ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ CVMORE INTENSE CVINTI / CVINTO-09 9000 BTU

CVMORE INTENSE CVINTI / CVINTO-09 9000 BTU
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες

389,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ CVMORE INTENSE CVINTI / CVINTO-09 9000 BTU

Η σειρά κλιματιστικών Cvmore Intense διαθέτει όλα τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις ιδανικότερες συνθήκες εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια κατά το μέγιστο δυνατόν. Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της μονάδας, μέσω της έξυπνης διαχείρισης Wi-Fi (Προαιρετικό) και ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.
Η απόλυτα αθόρυβη λειτουργία του, εγγυάται τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ενώ εσείς απολαμβάνετε ανενόχλητοι κάθε σας δραστηριότητα. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων αποτελεί συνώνυμο του νέου Οικολογικού Ψυκτικού Υγρού R32, που συμβάλει στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού και κατ’ επέκταση στο χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

Ενεργειακή Απόδοση CVMORE


Η τεχνολογία κλιματισμού της CVMORE εστιάζεται στην ενεργειακή απόδοση, προσφέροντας κατάλληλη ισορροπία υγρασίας στον αέρα του χώρου. Αυτό δημιουργεί ουσιαστικά την ιδανική ατμόσφαιρα και επιδόσεις για την οικία ή την επιχείρησή.

Τα κλιματιστικά CVMORE σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές για διαρκείς επιδόσεις οι οποίες ικανοποιούν τις ατομικές σας ανάγκες. Η σύγχρονη και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση των εσωτερικών στοιχείων, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη και μοναδική πινελιά στη καθημερινή ζωή σου!

10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά CVMORE

Η Cvmore πιστεύει στην αξιοπιστία των κλιματιστικών της για αυτό και όλα τα κλιματιστικα Cvmore, συνοδεύονται από 10 Χρόνια εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των κλιματιστικών CVMORE για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.
Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε απροβλημάτιστα την ιδανική ατμόσφαιρα που σας προσφέρουν τα κλιματιστικά CVMORE.

Ιονιστής Cold Plasma

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση προσφέρει πάντα στον άνθρωπο μία αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή παράγει αρνητικά ιόντα και έτσι μας παρέχει ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον αφού εξουδετερώνει έως και το 99% των βακτηριδίων, διαθέτει δράση κατά της ρύπανσης και των δυσάρεστων οσμών.

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Τα κλιματιστικά CVMORE INTENSE έχουν σταθερή απόδοση στην λειτουργία θέρμανσης ακόμα και σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκράσιες με το εύρος λειτουργίας τους να ξεκινάει από τους  - 22 ºC και να φτάνει μέχρι τους 24 ºC.

Wi-Fi Ready

Η εύκολη και γρήγορη ρύθμιση του κλιματιστικού σας μέσω της λειτουργίας Wi-Fi Ready, σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.Με την λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου Wi-Fi μπορείτε να προετοιμάζετε την θερμοκρασία και τις συνθήκες του χώρου σας ανά πάσα ώρα το επιλέξετε.
*Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείριση τους και την ύπαρξη USB stick, που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα.

Φρέον R32 - Νέο Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει την μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σας και αυξάνει την ενεργειακή του απόδοση. Παράλληλα, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Δροσιστείτε με οικολογική συνείδηση.


Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+++

Λόγω της ενεργειακής κλάσης ψύξης Α++ και θέρμανσης Α+++ και της πρωτοποριακής τους τεχνολογίας, τα κλιματιστικα Cvmore Intense επιτυγχάνουν υψηλή βαθμιαία απόδοση (SEER / SCOP) και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατανάλωσης.
Δροσιστείτε χωρίς να ανησυχείτε για το λογαριασμό του ρεύματος.

Τεχνολογία Inverter

Το σύστημα Inverter παρέχει πιο ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μείωση του θορύβου και του επιπέδου των κραδασμών.
Όλα τα κλιματιστικά CVMORE εξοπλίζονται με σύγχρονα συστήματα ελέγχου inverter των συμπιεστών. 
Αποτέλεσμα η εξοικονόμηση ενέργειας με την βέλτιστη διαχείριση ενέργειας που καταναλώνει το κλιματιστικό.

Λειτουργία Τurbo

Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας επιτυγχάνεται γρηγορότερα η θερμοκρασία που επιθυμείτε σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτόματη Επανεκκίνηση κλιματιστικού

Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, απομνημονεύεται από το κλιματιστικό ο τρόπος λειτουργίας πριν γίνει η διακοπή. Με την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί αυτόματα στην ίδια λειτουργία πριν τη διακοπή.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών 

Το κλιματιστικο Cvmore Intense θα σας ειδοποιήσει σε περίπτωση δυσλειτουργίας του, δείχνοντας στην οθόνη του τον κωδικό βλάβης.

Ανίχνευση Διαρροής κλιματιστικού CVMORE

Στην περίπτωση διαρροής του ψυκτικού υγρού το κλιματιστικό σας ειδοποιεί έτσι ώστε να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες επισκευής του.

Λίγα λόγια για την CVMORE

Η CVMORE έχει έδρα στο Edingen Γερμανίας και ο σκοπός της είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για έναν καλύτερο τρόπο ζωής! Με παρουσία σε όλο το κόσμο και μέσω των υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής (ORIGINAL DESIGN MANUFACTURING), η CVMORE δημιουργεί πρόσθετη αξία, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας προϊόντα, που κάνουν την καθημερινή ζωή, πιο εύκολη, πιο έξυπνη ,πιο απλή ,πιο σημαντική εξοικονομώντας ενέργεια ,χρόνο και χρήμα.

Με σύγχρονο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), επιστήμονες υψηλού επιπέδου και με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, χρησιμοποιεί πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αριστείας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, Smart Home & Smart Security, συστήματα ψύξης/θέρμανσης και κλιματισμού (HVAC), συστήματα ελέγχου και διαχείρισης των κτιρίων (BMS) & ενεργειακή παρακολούθηση.

Η επιτυχία της βασίζεται στο προσωπικό της: σχεδόν το 20% του εργατικού δυναμικού εργάζεται στο R&D τμήμα, συνεπώς εστιάζει στην βελτίωση της τεχνολογίας με τις δικές της λύσεις, οι οποίες έχουν κατοχυρωθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας – για να κάνει τα προϊόντα της ακόμα και πιο αξιόπιστα, πιο ασφαλή, πιο ενεργειακά αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Με τα προϊόντα της η CVMORE στηρίζει το περιβάλλον και τους πελάτες της.

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

Ionizer Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 23
BTU Κατηγορια 7000-9000 BTU (χώροι 20-23τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 8530 btu ( 2660 btu - 9900 btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 9560 btu ( 2500 btu - 11260 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.1
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.1
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 230V / 50 Hz / 1N
Ονομαστική Κατανάλωση Ρεύματος (ψύξη/θέρμανση, KW) 0.75 kw / 0.77
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) ( Υ/ ΥΜ / ΧΜ / ΠΧ ) 54 / 39 / 36 / 30
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 283 X 821 X 200
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 9
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Ναι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 540 X 830 X 325
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 3/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 27
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 52

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΌροι εγγύησης CvMore Μέγεθος: (3.19 MB)

getCategoryIds() ) ): ?>
 
 
 
Μοιράσου τα!

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Value
Quality
Price