ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DAIKIN INVERTER FTXC50AV1B / RXC50AV1B SENSIRA

DAIKIN FTXC50AV1B / RXC50AV1B SENSIRA
Διαθέσιμο Παράδοση:Παρασκευή 24/05/2019
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Πληρωμή Έως 12 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις

Κανονική Τιμή: 899,00 €

Τιμής Προσφοράς 699,00 €

Δυνατότητα Δόσεων

  • Έως 12 άτοκες δόσεις (12 x 58.25€)

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DAIKIN INVERTER FTXC50AV1B / RXC50AV1B SENSIRA

Τα κλιματιστικά daikin FTXC50AV1B / RXC50AV1B αποτελούν μέλος της επιτυχημένης σειράς κλιματιστικών Sensira της Daikin με εποχιακή απόδοση που αυξάνεται μέχρι A+++ στην Θέρμανση, χαμηλή στάθμη θορύβου που φτάνει ως τα  32 dBA  και νέο φρέον R32.
Μέσω της επιλογής ενός προϊόντος με φρέον R-32 μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιδράσεις κατά 68% σε σύγκριση με το R-410A και επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Τα κλιματιστικα Daikin δημιουργούν ένα ''φρέσκο κλίμα'' στο σπίτι σας σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και την φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Το ψυκτικό μέσο επόμενης γενιάς φρεον R-32 και οι βελτιστοποιημένοι συμπιεστές των κλιματιστικων εξασφαλίζουν την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση των κλιματιστικων με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλότερους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και το κλιματιστικο σας να βρίσκεται  στο υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης.
To κλιματιστικο Daikin FTXC50AV1B / RXC50AV1B έχει κορυφαία σχέση ποιότητας - τιμής & προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον.
Ανήκει στην κατηγορία των 18000 btu και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 


Εξωτερική μονάδα Daikin Rxc50a

  • Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι εξοπλισμένες με έναν εναλλάκτη θερμότητας με αντιδιαβρωτική επεξεργασία (μπλε πτερύγιο), ο οποίος εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες
  • Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι κομψές, γερές και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή, τη βεράντα ή σε εξωτερικό τοίχο.
    Τιμές εποχιακής απόδοσης έως Α+++ στη λειτουργία της θέρμανσης.

Οφέλη και λειτουργίες του κλιματιστικού Daikin Ftxc50a

Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία αναμονής
Ελαττώνει την κατανάλωση ρεύματος κατά περίπου 80 % κατά τη λειτουργία σε κατάσταση αναμονής.

Inverter
Οι συμπιεστές Inverter προσαρμόζουν συνεχώς την ταχύτητα του συμπιεστή στις πραγματικές απαιτήσεις. Οι λιγότερες εκκινήσεις και τα σταματήματα που καταναλώνουν ενέργεια έχουν ως αποτέλεσμα την μειωμένη κατανάλωση ενέργειας (έως 30%) και περισσότερο σταθερές θερμοκρασίες.

Ισχυρή λειτουργία
Μπορεί να επιλεγεί για ταχεία θέρμανση ή ψύξη. Αφού κλείσετε το πρόγραμμα ισχυρής λειτουργίας, η μονάδα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη λειτουργία.

Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα
Επιλέγει αυτόματα την απαραίτητη ταχύτητα ανεμιστήρα για να επιτευχθεί ή να διατηρηθεί η θερμοκρασία που έχετε προεπιλέξει.

Μόνο ανεμιστήρας
Το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας, παρέχοντας αέρα χωρίς θέρμανση ή ψύξη.

Διαβαθμίσεις ρύθμισης ταχύτητας ανεμιστήρα
Επιτρέπει την επιλογή των διαφόρων ταχυτήτων του ανεμιστήρα.

Αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων
Δυνατότητα επιλογής αυτόματης κάθετης αιώρησης των πτερυγίων για αποδοτική κατανομή του αέρα και της θερμοκρασίας στον χώρο.

Πρόγραμμα αφύγρανσης
Επιτρέπει τη μείωση των επιπέδων υγρασίας χωρίς διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του χώρου.

Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος
Απλουστεύει τη διαδικασία συντήρησης με την ένδειξη σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών του κλιματιστικού.

Αυτόματη επανεκκίνηση κλιματιστικού
Μετά από διακοπή ρεύματος το κλιματιστικό τίθεται ξανά σε λειτουργία αυτόματα στις αρχικές του ρυθμίσεις.

Φίλτρο αέρα
Κατακρατεί αιωρούμενα σωματίδια σκόνης εξασφαλίζοντας σταθερή παροχή καθαρού αέρα.

Λειτουργία για έναν ευχάριστο ύπνο 
Η νυχτερινή λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια, αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρέχοντας ρυθμική διακύμανση της θερμοκρασίας που δημιουργεί ένα ακόμη πιο ευχάριστο περιβάλλον.

Ασύρματο χειριστήριο
Φιλικό προς τον χρήστη ασύρματο χειριστήριο με λειτουργία χρονοπρογραμματισμού 24 ωρών που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του μηχανήματος κατά την επιθυμητή περίοδο.

Γενικές Πληροφορίες και tips σχετικά με τα κλιματιστικά

 

Το κλιματιστικο απαιτεί συντήρηση και φροντίδα.

Η σωστή και συστηματική συντήρηση του κλιματιστικου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή λειτουργιά του μηχανήματος σας και μάλιστα για περισσότερο χρόνο. Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε πριν από οτιδήποτε άλλο για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το κλιματιστικο σας είναι να φροντίσετε την συχνή καθαριότητα του κλιματιζόμενου χώρου. Μην αφήνετε να συσσωρεύεται σκόνη σε χώρο που υπάρχει κλιματιστικο και απαγορεύστε ρητά το κάπνισμα σε αυτό. Και τα δυο, σκόνη και κάπνισμα, μπορούν να επιβαρύνουν ένα κλιματιστικο που ρουφά τον ατμοσφαιρικό αέρα και να του προκαλέσουν βλάβες. Καλύτερα να γίνετε λίγο πιο σχολαστικοί πάρα να χρειαστεί να πληρώνετε επισκευές για τα κλιματιστικα σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να αερίζετε τακτικά τον χώρο που υπάρχει το κλιματιστικο ώστε να αποφεύγετε την ανακύκλωση του ίδιου και του ίδιου αέρα που μπορεί να είναι επιβλαβής για όσους διαμένουν σε αυτό.

Διαδικασίες συντήρησης κλιματιστικών

Έκτος όμως από τα προηγούμενα, υπάρχουν και διαδικασίες συντήρησης τις οποίες πρέπει να προγραμματίζετε ώστε να διατηρείτε τα κλιματιστικα σας αποδοτικότερα και οικονομικότερα με την πάροδο του χρόνου. Αναμφίβολα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό στις γρίλιες και τα πτερύγια του εσωτερικού μηχανήματος όπως και με των καθαρισμό των φίλτρων αέρα του κλιματιστικου.
Τα φίλτρα αέρα συνήθως είναι αποσπώμενες μεμβράνες που μπορείτε να αφαιρέσετε από την εσωτερική μονάδα, να τις πλύνετε με νερό, να τις αφήσετε να στεγνώσουν και να τις επανατοποθετήσετε στο μηχάνημα. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία που όμως μπορεί να απογειώσει ξανά την πεσμένη απόδοση του air condition.

Ανάθεση σε εξειδικευμένο συνεργείο για την συντήρηση των κλιματιστικων σας

Όσα προηγήθηκαν για την συντήρηση του κλιματιστικου είναι στο χέρι σας και μπορείτε να τα κάνετε οπότε κρίνεται ότι απαιτείται.
Πέρα από αυτά όμως μην αμελήσετε να αναθέσετε τον βαθύ καθαρισμό τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο που θα σας το παραδώσει σαν καινούργιο. Μην σκεφτείτε λεπτό ότι τα χρήματα που θα δώσετε για μια τέτοια συντήρηση είναι περιττά έξοδα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού αυτή είναι η διαδικασία που θα εξασφαλίσει ότι το κλιματιστικο σας δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση για πολλά μα πολλά χρόνια ακόμα.

Κλιματιστικα Inverter. Πως λειτουργούν?

Ακούμε συνέχεια τον όρο κλιματιστικο inverter.Τι ακριβώς όμως είναι αυτό και ποια η διαφορά του από τα υπόλοιπα; Αυτό το κλιματιστικό, χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τεχνολογία inverter η οποία ουσιαστικά καθορίζει την ελεγχόμενη λειτουργία του συμπιεστή, έτσι ώστε να ρυθμίζεται η θερμοκρασία και να διατηρείται σε επιθυμητά επίπεδα.
Στα κλιματιστικα inverter, ένας επεξεργαστής αξιολογεί την εξωτερική & εσωτερική θερμοκρασία και ρυθμίζει την ταχύτητα του συμπιεστή αντιστοίχως μέσω ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος που παράγει ρεύμα κατάλληλης συχνότητας. Με αυτό τον τρόπο το κλιματιστικό εξασφαλίζει την σταθερότητα της θερμοκρασίας στον χώρο μας  και αποφεύγει την συχνή παύση και εκκίνηση της λειτουργίας του με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας η οποία κυμαίνεται βάση στατιστικών γύρω στο 25% με 30%. Για όλους τους παραπάνω λόγους, θεωρούνται πώς έχουν υψηλή ενεργειακη κλαση, καθώς έχουν εξαιρετική απόδοση, σε σχέση με τα απλά, λιγότερες βλάβες και φυσικά μικρότερο κόστος λειτουργίας. Ανήκουν στα αθορυβα κλιματιστικα, και η επιβάρυνση που προκαλούν στο περιβάλλον, είναι ελάχιστη.Μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα απλά, αλλά λόγω του ότι τυγχάνουν χαμηλότερης κατανάλωσης ρεύματος από τα απλά κλιματιστικά, η απόσβεση είναι σίγουρη, καθώς μειώνουν αισθητά τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Παραγγελία

Μπορείτε να παραγγείλετε το Daikin Ftxc50av1b / Rxc50av1b ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά  ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . 
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρέχουμε δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στην εξυπηρέτηση πελατών ή πατώντας εδώ:
Τρόποι Πληρωμής.    Τρόποι Αποστολής.

 

 

Γενικά

Ετικέτες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 55
BTU Κατηγορια 18000-20000 BTU (χώροι 55-65τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) Μέση απόδοση 18.698 btu
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) Μέση απόδοση 19.176 btu
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.79
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.34
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 220-240 / 50 / 1~
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Υ)40 / (Χ)35 / (Α)32
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 310 x 1.124 x 237
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Οχι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 628 x 855 x 328
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 51

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΤεχνικά Χαρακτηριστικά Daikin FTXC-A / RXC-A Μέγεθος: (232.37 KB)
View FileΟδηγίες Χρήσης (Manual) Daikin FTXC-A Sensira Μέγεθος: (3.21 MB)

Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Price
Value

Αξιολογήσεις Πελατών

Αψογη σχέση τιμης ποιοτητας sotiris pet
Price
Value
Quality
Το παρέλαβα πριν 10 μερες . Η ποιοτητα του ειναι πολυ καλη το ιδιο και η λειτουργια του. Σιγουρα αξιζει να το αγορασεις με κλειστα ματια τωρα με την προσφορα,. (Αναρτήθηκε στις 26/2/2019)