στις ίδιες συνθήκες και την ίδια συχνότητα λειτουργίας του συμπιεστή.

3D ροή αέρα 

Βελτιώνει την κατανομή και τη ροή αέρα του κλιματιστικού, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο άνετα.

Βασικές λειτουργίες κλιματιστικού

  • Αντιβακτηριακή λειτουργία
  • Λειτουργία follow me
  • Λειτουργία αυτοκαθαρισμού
  • Χρονοδιακόπτης
  • Αυτόματη επανεκκίνηση κλιματιστικού
  • Ροή αέρα πάνω κάτω
  • Λειτουργία Turbo
  • Λειτουργία ύπνου
  • Αυτοδιάγνωση βλαβών
  • Αυτόματη απόψυξη

Πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία του κλιματιστικού

Μπορείτε να παραγγείλετε το κλιματιστικο Sendo Aris snd-18ars ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά  ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 6 άτοκες δόσεις μέσω της φυσικής παρουσίας πιστωτικής κάρτας. 
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρέχουμε δωρεάν αντικαταβολή και αποστολή για συγκεκριμένους δήμους.
Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής στο τέλος της σελίδας, στην εξυπηρέτηση πελατών.

Γενικές Πληροφορίες και tips

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικο τοίχου


Κατά προτεραιότητα θα πρέπει να μελετήσετε το μέγεθος του κλιματιστικού που χρειάζεστε για να καλύψετε τον χώρο σας. Έκτος από τα τετραγωνικά του χώρου πρέπει να προσέξετε και την διάταξή του. Οι απώλειες θερμότητας είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα επηρεάσει το μέγεθος του κλιματιστικού που θα επιλέξετε. Οι συνηθέστερες μεγάλες απώλειες θερμότητας ενός χώρου είναι τα πολλά παράθυρα, ο τελευταίος όροφος με ταράτσα, ο πρώτος όροφος με πιλοτή και τα παλιά κουφώματα.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες που έχει κάθε κλιματιστικο και να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Δείτε και συγκρίνετε τα μοντέλα μας και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε. 

Κλιματιστικα Inverter

Πως λειτουργούν? Ακούμε συνέχεια τον όρο κλιματιστικο inverter.Τι ακριβώς όμως είναι αυτό και ποια η διαφορά του από τα υπόλοιπα; Αυτό το κλιματιστικό, χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τεχνολογία inverter η οποία ουσιαστικά καθορίζει την ελεγχόμενη λειτουργία του συμπιεστή, έτσι ώστε να ρυθμίζεται η θερμοκρασία και να διατηρείται σε επιθυμητά επίπεδα. Στα κλιματιστικα inverter, ένας επεξεργαστής αξιολογεί την εξωτερική & εσωτερική θερμοκρασία και ρυθμίζει την ταχύτητα του συμπιεστή αντιστοίχως μέσω ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος που παράγει ρεύμα κατάλληλης συχνότητας. Με αυτό τον τρόπο το κλιματιστικό εξασφαλίζει την σταθερότητα της θερμοκρασίας στον χώρο μας και αποφεύγει την συχνή παύση και εκκίνηση της λειτουργίας του με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας η οποία κυμαίνεται βάση στατιστικών γύρω στο 25% με 30%. Για όλους τους παραπάνω λόγους, θεωρούνται πώς έχουν υψηλή ενεργειακη κλαση, καθώς έχουν εξαιρετική απόδοση, σε σχέση με τα απλά, λιγότερες βλάβες και φυσικά μικρότερο κόστος λειτουργίας. Ανήκουν στα αθορυβα κλιματιστικα, και η επιβάρυνση που προκαλούν στο περιβάλλον, είναι ελάχιστη.Μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα απλά, αλλά λόγω του ότι τυγχάνουν χαμηλότερης κατανάλωσης ρεύματος από τα απλά κλιματιστικά, η απόσβεση είναι σίγουρη, καθώς μειώνουν αισθητά τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Γενικά

Ετικέτες

Wi-Fi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 55 τμ
BTU Κατηγορια 18000-20000 BTU (χώροι 55-65τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 18.000 btu ( 4.094btu - 18.766 btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 18.340 btu ( 4.674 btu - 20.814 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.57
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.40 (θερμό κλίμα)
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) (220V-240V) 220V / 50 Hz / 1N
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (χαμ. 25 / 36 μεσ. / 46 υψηλή)
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 310 x 900 x 225
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 12
Χρώμα Λευκό
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 545 X 800 X 315
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 1/2''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 35
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 52

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality