ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Κλιματιστικά Inverter - Οικιακα & Επαγγελματικα Air condition

Σε μας θα βρείτε κλιματιστικά inverter επιλεγμένων κατασκευαστών που το όνομά τους είναι και η εγγύηση της ποιότητας των κλιματιστικών μας. Οι εταιρίες LG & DAIKIN  είναι αυτές που έχουμε επιλέξει για την κορυφαία ποιότητά τους και για την αξιοπιστία τους. H IDEALKLIMA PC ως επίσημη αντιπρόσωπός τους, σας βεβαιώνει ότι με προϊόντα κλιματισμού αυτής της τεχνολογίας, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. 

Για τέλεια κλιματιζόμενο περιβάλλον επιλέξτε ένα κλιματιστικο inverter από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε και απολαύστε ιδανικές θερμοκρασίες στο σπίτι , στο γραφείο και σε όλους τους χώρους σας. Με σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, με κορυφαίες αποδόσεις και εξελιγμένη τεχνολογία, τα κλιματιστικά μας προσφέρουν κάτι παραπάνω από απλή θέρμανση και ψύξη.
Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ συγχρόνως με τη συνεχόμενη ροή των προσφορών μας, επιθυμούμε τα κλιματιστικά μας να είναι η πρώτη σας επιλογή!

Κατηγορίες κλιματιστικών

Για τον κλιματισμό ενός χώρου υπάρχουν πολλές επιλογές συσκευών. Συχνότερα συναντούμε τα γνωστά σε όλους μας κλιματιστικά τοιχου ενώ στα πιο εξειδικευμένα κατατάσσονται τα καναλατα κλιματιστικά (τύπου ψευδοροφής) .Συνοπτικά μπορείτε να επιλέξετε:

 • Κλιματιστικο Τοιχου, ιδανικο για το σπίτι , το γραφείο ή το εξοχικό σας.
 • Κλιματιστικο Δαπέδου, ιδανική επιλογή ειδικά για την θέρμανση σε ψηλοτάβανους χώρους.
 • Κλιματιστικο Οροφης, μπορεί να καλύψει μεγάλους εμπορικούς μακρόστενους χώρους.
 • Κλιματιστικο Κασετα ψευδοροφής, προβλέπονται κυρίως για επαγγελματικούς χώρους.
 • Κλιματιστικο ντουλαπα, μεγάλη απόδοση για χώρους πολλών τετραγωνικών μέτρων.
 • Καναλατο κλιματιστικο, άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε χώρους επαγγελματικής χρήσης.
 • Φορητο κλιματιστικο , για περιπτώσεις όπου η μόνιμη εγκατάσταση κλιματιστικού δεν είναι εφικτή.

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικό

 • Το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι τα τετραγωνικά του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε με τη χρήση του κλιματιστικού. 
 • Δεύτερον τη διαμόρφωσή του, είναι ένας ενιαίος χώρος ή αποτελείται από διαδρόμους και δωμάτια. Στη δεύτερη περίπτωση ίσως χρειαστούμε περισσότερα από ένα κλιματιστικο για να καλύψουμε σωστά τον χώρο μας. 
 • Τρίτο αλλά πολύ σημαντικό είναι να δούμε τι απώλειες θερμότητας έχουμε π.χ. τελευταίος όροφος με ταράτσα, μεγάλη τζαμαρία, παλιά κουφώματα κ.α. Καταλαβαίνουμε πως όσο πιο λίγες απώλειες έχουμε τόσο λιγότερα BTU θα έχει το κλιματιστικό που θα χρειαστούμε. 
 • Τέταρτο κριτήριο είναι οι γεωφυσικοί παράγοντες, που κατά περίπτωση είναι διαφορετικοί. Παραθαλάσσιες περιοχές, μέρη με πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. 

Λίγα λόγια για την Daikin

DAIKIN

Ιαπωνική εταιρία με 90 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του κλιματισμού έχει την γνώση και την εμπειρία για να σας προσφέρει τον τέλειο κλιματισμό για τον χώρο σας. Αξιοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία, παρέχει εξαιρετικά κλιματιστικά για να εξασφαλίσει άνετους και βιώσιμους χώρους για όλους.