ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ INVENTOR LIFE PRO L5VI32-24WFR / L5VO32-24

INVENTOR LIFE PRO L5VI32-24WFR / L5VO32-24
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εκτός Αποθέματος

979,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR LIFE PRO L5VI32-24WFR/L5VO32-24

Tα νέα αναβαθμισμένα κλιματιστικα  Inventor life pro ενεργειακής κλάσης Α+++ ,με οικολογικό φρέον R32 διαθέτουν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην Ελληνική αγορά ! Αγοράζοντας ένα οικιακό κλιματιστικό τοίχου INVENTOR έχετε δέκα χρόνια εγγύηση !!

Παραγγελία 

Μπορείτε να παραγγείλετε το κλιματιστικό Inventor Life Pro μέσα από το e-shop μας ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.
Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους - όρους αποστολής και πληρωμής στο τέλος της σελίδας, στην εξυπηρέτηση πελατών.

Tο κλιματιστικο INVENTOR LIFE PRO L5VI32-24WFR ανήκει στην κατηγορία των 24.000 btu και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού του ακολουθούν παρακάτω :

Εξελιγμένη Τεχνολογία κλιματιστικών

 

Η νέα σειρά της Inventor Life Pro εξασφαλίζει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ενισχύει τον οικολογικό σας χαρακτήρα με το νέο ψυκτικό υγρό R32. Απολαύστε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από μικρόβια και οσμές χάρη στον Ιονιστή και το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι συνώνυμη της νέας σειράς κλιματιστικών Life Pro. Η υπεροχή του κλιματιστικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τη νέα επίστρωση Χρυσής Προστασίας σε εσωτερική και εξωτερική μονάδα, που αυξάνει το ποσοστό προστασίας της εξωτερικής μονάδας από τη φθορά, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας την απόδοση του κλιματιστικου στα ύψη και επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Φίλτρο αποστείρωσης HEPA - Φίλτρο Τριπλής Δράσης

Το Φίλτρο Τριπλής Δράσης με Vitamin C, Silver Ion και Cold Catalyst, προστατεύει το δέρμα σας και βελτιώνει τον αέρα και απομακρύνει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα σκόνης από τον αέρα. Ακόμα, αποβάλλει τα μικρόβια μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών, διασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο χώρο σας.

Κλιματιστικο Inventor Life Pro με Ιονιστη

Ο Ιονιστής παράγει ιόντα τα οποία αποβάλλουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξαλείφει μυρωδιές, σκόνη και καπνό, δημιουργώντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Κλιματιστικό με ''Χρυσή προστασία''

Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας των κλιματιστικών σε διαβρωτικά στοιχεία όπως η βροχή και ο αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφεληθείτε από την χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και αποτρέψτε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Λειτουργία Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού κλιματιστικου

Μειώνει την ανεπιθύμητη υγρασία στην εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ψύξης.

Λειτουργία Mute

Θέλετε να απενεργοποιήσετε τον ήχο των πλήκτρων και την οθόνη του κλιματιστικού σας; Επιλέγοντας την αθόρυβη λειτουργία, το κλιματιστικο Inventor σας βοηθά να αποκτήσετε έναν ήσυχο και άνετο ύπνο. 

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu της σειράς Life Pro η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας

Wi-Fi Ready (Προαιρετικό)

Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play και App Store και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας το περιβάλλον που εσείς θέλετε, την ώρα που το θέλετε.
*Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείριση τους και την ύπαρξη USB stick, που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και κλιματισμού. 

Αυτοδιάγνωση Βλαβών κλιματιστικου

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, το κλιματιστικο θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου κλιματιστικών

Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει έναν κωδικό σφάλματος “EC” και θα σταματήσει αυτόματα μόλις διαγνωσθεί διαρροή ψυκτικού υγρού, ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση.

Αισθητήρας Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας

H θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας της εσωτερικής μονάδας μπορεί να διαφέρει από την πραγματική θερμοκρασία του χώρου μας, λόγω της θέσης εγκατάστασης της μονάδας σε μεγάλο ύψος. Με αυτή την λειτουργία ελαχιστοποιούμε την διαφορά και πετυχαίνουμε τις καλύτερες συνθήκες στο χώρο

Δύο Έξοδοι Σύνδεσης Αποστράγγισης

Ο αγωγός αποστράγγισης μπορεί να συνδεθεί στην αριστερή ή στη δεξιά πλευρά της εσωτερικής μονάδας για εύκολη εγκατάσταση.

1W Αναμονή Κατανάλωση ρεύματος

1W σε λειτουργία αναμονής για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης

Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.

Λειτουργία Έκτακτης Ανάγκης

Σε περίπτωση που ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρουσιάσει πρόβλημα, στην οθόνη του κλιματιστικού θα εμφανιστεί ένας κωδικός προστασίας. Η κλιματιστική μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την επίλυση της βλάβης

Εσωτερικός Ανεμιστήρας κλιματιστικου 12 Ταχυτήτων

Έως και 12 στάδια ταχυτήτων εσωτερικού ανεμιστήρα, προσφέρουν άνετη ροή αέρα στο χώρο.

Εξωτερικός Ανεμιστήρας 5 Ταχυτήτων

Επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κλιματιστικο με Λειτουργία Turbo

Με τη Λειτουργία Τurbo επιτυγχάνεται η γρηγορότερη ψύξη του χώρου.

Αυτόματη Επανεκκίνηση κλιματιστικού

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η κλιματιστική μονάδα θα επαναλειτουργήσει αυτόματα σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση /απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

All DC Inverter

Οι ανεμιστήρες των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων και ο συμπιεστής, είναι τεχνολογίας DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία Ύπνου

Με την λειτουργία ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Φίλτρο Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας

Το εξελιγμένο φίλτρο αέρα, παρέχει έως και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση σκόνης, προστατεύοντας την εσωτερική μονάδα αποτελεσματικότερα και εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας.

Αυτόματη Κίνηση Περσίδων του κλιματιστικου

H λειτουργία αυτή εξασφαλίζει τη σωστή κατανομή του ψυχρού ή θερμού αέρα στο χώρο σας.

 

Γενικές Πληροφορίες και tips σχετικά με τα κλιματιστικά

Το κλιματιστικο απαιτεί συντήρηση και φροντίδα. Η σωστή και συστηματική συντήρηση του κλιματιστικου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή λειτουργιά του μηχανήματος σας και μάλιστα για περισσότερο χρόνο. Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε πριν από οτιδήποτε άλλο για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το κλιματιστικο σας είναι να φροντίσετε την συχνή καθαριότητα του κλιματιζόμενου χώρου. Μην αφήνετε να συσσωρεύεται σκόνη σε χώρο που υπάρχει κλιματιστικο και απαγορεύστε ρητά το κάπνισμα σε αυτό. Και τα δυο, σκόνη και κάπνισμα, μπορούν να επιβαρύνουν ένα κλιματιστικο που ρουφά τον ατμοσφαιρικό αέρα και να του προκαλέσουν βλάβες. Καλύτερα να γίνετε λίγο πιο σχολαστικοί πάρα να χρειαστεί να πληρώνετε επισκευές για τα κλιματιστικα σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να αερίζετε τακτικά τον χώρο που υπάρχει το κλιματιστικο ώστε να αποφεύγετε την ανακύκλωση του ίδιου και του ίδιου αέρα που μπορεί να είναι επιβλαβής για όσους διαμένουν σε αυτό.

Ανάθεση σε εξειδικευμένο συνεργείο για την συντήρηση των κλιματιστικων σας

Για την συντήρηση του κλιματιστικου σας θα πρέπει μια φορά τον χρόνο να μην αμελήσετε να αναθέσετε τον βαθύ καθαρισμό τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας σε ένα εξειδικευμένο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα σας το παραδώσει σαν καινούργιο. Μην σκεφτείτε λεπτό ότι τα χρήματα που θα δώσετε για μια τέτοια συντήρηση είναι περιττά έξοδα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού αυτή είναι η διαδικασία που θα εξασφαλίσει ότι το κλιματιστικο σας δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση για πολλά μα πολλά χρόνια ακόμα.
Επίσης η Inventor όπως και οι περισσότερες εταιρίες κλιματιστικών έχουν σαν όρο για να ισχύει η εγγύηση, την συντήρηση του κλιματιστικού μια φορά τον χρόνο.

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικό

  • Το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι τα τετραγωνικά του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε με τη χρήση του κλιματιστικού.
  • Δεύτερον τη διαμόρφωσή του, είναι ένας ενιαίος χώρος ή αποτελείται από διαδρόμους και δωμάτια. Στη δεύτερη περίπτωση ίσως χρειαστούμε περισσότερα από ένα κλιματιστικο για να καλύψουμε σωστά τον χώρο μας.
  • Τρίτο αλλά πολύ σημαντικό είναι να δούμε τι απώλειες θερμότητας έχουμε π.χ. τελευταίος όροφος με ταράτσα, μεγάλη τζαμαρία, παλιά κουφώματα κ.α. Καταλαβαίνουμε πως όσο πιο λίγες απώλειες έχουμε τόσο λιγότερα BTU θα έχει το κλιματιστικό που θα χρειαστούμε.
  • Τέταρτο κριτήριο είναι οι γεωφυσικοί παράγοντες, που κατά περίπτωση είναι διαφορετικοί. Παραθαλάσσιες περιοχές, μέρη με πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε και τον υπολογιστή Btu που υπάρχει στην σελίδα μας και φυσικά να επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επιλέξτε μαζί με κάποιον από τους μηχανολόγους μας το  ιδανικότερο κλιματιστικό για τον χώρο σας.

Συμβουλές για την χρήση του κλιματιστικού στην ψύξη

 

Για μεγαλύτερη οικονομία διατηρούμε τη θερμοκρασία του σπιτιού μας όσο μπορούμε στα επίπεδα που επιθυμούμε, πριν φτάσει σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία αρκετά, αναγκαζόμαστε να βάλουμε το κλιματιστικό στους π.χ. 20 °C σε πολύ δυνατή λειτουργία για αρκετή ώρα , με αποτέλεσμα και την μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και (καθώς λειτουργεί δυνατά) να νοιώθουμε έντονη δροσιά. Όμως μόλις κλείσουμε τη συσκευή, η ζέστη έρχεται σύντομα, γιατί όλα τα αντικείμενα του σπιτιού μας είχαν ζεσταθεί τόσο, που χρειάζονταν αρκετό χρόνο για να χάσουν την υψηλή θερμοκρασία που είχαν πιάσει. Γι’ αυτό προλαβαίνουμε τον καύσωνα και βάζουμε από νωρίς το κλιματιστικο τοίχου σε λειτουργία νύχτας στους 24°C με 25°C , γιατί όχι και στους 26°C.
Έτσι και θα νοιώσουμε τη διαφορά και το κλιματιστικο μας θα λειτουργεί με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος .
Ένα κλιματιστικο επειδή έχει την ιδιότητα να ξηραίνει την ατμόσφαιρα, καλό είναι κατά διαστήματα να αερίζουμε το σπίτι ή να αφήνουμε ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό για να ανανεώνεται η υγρασία και να μην έχουμε ενοχλήσεις στον λαιμό μας. Αυτό το παρατηρούμε ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, μετά από πολλές ώρες συνεχόμενης λειτουργίας του κλιματιστικού.
Μια άλλη λύση για την υγρασία στο σπίτι είναι ο υγραντήρας. Ειδικότερα για οικογένειες με μωρά που το κλιματιστικο επιβάλλεται, σας προτείνουμε να επιλέξτε ένα κλιματιστικο τοίχου με ιονιστή. Τα μωράκια κινδυνεύουν περισσότερο από τη ζέστη παρά από το δροσερό αεράκι του κλιματιστικού. Ένα κλιματιστικο εξοπλισμένο και με τεχνολογία ιονιστή αέρα, θα δημιουργήσει μια υγιεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα για το μωρό σας αλλά και για όλη την οικογένεια.
Επίσης η συντήρηση του κλιματιστικού σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και ο καθαρισμός των φίλτρων να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

DC 10 Inverter Ναι
iFeel Ναι
Ionizer Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 80τμ
BTU Κατηγορια 22000-24000 BTU (χώροι 70-80τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 24.000 BTU ( 7.100 btu - 27.120 btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 25.000 btu ( 5.500 btu - 30.000 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.10
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.10
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 220-240 / 50 / 1
Ονομαστική Κατανάλωση Ρεύματος (ψύξη/θέρμανση, KW) 2.3 Kw - 2 Kw
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Αθόρυβη / Χαμηλή / Μεσαία / Υψηλή) 28 / 34 / 42 / 44
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 327 x 1.040 x 220
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 12.3
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Ναι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 702 x 845 x 363
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 3/8'' & 5/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 51,5
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 59,5

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΟδηγίες Χρήσης (Manual) Inventor Life Pro Μέγεθος: (5.1 MB)
View FileΟδηγίες Χρήσης (Manual) remote controller Life Pro Μέγεθος: (6.33 MB)
View FileΟδηγίες Χρήσης (Manual) Wi - Fi Μέγεθος: (1.81 MB)
View FileΌροι Εγγύησης Μέγεθος: (178.25 KB)

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality