ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ CVMORE INTENSE CVINTI / CVINTO-18 18000 BTU

CVMORE INTENSE CVINTI / CVINTO-18 18000 BTU
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες

749,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ CVMORE INTENSE CVINTI / CVINTO-18 18000 BTU

Η σειρά κλιματιστικών Cvmore Intense διαθέτει όλα τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις ιδανικότερες συνθήκες εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια κατά το μέγιστο δυνατόν. Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της μονάδας, μέσω της έξυπνης διαχείρισης Wi-Fi (Προαιρετικό) και ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.
Η απόλυτα αθόρυβη λειτουργία του, εγγυάται τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ενώ εσείς απολαμβάνετε ανενόχλητοι κάθε σας δραστηριότητα. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων αποτελεί συνώνυμο του νέου Οικολογικού Ψυκτικού Υγρού R32, που συμβάλει στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού και κατ’ επέκταση στο χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

Ενεργειακή Απόδοση CVMORE


Η τεχνολογία κλιματισμού της CVMORE εστιάζεται στην ενεργειακή απόδοση, προσφέροντας κατάλληλη ισορροπία υγρασίας στον αέρα του χώρου. Αυτό δημιουργεί ουσιαστικά την ιδανική ατμόσφαιρα και επιδόσεις για την οικία ή την επιχείρησή.

Τα κλιματιστικά CVMORE σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές για διαρκείς επιδόσεις οι οποίες ικανοποιούν τις ατομικές σας ανάγκες. Η σύγχρονη και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση των εσωτερικών στοιχείων, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη και μοναδική πινελιά στη καθημερινή ζωή σου!

10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά CVMORE

Η Cvmore πιστεύει στην αξιοπιστία των κλιματιστικών της για αυτό και όλα τα κλιματιστικα Cvmore, συνοδεύονται από 10 Χρόνια εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των κλιματιστικών CVMORE για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.
Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε απροβλημάτιστα την ιδανική ατμόσφαιρα που σας προσφέρουν τα κλιματιστικά CVMORE.

Ιονιστής Cold Plasma

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση προσφέρει πάντα στον άνθρωπο μία αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή παράγει αρνητικά ιόντα και έτσι μας παρέχει ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον αφού εξουδετερώνει έως και το 99% των βακτηριδίων, διαθέτει δράση κατά της ρύπανσης και των δυσάρεστων οσμών.

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Τα κλιματιστικά CVMORE INTENSE έχουν σταθερή απόδοση στην λειτουργία θέρμανσης ακόμα και σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκράσιες με το εύρος λειτουργίας τους να ξεκινάει από τους  - 22 ºC και να φτάνει μέχρι τους 24 ºC.

Wi-Fi Ready

Η εύκολη και γρήγορη ρύθμιση του κλιματιστικού σας μέσω της λειτουργίας Wi-Fi Ready, σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.Με την λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου Wi-Fi μπορείτε να προετοιμάζετε την θερμοκρασία και τις συνθήκες του χώρου σας ανά πάσα ώρα το επιλέξετε.
*Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείριση τους και την ύπαρξη USB stick, που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα.

Φρέον R32 - Νέο Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει την μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σας και αυξάνει την ενεργειακή του απόδοση. Παράλληλα, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Δροσιστείτε με οικολογική συνείδηση.


Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+++

Λόγω της ενεργειακής κλάσης ψύξης Α++ και θέρμανσης Α+++ και της πρωτοποριακής τους τεχνολογίας, τα κλιματιστικα Cvmore Intense επιτυγχάνουν υψηλή βαθμιαία απόδοση (SEER / SCOP) και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατανάλωσης.
Δροσιστείτε χωρίς να ανησυχείτε για το λογαριασμό του ρεύματος.

Τεχνολογία Inverter

Το σύστημα Inverter παρέχει πιο ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μείωση του θορύβου και του επιπέδου των κραδασμών.
Όλα τα κλιματιστικά CVMORE εξοπλίζονται με σύγχρονα συστήματα ελέγχου inverter των συμπιεστών. 
Αποτέλεσμα η εξοικονόμηση ενέργειας με την βέλτιστη διαχείριση ενέργειας που καταναλώνει το κλιματιστικό.

Λειτουργία Τurbo

Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας επιτυγχάνεται γρηγορότερα η θερμοκρασία που επιθυμείτε σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτόματη Επανεκκίνηση κλιματιστικού

Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, απομνημονεύεται από το κλιματιστικό ο τρόπος λειτουργίας πριν γίνει η διακοπή. Με την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί αυτόματα στην ίδια λειτουργία πριν τη διακοπή.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών 

Το κλιματιστικο Cvmore Intense θα σας ειδοποιήσει σε περίπτωση δυσλειτουργίας του, δείχνοντας στην οθόνη του τον κωδικό βλάβης.

Ανίχνευση Διαρροής κλιματιστικού CVMORE

Στην περίπτωση διαρροής του ψυκτικού υγρού το κλιματιστικό σας ειδοποιεί έτσι ώστε να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες επισκευής του.

 

Λίγα λόγια για την CVMORE

Η CVMORE έχει έδρα στο Edingen Γερμανίας και ο σκοπός της είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για έναν καλύτερο τρόπο ζωής! Με παρουσία σε όλο το κόσμο και μέσω των υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής (ORIGINAL DESIGN MANUFACTURING), η CVMORE δημιουργεί πρόσθετη αξία, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας προϊόντα, που κάνουν την καθημερινή ζωή, πιο εύκολη, πιο έξυπνη ,πιο απλή ,πιο σημαντική εξοικονομώντας ενέργεια ,χρόνο και χρήμα.

Γενικές πληροφορίες 

Παραγγελία

Μπορείτε να παραγγείλετε το CVmore Intense Cvinti / Cvinto-18 ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . 
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.
Αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στην εξυπηρέτηση πελατών.

Επιλέξτε και ρυθμίστε σωστά την θερμοκρασία στα κλιματιστικά σας


Όλοι μας μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να ενεργοποιήσουμε το air condition σε οποία θερμοκρασία θέλουμε. Μας συμφέρει όμως να επιλέγουμε ελευθέρα οποία θερμοκρασία μας κατεβεί στο κεφάλι; Σίγουρα όχι.
Η σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο κλιματιστικό δεν γίνεται τυχαία. Σκοπός ενός κλιματιστικου είναι να διαμορφώσει τέτοιες συνθήκες στο κλιματιζόμενο χώρο που οι άνθρωποι να έχουν την άνεση να κυκλοφορούν χωρίς να κρυώνουν ούτε να ζεσταίνονται ανεξάρτητα από την εποχή. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε θερμοκρασίες από 20 - 27 βαθμούς.
Μην κάνετε σε καμία περίπτωση το λάθος να επιλέξετε ακραίες θερμοκρασίες για να λειτουργήσει το κλιματιστικο σας, γιατί αν η διαφορά με το εξωτερικό περιβάλλον είναι τεράστια τότε μπορεί να προκληθούν ακόμα και προβλήματα υγείας σε εσάς και τους αγαπημένους σας από την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας.
Επίσης θα έχετε και υπερκατανάλωση ρεύματος διότι το κλιματιστικό θα δουλεύει μόνιμα προσπαθώντας να πετύχει την ακραία θερμοκρασία που ζητήσαμε.
Όταν όμως ζητάτε μια σωστή και εφικτή για τον χώρο σας θερμοκρασία, το air condition σας την πετυχαίνει με αποτέλεσμα να σταματάει να λειτουργεί η εξωτερική μονάδα και να δουλεύει μόνο η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικου ως απλός ανεμιστήρας με αποτέλεσμα την μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος.
Διατηρήστε λοιπόν αυτόν το χρυσό κανόνα για την επιλογή της θερμοκρασίας και μην επιτρέψετε να κατεβεί η θερμοκρασία κάτω από τους 23 βαθμούς ºC το καλοκαίρι αλλά ούτε και να ανέβει πάνω από τους 24 βαθμούς ºC το χειμώνα και δεν θα το μετανιώσετε!
Με λίγα λόγια όταν ρυθμίζουμε το κλιματιστικο μας στην σωστή θερμοκρασία πετυχαίνουμε την ιδανική λειτουργία του για την υγεία μας αλλά και για την τσέπη μας.

 

 

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

Ionizer Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 55 τμ
BTU Κατηγορια 18000-20000 BTU (χώροι 55-65τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 17980 btu (3400 btu - 22860 btu)
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 18770 btu (3750 btu - 23200 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.3
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.4
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 230V / 50 Hz / 1N
Ονομαστική Κατανάλωση Ρεύματος (ψύξη/θέρμανση, KW) 1.54 kw / 1.48
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) ( Υ/ ΥΜ / ΧΜ / ΠΧ ) 58 / 55 / 42 / 40
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 302 X 972 X 224
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 13
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Ναι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 598 X 890 X 372
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 1/2''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 40
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 55

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΌροι εγγύησης CvMore Μέγεθος: (3.19 MB)

 
 
 
Μοιράσου τα!

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality