ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ INVENTOR V5MFI32-60 / V5MFO32-60

INVENTOR V5MFI32-60 / V5MFO32-60
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εκτός Αποθέματος

2.700,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ INVENTOR V5MFI32-60 / V5MF032-60

Το νεο κλιματιστικο ντουλαπα της Inventor V5MFI32-60 / V5MFO32-60   αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για την ψυξη και την θερμανση του επαγγελματικού σας χώρου. Έχει υψηλή ροή αέρα με αποτέλεσμα να ψύχει και να θερμαίνει αποτελεσματικά τον χώρο. Είναι πολύ πρακτικό και στην εγκατάσταση του καθώς η εσωτερική μονάδα των κλιματιστικων δεσμεύει ελάχιστο χώρο.
Το κλιματιστικο ντουλαπα V5MFI32-60 είναι ενεργειακής κλάσης A++ στην ψύξη και Α+++ στην θέρμανση και σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία DC Inverter  που διαθέτει o συμπιεστής αλλά και ο ανεμιστήρας της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικου  προσφέρει άριστη απόδοση σε ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς και την μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Ο συμπιεστής της εξωτερικής μονάδας (που είναι και η καρδιά του συστήματος) στα κλιματιστικα ντουλαπες της Inventor καλύπτεται με δεκα χρονια εγγυηση  !!
Tα κλιματιστικα ντουλαπες V5MFI32-60 εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην ενεργειακή κλάση Α+++. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας σε κάθε σημείο το χώρου με την λειτουργία Mέγιστης Ροής Αέρα , την έξοδο αέρα 360° καθώς και την ροή αέρα τεσσάρων κατευθύνσεων, ενώ παράλληλα αποφεύγετε την απευθείας έκθεση του αέρα χάρη στην λειτουργία Avoid Me.
Το έξυπνο πάνελ αφής σας εγγυάται την ρύθμιση της μονάδας με βάση την επιθυμητή από εσάς λειτουργία με ευκολία και άνεση, ενώ η αθόρυβη λειτουργία σας επιτρέπει να συνεχίζετε ανενόχλητοι τις δραστηριότητές σας σε συνθήκες απόλυτης ηρεμίας. Η υπεροχή της, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τη νέα επίστρωση Χρυσής Προστασίας , που θωρακίζει την μονάδα και διατηρεί την απόδοση του κλιματιστικού στα ύψη, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μέγιστη Ροή Αέρα κλιματιστικού

Επωφεληθείτε από την ικανότητα του κλιματιστικού σας για μεγάλη διάχυση του αέρα κατά μήκος του δωματίου και αποκτήστε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε σε κάθε σημείο του χώρου.

Έξοδος Αέρα 360°

Απολαύστε μοναδική άνεση σε κάθε σημείο του δωματίου. Ο αέρας εξέρχεται από 8 αντί 4 εξόδων και μεταφέρεται αποτελεσματικά σε κάθε γωνία του χώρου.

Avoid Me

Απολαύστε τα ιδανικά για εσάς επίπεδα θερμοκρασίας, αποφεύγοντας παράλληλα την απευθείας έκθεση στην ροή του αέρα, χάρη στην έξυπνη λειτουργία Avoid Me της ντουλάπας Inventor.

Έξυπνο Πάνελ Αφής

Επιλέξτε με απλό & γρήγορο τρόπο την ιδανική θερμοκρασία για την χώρο σας καθώς και την επιθυμητή λειτουργία χάρη στο πάνελ αφής της ντουλάπας Inventor που εξασφαλίζει απόλυτη άνεση και ευκολία στη χρήση.

Χρυσή Προστασία

Προστατέψτε το κλιματιστικό σας και επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής του, χάρη στην εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη του συμπυκνωτή της εξωτερικής μονάδας. Η αντιδιαβρωτική του σύσταση αυξάνει την ανθεκτικότητα στον αλμυρό αέρα, τη βροχή και σε άλλα διαβρωτικά στοιχεία, βελτιώνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας και αποτρέποντας την αναπαραγωγή και την εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο. Χάρη στο ειδικό αυτό στοιχείο, επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Περισσότερες λειτουργίες της Ντουλάπας Inventor

 • Αυτοδιάγνωση Βλαβών κλιματιστικού
  Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

 • Λειτουργία Ύπνου
  Με την λειτουργία ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου
  Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει έναν κωδικό σφάλματος “EC” και θα σταματήσει αυτόματα μόλις διαγνωσθεί διαρροή ψυκτικού υγρού, ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση.

 • Αυτόματη Κίνηση Περσίδων
  H λειτουργία αυτή εξασφαλίζει τη σωστή κατανομή του ψυχρού ή θερμού αέρα στο χώρο σας.

 • Χρονοδιακόπτης 24 ωρών
  Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση /απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

 • All DC Inverter
  Οι ανεμιστήρες των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων και ο συμπιεστής, είναι τεχνολογίας DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης
  Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα του κλιματιστικού και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.

 • Αποθήκευση Θέσης Περσίδας
  Η οριζόντια περσίδα αυτόματα θα κινηθεί στην ίδια θέση που την είχατε ρυθμίσει την τελευταία φορά που ενεργοποιήσατε τη μονάδα.
 • Λειτουργία Turbo
  Με τη Λειτουργία Τurbo επιτυγχάνεται η γρηγορότερη ψύξη του χώρου.

 • Αυτόματη Επανεκκίνηση
  Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η κλιματιστική μονάδα θα επαναλειτουργήσει αυτόματα σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

 • Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού
  Μειώνει την ανεπιθύμητη υγρασία στην εσωτερική μονάδα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ψύξης.

 • Κλείδωμα
  Ενεργοποιήστε τη λειτουργία κλειδώματος ώστε να εμποδίσετε την αλλαγή των ρυθμίσεων ή την χρήση τους από τα παιδιά.

 • Έξυπνο Χειριστήριο
  Επωφεληθείτε μέσα από τις 4 επιλογές, ρύθμισης της ταχύτητας του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, αλλά και των δυνατοτήτων Υπενθύμισης Καθαρισμού Φίλτρου, Αποθήκευσης Θέσης της Περσίδας, Αισθητήρα Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας καθώς και την επιλογή κατώτερης / ανώτερης Θερμοκρασίας λειτουργίας.

 • Άριστη Απόδοση Θέρμανσης στους -15°C
  Άριστη λειτουργία θέρμανσης ακόμα και σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες, έως και -15°C. Εξασφαλίστε επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 • Θέρμανση 8°C
  Αποφύγετε πιθανές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα σε χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία 8°C και το κλιματιστικό θα θερμάνει το χώρο όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 8°C. Προστατέψτε τα αντικείμενα στον χώρο σας και εξασφαλίστε χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χειμερινή περίοδο.

 • Λειτουργία Follow Me
  Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

Παραγγελία

Μπορείτε να παραγγείλετε την ντουλάπα Inventor V5MFI32-60 / V5MFO32-60 ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά  ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. 
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρέχουμε και δωρεάν αποστολή & αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.

Γενικές Πληροφορίες και tips

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικό

 • Το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι τα τετραγωνικά του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε με τη χρήση του κλιματιστικού.
 • Δεύτερον τη διαμόρφωσή του, είναι ένας ενιαίος χώρος ή αποτελείται από διαδρόμους και δωμάτια. Στη δεύτερη περίπτωση ίσως χρειαστούμε περισσότερα από ένα κλιματιστικο για να καλύψουμε σωστά τον χώρο μας.
 • Τρίτο αλλά πολύ σημαντικό είναι να δούμε τι απώλειες θερμότητας έχουμε π.χ. τελευταίος όροφος με ταράτσα, μεγάλη τζαμαρία, παλιά κουφώματα κ.α. Καταλαβαίνουμε πως όσο πιο λίγες απώλειες έχουμε τόσο λιγότερα BTU θα έχει το κλιματιστικό που θα χρειαστούμε.
 • Τέταρτο κριτήριο είναι οι γεωφυσικοί παράγοντες, που κατά περίπτωση είναι διαφορετικοί. Παραθαλάσσιες περιοχές, μέρη με πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε και το btu calculator, μια εφαρμογή που εξελίξαμε και υπολογίζει ενδεικτικά πόσα btu πρέπει να είναι το κλιματιστικό που θα αγοράσετε με βάση τα δεδομένα του χώρου σας .
*Ο υπολογιστής btu σας δείχνει ενδεικτικά ποσα btu χρειάζεστε για τον χώρο σας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την μελέτη του χώρου σας από έναν μηχανολόγο της εταιρίας μας .

Η αξία της ετήσιας συντήρησης των κλιματιστικών

Όπως είναι ευρέως γνωστό τα κλιματιστικά είναι  ουσιαστικά αντλίες θερμότητας οι οποίες απορροφούν θερμική ενέργεια από τον εσωτερικό χώρο  στον οποίο  είναι τοποθετημένα και την αποβάλλουν στο εξωτικό περιβάλλον. Προκειμένου κάτι τέτοιο να είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στην πράξη συνήθως χρησιμοποιούνται εναλλάκτες θερμότητας οι οποίοι είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την μετάδοση της θερμότητας από το ένα περιβάλλον στο άλλο. Πολύ συχνά όμως ιδιαιτέρα στα αστικά κέντρα  ο ατμοσφαιρικός αέρας με τον οποίο οι εναλλάκτες έρχονται καθημερινά σε επαφή είναι ιδιαιτέρα επιβαρυμένος από τους έντονους  ρύπους που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα και αυτό έχει σαν  αποτέλεσμα οι εναλλάκτες θερμότητας του κλιματιστικού αρχικά να «λερώνονται» και σε βάθος χρόνου να υπολειτουργούν.

Αποτελέσματα της ελλιπούς συντήρησης των κλιματιστικών

Όπως είναι φυσικό οι ταλαιπωρημένοι εναλλάκτες θερμότητας είναι σε θέση να προκαλέσουν όχι μονό μειωμένη απόδοση, αλλά και άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα στο κλιματιστικό καθώς επηρεάζουν  την εύρυθμη λειτουργία του συμπιεστή του συστήματος . Έτσι, αν δεν έχει προβλεφθεί η έγκαιρη ετήσια προληπτική συντήρηση του κλιματιστικού ώστε με τις κατάλληλες εργασίας να επανέλθουν οι εναλλάκτες σε καλή κατάσταση σίγουρα η φθορά τους θα  οδηγήσει αρχικά σε υπολειτουργία  και αργότερα σε μόνιμη φθορά του συμπιεστή του συστήματος το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η ενέργεια που απαιτείται γα να παράσχει το ίδιο έργο . Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν το κλιματιστικό εξακολουθεί να μένει χωρίς συντήρηση σε βάθος χρόνου είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν προβλήματα στην συνολική του λειτουργία τα οποία θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμα και από τεχνικής άποψης.
Καλό είναι λοιπόν να μην περιμένετε να προκληθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο κλιματιστικό σας για να φωνάξετε τον τεχνικό σας σύμβουλο.
Η ετήσια συντήρηση είναι αυτή που μπορεί να σας εξασφαλίσει την καλή του λειτουργία του για περισσότερο και να σας γλυτώσει από επιπλέον έξοδα!

 

 

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

DC 10 Inverter Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 180τμ
BTU Κατηγορια 34000-50000 BTU (χώροι 120-180τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 48.000 btu (16.917 - 52.749) BTU
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 55.000 btu (15.000 - 63.081) BTU
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.1
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.1
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 380 / 50 / 3
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Χαμηλή/ Μέση/ Υψηλή) 51.5 / 53 / 55
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 1935 x 629 x 456
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 58.4
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Οχι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 1.333 x 952 x 415
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 3/8'' & 5/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 108.1
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 65

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality