ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ DAIKIN FVA125A / AZAS125M

DAIKIN FVA125A / AZAS125M
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Περιγραφή

Τα κλιματιστικά ντουλαπες, είναι κλιματιστικα με μεγάλες μονάδες παροχής αέρα. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς   χώρους, καθώς εξυπηρετούν την διαβάθμιση της θερμοκρασίας σε πολλά τετραγωνικά και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρίζουν ιδιαίτερων απαιτήσεων κατά την εγκατάσταση τους (ψευδοροφές, γυψοσανίδες, κλπ) καθότι οι εσωτερικές μονάδες τους είναι επιδαπέδιες. Διανέμουν τον αέρα στον χώρο με μεγάλη πίεση, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο εμβαδό, με αποτέλεσμα ο αγοραστής να χρειάζεται μόνο ένα για ικανοποιήσει τις ανάγκες του επαγγελματικού του χώρου. Ενδείκνυνται και για ανοιχτούς και ψηλοτάβανους χώρους όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες ή οτιδήποτε άλλο. Σε τέτοια μέρη, ο αγοραστής δεν θα είχε άλλη επιλογή, καθώς πρόκειται για κλιματιστικά μέγιστης απόδοσης. Είναι πολύ διαδεδομένα και δικαίως, καθώς προσφέρουν μια πολύ καλή λύση, όταν όλα τα υπόλοιπα δεν θα είχαν αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα μέρη.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ DAIKIN FVA125A / AZAS125M

Η ντουλάπα Daikin Fva125a είναι διαθέσιμη και για τριφασικό ρεύμα στην ίδια τιμή.
Το κλιματιστικο ντουλαπα της Daikin μέσω του συνδυασμού με την τεχνολογία φρέον R-32 Bluevolution που διαθέτει έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιδράσεις κατά 68% σε σύγκριση με το R-410A, επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερο φορτίο ψυκτικού έως και 16%.
Σας παρέχει μεγαλύτερη άνεση ως αποτέλεσμα της καλύτερης διανομής αέρα από την κάθετη έξοδο αέρα, η οποία επιτρέπει τη χειροκίνητη ρύθμιση των πτερυγίων εξόδου αέρα στο επάνω μέρος της μονάδας.
Επίσης διαθέτη επιλεγόμενη οριζόντια έξοδο αέρα για καλύτερη εξυπηρέτηση της διάταξης του χώρου (μέσω ενσύρματου τηλεχειριστηρίου).
Το κλιματιστικο ντουλαπα Daikin FVA125A πετυχαίνει μείωση της διακύμανσης θερμοκρασίας με αυτόματη επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα ή ελεύθερα επιλεγόμενη ταχύτητα ανεμιστήρα 3 βημάτων.

Eπιπρόσθετα χαρακτηριστικά και οφέλη του κλιματιστικου τύπου ντουλαπάς Daikin Fva125a / Azas125m

 • Τεχνολογία Inverter
  H τεχνολογία inverter ουσιαστικά καθορίζει την ελεγχόμενη λειτουργία του συμπιεστή, έτσι ώστε να ρυθμίζεται η θερμοκρασία και να διατηρείται σε επιθυμητά επίπεδα. Στα κλιματιστικα inverter, ένας επεξεργαστής αξιολογεί την εξωτερική & εσωτερική θερμοκρασία και ρυθμίζει την ταχύτητα του συμπιεστή αντιστοίχως μέσω ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος που παράγει ρεύμα κατάλληλης συχνότητας. Με αυτό τον τρόπο το κλιματιστικό εξασφαλίζει την σταθερότητα της θερμοκρασίας στον χώρο μας  και αποφεύγει την συχνή παύση και εκκίνηση της λειτουργίας του με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας η οποία κυμαίνεται βάση στατιστικών γύρω στο 25% με 30%. 
 • Λειτουργία “Home leave”
  Διατηρεί την θερμοκρασία του εσωτερικού σας  χώρου σταθερή στο επίπεδο που έχετε επιλέξει κατά την απουσία σας, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια.
 • Αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων
  Έχετε την δυνατότητα επιλογής της αυτόματης κατακόρυφης κίνησης των πτερυγίων εξόδου αέρα για την ομοιόμορφη διανομή αέρα και θερμοκρασίας σε όλο το χώρο.
 • Ψύξη υποδομής
  H ντουλάπα της Daikin ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες αφαιρεί την συνεχή δημιουργούμενη θερμότητα από τον εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφορικής και σέρβερ με αξιόπιστο, αποδοτικό και ευέλικτο τρόπο.Έτσι διασφάλιζεται ο μέγιστος χρόνος ομαλής λειτουργίας και αποδοτικότητας  του εξοπλισμού πληροφορικής που διαθέτετε μειώνοντας παράλληλα τις πιθανότητες βλάβης του.
 • Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος κλιματιστικού
  Σας ειδοποιεί αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά με ένδειξη σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών του συστήματος.
 • Αυτόματη επανεκκίνηση της μονάδας κλιματισμού
  Μετά από διακοπή ρεύματος η μονάδα τίθεται ξανά σε λειτουργία αυτόματα στις αρχικές ρυθμίσεις.
 • Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης
  Μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση.
 • Φίλτρο αέρα
  Κατακρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια σκόνης εξασφαλίζοντας σας σταθερή παροχή καθαρού αέρα.
 • Λειτουργία κλιματιστικου σαν ανεμιστήρας
  Η μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλός ανεμιστήρας, παρέχοντας αέρα χωρίς θέρμανση ή ψύξη.

 Πληροφορίες για την παραγγελία του κλιματιστικού 

Μπορείτε να παραγγείλετε το Daikin Fva125a / Azas125m ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.Για την Νησιωτική Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας, στην εξυπηρέτηση πελατών.

Γενικές πληροφορίες για τα κλιματιστικα

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο κλιματιστικο

Κατά προτεραιότητα θα πρέπει να μελετήσετε το μέγεθος του κλιματιστικού που χρειάζεστε για να καλύψετε τον χώρο σας. Έκτος από τα τετραγωνικά του χώρου πρέπει να προσέξετε και την διάταξή του καθώς επίσης και το ύψος στην περίπτωση επαγγελματικού χώρου.
Οι απώλειες θερμότητας είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα επηρεάσει το μέγεθος του κλιματιστικού που θα επιλέξετε. Οι συνηθέστερες μεγάλες απώλειες θερμότητας ενός χώρου είναι τα πολλά παράθυρα, οι μεγάλες τζαμαρίες των καταστημάτων, το συνεχές άνοιγμα - κλείσιμο της πόρτας του καταστήματος (στην περίπτωση που δεν υπάρχει αεροκουρτίνα) , τα παλιά κουφώματα, κλπ.
Στην περίπτωση επαγγελματικών χώρων καλό θα ήταν να επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε μια μελέτη του χώρου σας για να  μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξτε την ιδανική μονάδα κλιματισμού για τον χώρο σας και παράλληλα να εξετάσουμε και τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης του κλιματιστικού καθώς στους επαγγελματικούς χώρους υπάρχουν αρκετές ιδιατερότητες και περιορισμοί για την εγκατάσταση των μονάδων.

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 150τμ
BTU Κατηγορια 34000-50000 BTU (χώροι 120-180τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 41.286 btu
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 46.063 btu
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 5.40
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 3.80
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) (220-240) 220 / 50-60 Hz / 1N (Η μονάδα βγαίνει και τριφασική στα ίδια χρήματα)
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) Υ 51 / Μ 48 / Χ 46
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 1.850 χ 600 χ 350
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 50
Χρώμα Λευκό
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 990 χ 940 χ 320
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 3/8'' & 5/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 70
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 57

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Price
Value