ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DAIKIN INVERTER FTXM71R / RXM71R2

DAIKIN FTXM71R / RXM71R2
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

2.019,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DAIKIN INVERTER FTXM71R / RXM71R2

Nέα σειρά κλιματιστικών FTXM-R / RXM-R  από την Daikin προστέθηκε στην γκάμα της.Τα κλιματιστικα της σειράς Ftxm-r έχουν οικολογικό φρεον R32υψηλό βαθμό απόδοσης εως Α+++ και είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία καθαρισμού αέρα Flash Streamer του ιονιστή της Daikin.
Τα κλιματιστικα Daikin FTXM-R είναι σχεδιασμένα στην Ευρώπη για την Ευρώπη με μοντέρνα σχεδίαση της μάσκας της εσωτερικής μονάδας ώστε να ταιριάζουν ιδανικά στην διακόσμηση κάθε σύγχρονης κατοικίας, καθώς επίσης και υψηλή ποιότητα κατασκευής σε όλα τα μηχανικά και πλαστικά μέρη, από το χειριστήριο daikin έως και το τελευταίο εξάρτημα !

Τεχνολογία Καθαρισμού Αέρα

Τα κλιματιστικα FTXM-R είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία καθαρισμού αέρα του ιονιστή-καθαριστή αέρα της Daikin , διαθέτουν φίλτρα ενεργού άνθρακα , φωτοκαταλυτικό φίλτρο τιτανίου με απατίτη και το Flash Streamer της Daikin, εξουδετερώνοντας με αυτό τον τρόπο τα αλλεργιογόνα όπως είναι η γύρη και τα μυκητισιακά αλλεργιογόνα και απομακρύνει ενοχλητικές οσμές παρέχοντας καλύτερο, καθαρότερο αέρα.

Παροχή αέρα 3D


Συνδυάζει κατακόρυφη και οριζόντια αυτόματη κίνηση των πτερυγίων κυκλοφορώντας έτσι ένα ρεύμα θερμού ή δροσερού αέρα ακριβώς στις γωνίες ακόμη και μεγάλων χώρων.

Φωνητικές εντολές


Μπορείτε να δώσετε φωνητικες εντολές μέσω Amazon, Alexa ή Google Assistant για τον έλεγχο των κύριων λειτουργιών του κλιματιστικού σας, όπως είναι το σημείο ρύθμισης, η κατάσταση λειτουργίας, η ταχύτητα ανεμιστήρα κλπ.

 Αθόρυβη λειτουργία κλιματιστικού

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με στάθμη ηχητικής πίεσης έως και 19db.Τόσο αθόρυβα που θα ξεχάσετε σχεδόν ότι υπάρχει.
Η εξωτερική μονάδα  είναι εξοπλισμένη με σπειροειδή συμπιεστή που διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου και την υψηλή ενεργειακή του απόδοση.
Επιπρόσθετα πατώντας το πλήκτρο αθόρυβης λειτουργίας ((silent) στο τηλεχειριστήριο μειώνει το θόρυβο λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικου κατά 3dB(A) εξασφαλίζοντας χαμηλά επίπεδα θορύβου ώστε να μην παρενοχλούνται οι περίοικοι.

Μερικά ακόμη από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα κλιματιστικα της σειράς FTXM-R είναι τα παρακάτω :

  • Εποχιακοί βαθμοί απόδοσης SEER και SCOP έως Α+++
  • Αισθητήρας με ανιχνευτή κίνησης δυο περιοχών , ο αέρας κατευθύνεται προς τον χώρο όπου δεν ανιχνεύτηκε κανένα άτομο.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργιά stand by με μείωση κατανάλωσης ρεύματος της τάξεως του 80% ενώ όταν το δωμάτιο είναι άδειο για περισσότερο από 20 λεπτά η μονάδα λειτουργεί στο πρόγραμμα εξοικονόμησης.
  • Daikin Residential Controller: Ελέγχετε την εσωτερική σας μονάδα από οποιαδήποτε τοποθεσία με εφαρμογή, μέσω του τοπικού σας δικτύου ή του διαδικτύου.
  • Εβδομαδιαίος προγραμματισμός με δυνατότητα ρύθμισης σε εβδομαδιαία ή ημερήσια βάση!
  • Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι κομψές, γερές και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή, τη βεράντα ή σε εξωτερικό τοίχο.
  • Πτερύγιο εναλλάκτη θερμότητας εξωτερικής μονάδας με αντιδιαβρωτική προστασία
  • Ενίσχυση Θέρμανσης: Με την ενίσχυση θέρμανσης θερμαίνεται γρήγορα το σπίτι σας όταν θέτετε σε λειτουργία τον κλιματισμό σας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται κατά 14% γρηγορότερα από ότι με ένα συνηθισμένο κλιματιστικό (μόνο ζεύγος).

Πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία του κλιματιστικού

Μπορείτε να παραγγείλετε το Daikin Ftxm71r/ Rxm71r2 ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά  ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 12 άτοκες δόσεις μέσω της φυσικής παρουσίας πιστωτικής κάρτας. Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.Για την Νησιωτική Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών.
Διαβάστε τις αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής στο τέλος της σελίδας στην εξυπηρέτηση πελατών.

 

Γενικές πληροφορίες και συμβουλές για το κλιματιστικό σας

 

Το κλιματιστικο απαιτεί συντήρηση και φροντίδα

 

Η σωστή και συστηματική συντήρηση του κλιματιστικου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή λειτουργιά του μηχανήματος σας και μάλιστα για περισσότερο χρόνο.
Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε πριν από οτιδήποτε άλλο για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το κλιματιστικο σας είναι να φροντίσετε την συχνή καθαριότητα του κλιματιζόμενου χώρου. Μην αφήνετε να συσσωρεύεται σκόνη σε χώρο που υπάρχει κλιματιστικο και απαγορεύστε ρητά το κάπνισμα σε αυτόν τον χώρο. Και τα δυο, σκόνη και κάπνισμα, μπορούν να επιβαρύνουν ένα κλιματιστικο και να του προκαλέσουν βλάβες.
Επίσης, μην ξεχνάτε να αερίζετε τακτικά τον χώρο που υπάρχει το κλιματιστικο ώστε να αποφεύγετε την ανακύκλωση του ίδιου και του ίδιου αέρα που μπορεί να είναι επιβλαβής για όσους διαμένουν σε αυτό.

Καλύτερα να γίνετε λίγο πιο σχολαστικοί πάρα να χρειαστεί να πληρώνετε επισκευές για τα κλιματιστικα σας. 
Έκτος όμως από αυτά, υπάρχουν και διαδικασίες συντήρησης τις οποίες πρέπει να προγραμματίζετε ώστε να διατηρείτε τα κλιματιστικα σας αποδοτικότερα και οικονομικότερα με την πάροδο του χρόνου. Αναμφίβολα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό στις γρίλιες και τα πτερύγια του εσωτερικού μηχανήματος όπως και με των καθαρισμό των φίλτρων αέρα του κλιματιστικου.

Φίλτρα αέρα του κλιματιστικού

Τα φίλτρα αέρα είναι αποσπώμενες μεμβράνες που μπορείτε να αφαιρέσετε από την εσωτερική μονάδα, να τις πλύνετε με νερό, να τις αφήσετε να στεγνώσουν και να τις επανατοποθετήσετε στο μηχάνημα. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία που όμως μπορεί να απογειώσει ξανά την πεσμένη απόδοση του air condition.
Όσα προηγήθηκαν για την συντήρηση του κλιματιστικου είναι στο χέρι σας και μπορείτε να τα κάνετε οπότε κρίνεται ότι απαιτείται.
Πέρα από αυτά όμως μην αμελήσετε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο να αναθέσετε τον βαθύ καθαρισμό τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο που θα σας το παραδώσει σαν καινούργιο. Μην σκεφτείτε λεπτό ότι τα χρήματα που θα δώσετε για μια τέτοια συντήρηση είναι περιττά έξοδα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού αυτή είναι η διαδικασία που θα εξασφαλίσει ότι το κλιματιστικο σας δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση για πολλά μα πολλά χρόνια ακόμα και θα λειτουργεί αποτελεσματικά και οικονομικά ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Γενικά

Ετικέτες

A+ Ναι
Ionizer Ναι
Wi-Fi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 100τμ
BTU Κατηγορια 22000-24000 BTU (χώροι 70-80τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 24.226 btu (7.847 btu - 29.003 btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 27.979 btu (7.847 btu - 34.803 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.20
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.74
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 220-240 / 50 / 1
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Αθόρυβη λειτουργία / χαμηλή / Υψηλή ) 32 / 38 / 47
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 299 x 998 x 292
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 14.5
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Ναι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 734 X 954 X 401
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 5/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 55
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 47

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality