ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ DAIKIN FVA100A / AZAS100M

DAIKIN FVA100A / AZAS100M
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Περιγραφή

Τα κλιματιστικά ντουλαπες, είναι κλιματιστικα με μεγάλες μονάδες παροχής αέρα. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς   χώρους, καθώς εξυπηρετούν την διαβάθμιση της θερμοκρασίας σε πολλά τετραγωνικά και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρίζουν ιδιαίτερων απαιτήσεων κατά την εγκατάσταση τους (ψευδοροφές, γυψοσανίδες, κλπ) καθότι οι εσωτερικές μονάδες τους είναι επιδαπέδιες. Διανέμουν τον αέρα στον χώρο με μεγάλη πίεση, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο εμβαδό, με αποτέλεσμα ο αγοραστής να χρειάζεται μόνο ένα για ικανοποιήσει τις ανάγκες του επαγγελματικού του χώρου. Ενδείκνυνται και για ανοιχτούς και ψηλοτάβανους χώρους όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες ή οτιδήποτε άλλο. Σε τέτοια μέρη, ο αγοραστής δεν θα είχε άλλη επιλογή, καθώς πρόκειται για κλιματιστικά μέγιστης απόδοσης. Είναι πολύ διαδεδομένα και δικαίως, καθώς προσφέρουν μια πολύ καλή λύση, όταν όλα τα υπόλοιπα δεν θα είχαν αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα μέρη.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ DAIKIN FVA100A / AZAS100M

( Η ντουλάπα Daikin Fva100a είναι διαθέσιμη και για τριφασικό ρεύμα στην ίδια τιμή).
Το κλιματιστικο ντουλαπα της Daikin μέσω του συνδυασμού με την τεχνολογία φρέον R-32 Bluevolution που διαθέτει έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιδράσεις κατά 68% σε σύγκριση με το R-410A, επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερο φορτίο ψυκτικού έως και 16%.
Σας παρέχει μεγαλύτερη άνεση ως αποτέλεσμα της καλύτερης διανομής αέρα από την κάθετη έξοδο αέρα, η οποία επιτρέπει τη χειροκίνητη ρύθμιση των πτερυγίων εξόδου αέρα στο επάνω μέρος της μονάδας.
Επίσης διαθέτη επιλεγόμενη οριζόντια έξοδο αέρα για καλύτερη εξυπηρέτηση της διάταξης του χώρου (μέσω ενσύρματου τηλεχειριστηρίου).
Το κλιματιστικο ντουλαπα Daikin FVA100A πετυχαίνει μείωση της διακύμανσης θερμοκρασίας με αυτόματη επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα ή ελεύθερα επιλεγόμενη ταχύτητα ανεμιστήρα 3 βημάτων.

Eπιπρόσθετα χαρακτηριστικά και οφέλη του κλιματιστικου τύπου ντουλαπάς Daikin Fva100a / Azas100m

 • Τεχνολογία Inverter
  H τεχνολογία inverter ουσιαστικά καθορίζει την ελεγχόμενη λειτουργία του συμπιεστή, έτσι ώστε να ρυθμίζεται η θερμοκρασία και να διατηρείται σε επιθυμητά επίπεδα. Στα κλιματιστικα inverter, ένας επεξεργαστής αξιολογεί την εξωτερική & εσωτερική θερμοκρασία και ρυθμίζει την ταχύτητα του συμπιεστή αντιστοίχως μέσω ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος που παράγει ρεύμα κατάλληλης συχνότητας. Με αυτό τον τρόπο το κλιματιστικό εξασφαλίζει την σταθερότητα της θερμοκρασίας στον χώρο μας  και αποφεύγει την συχνή παύση και εκκίνηση της λειτουργίας του με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας η οποία κυμαίνεται βάση στατιστικών γύρω στο 25% με 30%. 
 • Λειτουργία “Home leave”
  Διατηρεί την θερμοκρασία του εσωτερικού σας  χώρου σταθερή στο επίπεδο που έχετε επιλέξει κατά την απουσία σας, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια.
 • Αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων
  Έχετε την δυνατότητα επιλογής της αυτόματης κατακόρυφης κίνησης των πτερυγίων εξόδου αέρα για την ομοιόμορφη διανομή αέρα και θερμοκρασίας σε όλο το χώρο.
 • Ψύξη υποδομής
  H ντουλάπα της Daikin ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες αφαιρεί την συνεχή δημιουργούμενη θερμότητα από τον εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφορικής και server με αξιόπιστο, αποδοτικό και ευέλικτο τρόπο.Έτσι διασφαλίζεται ο μέγιστος χρόνος ομαλής λειτουργίας και αποδοτικότητας  του εξοπλισμού πληροφορικής που διαθέτετε μειώνοντας παράλληλα τις πιθανότητες βλάβης του.
 • Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος κλιματιστικού
  Σας ειδοποιεί αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά με ένδειξη σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών του συστήματος.
 • Αυτόματη επανεκκίνηση της μονάδας κλιματισμού
  Μετά από διακοπή ρεύματος η μονάδα τίθεται ξανά σε λειτουργία αυτόματα στις αρχικές ρυθμίσεις.
 • Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης
  Μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση.
 • Φίλτρο αέρα
  Κατακρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια σκόνης εξασφαλίζοντας σας σταθερή παροχή καθαρού αέρα.
 • Λειτουργία κλιματιστικου σαν ανεμιστήρας
  Η μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλός ανεμιστήρας, παρέχοντας αέρα χωρίς θέρμανση ή ψύξη.

 Πληροφορίες για την παραγγελία του κλιματιστικού 

Μπορείτε να παραγγείλετε το Daikin Fva100a / Azas100m ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.Για την Νησιωτική Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας, στην εξυπηρέτηση πελατών.

Πληροφορίες και tips σχετικά με την συντήρηση και χρήση των κλιματιστικών σας

Η συχνότητα συντήρησης στα κλιματιστικα

Η ολοκληρωτική συντήρηση των κλιματιστικων από ένα εξειδικευμένο συνεργείο πρέπει να γίνεται πριν το καλοκαίρι ή τον χειμώνα στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα κλιματιστικα σας για την θέρμανση του χώρου σας, για να απομακρυνθούν τα κακώς κείμενα της μακροχρόνιας χρήσης.
Η συχνότητα συντήρησης των κλιματιστικών ιδανικό είναι να γίνεται μια φορά τον χρόνο. Σε περιπτώσεις όπου τα κλιματιστικα λειτουργούν όλο τον χρόνο (όπως επαγγελματικοί χώροι και χώροι με ιδιαίτερη επιβάρυνση σκόνης) η ιδανική συχνότητα συντήρησης είναι μια φορά ανά εξάμηνο.

Ρυθμίστε σωστά την θερμοκρασία στο κλιματιστικο σας

Όλοι μας μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να ενεργοποιήσουμε το air condition σε οποία θερμοκρασία θέλουμε. Μας συμφέρει όμως να επιλέγουμε ελευθέρα οποία θερμοκρασία μας κατεβεί στο κεφάλι; Σίγουρα όχι.
Η σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο κλιματιστικο δεν γίνεται τυχαία. Σκοπός ενός κλιματιστικου είναι να διαμορφώσει τέτοιες συνθήκες στο κλιματιζόμενο χώρο που οι άνθρωποι να έχουν την άνεση να κυκλοφορούν  χωρίς να κρυώνουν ούτε να ζεσταίνονται ανεξάρτητα από την εποχή. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε θερμοκρασίες από 20-27 βαθμούς. Δεν είναι σπάνιο βέβαια  το καλοκαίρι το θερμόμετρο να κτυπάει κόκκινο ή το χειμώνα να επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες . Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να ρυθμίσετε το κλιματιστικο σε θερμοκρασία που δεν διαφέρει πάνω από 10 βαθμούς από αυτή του εξωτερικού περιβάλλοντος. Μην κάνετε σε καμία περίπτωση το λάθος να επιλέξετε ακραίες  θερμοκρασίες για να λειτουργήσει το κλιματιστικο σας γιατί θα δουλεύει μόνιμα προσπαθώντας να πετύχει την ακραία θερμοκρασία που ζητήσαμε με συνέπεια αυτό να οδηγεί στην υπερκατανάλωση ρεύματος.
Όταν όμως ζητάτε μια σωστή και εφικτή για τον χώρο σας θερμοκρασία, τα air condition την πετυχαίνουν με αποτέλεσμα να σταματάει να λειτουργεί η εξωτερική μονάδα και να δουλεύει μόνο η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικου ως απλός ανεμιστήρας με αποτέλεσμα την μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος.
Επίσης αν η διαφορά θερμοκρασίας με το εξωτερικό περιβάλλον είναι τεράστια τότε μπορεί να προκληθούν ακόμα και  προβλήματα υγείας στον άνθρωπο από την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας.
Διατηρήστε λοιπόν αυτόν το χρυσό κανόνα για την επιλογή της θερμοκρασίας και μην επιτρέψετε να κατεβεί η θερμοκρασία κάτω από τους 23 βαθμούς το καλοκαίρι αλλά ούτε και να ανέβει πάνω από τους 24 το χειμώνα.
Όταν ρυθμίζουμε το κλιματιστικο μας στην σωστή θερμοκρασία πετυχαίνουμε την ιδανική λειτουργία του για την υγεία αλλά και για την τσέπη μας.

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

A+ Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 120τμ
BTU Κατηγορια 28000-34000 BTU (χώροι 90-120τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 32.415 btu
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 36.851 btu
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 5.67
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 3.85
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) (220-240) 220 / 50-60 Hz / 1N (Η μονάδα βγαίνει και τριφασική στα ίδια χρήματα)
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) Υ 50 / Μ 47 / Χ 44
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 1.850 χ 600 χ 350
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 50
Χρώμα Λευκό
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 990 χ 940 χ 320
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 3/8'' & 5/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 70
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 57

getCategoryIds() ) ): ?>
 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Value
Quality
Price