ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER SENDO ARIS SND-12ARS 12000 BTU

SENDO ARIS SND-12ARS
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες

430,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER SENDO ARIS SND-12ARS 12000 BTU

Το ARIS είναι ένα κλιματιστικο που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με κάποια από τα πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά λειτουργίας που μπορείτε να ζητήσετε από μια σύγχρονη οικιακή κλιματιστική συσκευή. Τα 130V σαν ελάχιστο εύρος τάσης λειτουργίας είναι ένα από αυτά και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα της βέλτιστης κατανομής και ροής του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις του χώρου, προσφέρει θεαματική βελτίωση στη σχέση απόδοσης και κατανάλωσης. Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, η τεχνολογία inverter και τέλος η δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας WiFi Ready τονίζουν το ασύγκριτο «best value for money». Ποιότητα, απόδοση και κόστος. Το τρίπτυχο το οποίο δεν «έχασε» ποτέ καμία μάχη!

Value for money - Αξεπέραστη σχέση απόδοσης / κόστους

To κορυφαίο value for money κλιματιστικο Sendo Aris χαρακτηρίζεται από την υψηλή απόδοση χρήσης χωρίς να κάνει απολύτως κανέναν συμβιβασμό!

5 Χρόνια Εγγύηση κλιματιστικου

Η υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης, η αντοχή σε διαβρωτικά περιβάλλοντα και η ανθεκτική κατασκευή, απόρροια της χρήσης εξαιρετικών πρώτων υλών στις γραμμές παραγωγής αντικατοπτρίζονται και στην 5ετή εγγύηση που συνοδεύει όλα τα επίτοιχα κλιματιστικά της Sendo.
Η εμπιστοσύνη σας στην αξιοπιστία των προϊόντων της Sendo επιβραβεύεται.

 Ψυκτικό υγρό φρέον R32

Τα κλιματιστικα Sendo Aris λειτουργούν με Φρέον R32 το οποίο έιναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, έχει υψηλότερη ενεργειακή & ψυκτική απόδοση στις ίδιες συνθήκες και την ίδια συχνότητα λειτουργίας του συμπιεστή.

3D ροή αέρα 

Βελτιώνει την κατανομή και τη ροή αέρα του κλιματιστικού, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο άνετα.

Βασικές λειτουργίες κλιματιστικού

  • Αντιβακτηριακή λειτουργία
  • Λειτουργία follow me
  • Λειτουργία αυτοκαθαρισμού
  • Χρονοδιακόπτης
  • Αυτόματη επανεκκίνηση κλιματιστικού
  • Ροή αέρα πάνω κάτω
  • Λειτουργία Turbo
  • Λειτουργία ύπνου
  • Αυτοδιάγνωση βλαβών
  • Αυτόματη απόψυξη

Πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία του κλιματιστικού

Μπορείτε να παραγγείλετε το Sendo Aris snd-12ars ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά  ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 3 άτοκες δόσεις μέσω της φυσικής παρουσίας πιστωτικής κάρτας. 
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρέχουμε δωρεάν αντικαταβολή και αποστολή για συγκεκριμένους δήμους.
Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής στο τέλος της σελίδας, στην εξυπηρέτηση πελατών.

 

Γενικές Πληροφορίες και tips σχετικά με τα κλιματιστικά

Το κλιματιστικο απαιτεί συντήρηση και φροντίδα.

Η σωστή και συστηματική συντήρηση του κλιματιστικου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή λειτουργιά του μηχανήματος σας και μάλιστα για περισσότερο χρόνο. Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε πριν από οτιδήποτε άλλο για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το κλιματιστικο σας είναι να φροντίσετε την συχνή καθαριότητα του κλιματιζόμενου χώρου. Μην αφήνετε να συσσωρεύεται σκόνη σε χώρο που υπάρχει κλιματιστικο και απαγορεύστε ρητά το κάπνισμα σε αυτό. Και τα δυο, σκόνη και κάπνισμα, μπορούν να επιβαρύνουν ένα κλιματιστικο που ρουφά τον ατμοσφαιρικό αέρα και να του προκαλέσουν βλάβες. Καλύτερα να γίνετε λίγο πιο σχολαστικοί πάρα να χρειαστεί να πληρώνετε επισκευές για τα κλιματιστικα σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να αερίζετε τακτικά τον χώρο που υπάρχει το κλιματιστικο ώστε να αποφεύγετε την ανακύκλωση του ίδιου και του ίδιου αέρα που μπορεί να είναι επιβλαβής για όσους διαμένουν σε αυτό.

Διαδικασίες συντήρησης κλιματιστικών

Έκτος όμως από τα προηγούμενα, υπάρχουν και διαδικασίες συντήρησης τις οποίες πρέπει να προγραμματίζετε ώστε να διατηρείτε τα κλιματιστικα σας αποδοτικότερα και οικονομικότερα με την πάροδο του χρόνου. Αναμφίβολα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό στις γρίλιες και τα πτερύγια του εσωτερικού μηχανήματος όπως και με των καθαρισμό των φίλτρων αέρα του κλιματιστικου.
Τα φίλτρα αέρα συνήθως είναι αποσπώμενες μεμβράνες που μπορείτε να αφαιρέσετε από την εσωτερική μονάδα, να τις πλύνετε με νερό, να τις αφήσετε να στεγνώσουν και να τις επανατοποθετήσετε στο μηχάνημα. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία που όμως μπορεί να απογειώσει ξανά την πεσμένη απόδοση του air condition.

Ανάθεση σε εξειδικευμένο συνεργείο για την συντήρηση των κλιματιστικων σας

Όσα προηγήθηκαν για την συντήρηση του κλιματιστικου είναι στο χέρι σας και μπορείτε να τα κάνετε οπότε κρίνεται ότι απαιτείται. 
Πέρα από αυτά όμως μην αμελήσετε να αναθέσετε τον βαθύ καθαρισμό τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο που θα σας το παραδώσει σαν καινούργιο. Μην σκεφτείτε λεπτό ότι τα χρήματα που θα δώσετε για μια τέτοια συντήρηση είναι περιττά έξοδα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού αυτή είναι η διαδικασία που θα εξασφαλίσει ότι το κλιματιστικο σας δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση για πολλά μα πολλά χρόνια ακόμα.

Γενικά

Ετικέτες

Wi-Fi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 35 τμ
BTU Κατηγορια 12000-16000 BTU (χώροι 35-50τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 11.942 btu (3.753 btu - 12.624 btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 11.942 btu (3.753 btu - 12.966 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.65
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.39 (Θερμό κλίμα)
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) (220V-240V) 220V / 50 Hz / 1N
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (χαμ. 22 / 33 μεσ. / 42 υψηλή)
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 285 x 750 x 200
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 8
Χρώμα Λευκό
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 545 X 730 X 285
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 3/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 26
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 50

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Price
Value