12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Altherma Daikin

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να βρείτε φορητα κλιματιστικα που αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους που δεν επιτρέπεται ή δεν μπορεί να γίνει μόνιμη εγκατάσταση κλιματισμου.
Τα φορητα κλιματιστικα έχουν μικρές διαστάσεις και βάρος και μπορείτε να τα μεταφέρετε άνετα από την οικία σας στον χώρο εργασίας σας ή στο εξοχικό σας πετυχαίνοντας έτσι την ψυξη ή την θερμανση όπου και αν βρίσκεστε με ένα μόνο μηχάνημα !!!

2 Είδος(η)

 • ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR COOL

  ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR COOL

  ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR COOL

  Το φορητό κλιματιστικο COOL της Inventor με την σχεδιαστική υπεροχή και τον οικολογικό σχεδιασμό ταιριάζει παντού και αποτελεί την ιδανική λύση για χώρους που δεν επιτρέπεται ή δεν μπορεί να γίνει μόνιμη εγκατάσταση κλιματιστικού.Έχει ειδικό σχεδιασμό για εύκολη αποθήκευση του τηλεχειριστηρίου το οποίο είναι λεπτό και εύκολο στην χρήση του. Το φορητο κλιματιστικο cool έχει πίνακα ελέγχου με ψηφιακή LCD οθόνη , τρεις ταχύτητες ανεμιστήρα και φιλτρα καθαρισμού αέρα που υποβοηθούν στην ποιότητα του αέρα.
  Έχει αποτελεσματική απόδοση που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
  Επίσης περιλαμβάνει εύκαμπτο αεραγωγό και κιτ παραθύρου.
  Το φορητό κλιματιστικο COOL έχει περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση και μικρές διαστάσεις και βάρος για να μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα από την οικία σας στον χώρο εργασίας σας ή στο εξοχικό σας πετυχαίνοντας έτσι την ψυξη του χώρου όπου και αν βρίσκεστε με ένα μόνο μηχάνημα !!!

  Μάθετε περισσότερα

  Κανονική Τιμή: 269,00 €

  Τιμής Προσφοράς 260,00 €

 • ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR ΜΑGIC MGHP-12

  ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR ΜΑGIC MGHP-12

  ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR ΜΑGIC MGHP-12

  Το φορητο κλιματιστικο MAGIC MGHP-12 της Inventor με εξαιρετικες επιδόσεις σε ψύξη και θερμανση αποτελεί την ιδανική λύση για χώρους που δεν επιτρέπεται ή δεν μπορεί να γίνει μόνιμη εγκατάσταση κλιματισμου.Είναι φοβερά δυνατό για να υποστηρίξει λειτουργίες ψύξης και θερμανσης σε χώρους μέχρι και 23m² !!
  Επίσης έχει αποτελεσματική απόδοση που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
  Το φορητο κλιματιστικο MAGIC έχει μικρές διαστάσεις και βάρος και μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα από την οικία σας στον χώρο εργασίας σας ή στο εξοχικό σας πετυχαίνοντας έτσι την ψυξη ή την θερμανση όπου και αν βρίσκεστε με ένα μόνο μηχάνημα !!!

  Μάθετε περισσότερα

  Κανονική Τιμή: 379,00 €

  Τιμής Προσφοράς 370,00 €

 • 2 Είδος(η)