ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DAIKIN INVERTER FTXM60R / RXM60R2

DAIKIN FTXM60R / RXM60R2
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες

1.819,00 €

Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DAIKIN INVERTER FTXM60R / RXM60R2

Nέα σειρά κλιματιστικών FTXM-R / RXM-R  από την Daikin προστέθηκε στην γκάμα της.Τα κλιματιστικα της σειράς Ftxm-r έχουν οικολογικό φρεον R32υψηλό βαθμό απόδοσης εως Α+++ και είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία καθαρισμού αέρα Flash Streamer του ιονιστή της Daikin.
Τα κλιματιστικα Daikin FTXM-R είναι σχεδιασμένα στην Ευρώπη για την Ευρώπη με μοντέρνα σχεδίαση της μάσκας της εσωτερικής μονάδας ώστε να ταιριάζουν ιδανικά στην διακόσμηση κάθε σύγχρονης κατοικίας, καθώς επίσης και υψηλή ποιότητα κατασκευής σε όλα τα μηχανικά και πλαστικά μέρη, από το χειριστήριο daikin έως και το τελευταίο εξάρτημα !

Τεχνολογία Καθαρισμού Αέρα

Τα κλιματιστικα FTXM-R είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία καθαρισμού αέρα του ιονιστή-καθαριστή αέρα της Daikin , διαθέτουν φίλτρα ενεργού άνθρακα , φωτοκαταλυτικό φίλτρο τιτανίου με απατίτη και το Flash Streamer της Daikin, εξουδετερώνοντας με αυτό τον τρόπο τα αλλεργιογόνα όπως είναι η γύρη και τα μυκητισιακά αλλεργιογόνα και απομακρύνει ενοχλητικές οσμές παρέχοντας καλύτερο, καθαρότερο αέρα.

Παροχή αέρα 3D


Συνδυάζει κατακόρυφη και οριζόντια αυτόματη κίνηση των πτερυγίων κυκλοφορώντας έτσι ένα ρεύμα θερμού ή δροσερού αέρα ακριβώς στις γωνίες ακόμη και μεγάλων χώρων.

Φωνητικές εντολές


Μπορείτε να δώσετε φωνητικες εντολές μέσω Amazon, Alexa ή Google Assistant για τον έλεγχο των κύριων λειτουργιών του κλιματιστικού σας, όπως είναι το σημείο ρύθμισης, η κατάσταση λειτουργίας, η ταχύτητα ανεμιστήρα κλπ.

 Αθόρυβη λειτουργία κλιματιστικού

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με στάθμη ηχητικής πίεσης έως και 19db.Τόσο αθόρυβα που θα ξεχάσετε σχεδόν ότι υπάρχει.
Η εξωτερική μονάδα  είναι εξοπλισμένη με σπειροειδή συμπιεστή που διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου και την υψηλή ενεργειακή του απόδοση.
Επιπρόσθετα πατώντας το πλήκτρο αθόρυβης λειτουργίας ((silent) στο τηλεχειριστήριο μειώνει το θόρυβο λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικου κατά 3dB(A) εξασφαλίζοντας χαμηλά επίπεδα θορύβου ώστε να μην παρενοχλούνται οι περίοικοι.

Μερικά ακόμη από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα κλιματιστικα της σειράς FTXM-R είναι τα παρακάτω :

  • Εποχιακοί βαθμοί απόδοσης SEER και SCOP έως Α+++
  • Αισθητήρας με ανιχνευτή κίνησης δυο περιοχών , ο αέρας κατευθύνεται προς τον χώρο όπου δεν ανιχνεύτηκε κανένα άτομο.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργιά stand by με μείωση κατανάλωσης ρεύματος της τάξεως του 80% ενώ όταν το δωμάτιο είναι άδειο για περισσότερο από 20 λεπτά η μονάδα λειτουργεί στο πρόγραμμα εξοικονόμησης.
  • Daikin Residential Controller: Ελέγχετε την εσωτερική σας μονάδα από οποιαδήποτε τοποθεσία με εφαρμογή, μέσω του τοπικού σας δικτύου ή του διαδικτύου.
  • Εβδομαδιαίος προγραμματισμός με δυνατότητα ρύθμισης σε εβδομαδιαία ή ημερήσια βάση!
  • Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι κομψές, γερές και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή, τη βεράντα ή σε εξωτερικό τοίχο.
  • Πτερύγιο εναλλάκτη θερμότητας εξωτερικής μονάδας με αντιδιαβρωτική προστασία
  • Ενίσχυση Θέρμανσης: Με την ενίσχυση θέρμανσης θερμαίνεται γρήγορα το σπίτι σας όταν θέτετε σε λειτουργία τον κλιματισμό σας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται κατά 14% γρηγορότερα από ότι με ένα συνηθισμένο κλιματιστικό (μόνο ζεύγος).

Πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία του κλιματιστικού

Μπορείτε να παραγγείλετε το Daikin Ftxm60r/ Rxm60r2 ηλεκτρονικά στο e-shop μας, τηλεφωνικά  ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μέχρι και 12 άτοκες δόσεις μέσω φυσικής παρουσίας της πιστωτικής κάρτας. Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους.
Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.Για την Νησιωτική Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών.
Διαβάστε τις αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής στο τέλος της σελίδας στην εξυπηρέτηση πελατών.

 

Γενικές πληροφορίες και συμβουλές για το κλιματιστικό σας

 

Επιλέξτε και ρυθμίστε σωστά την θερμοκρασία στο κλιματιστικό σας

 

Όλοι μας μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να ενεργοποιήσουμε το air condition σε οποία θερμοκρασία θέλουμε. Μας συμφέρει όμως να επιλέγουμε ελευθέρα οποία θερμοκρασία μας έρθει χωρίς να σκεφτόμαστε; Σίγουρα όχι. Η σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο κλιματιστικό δεν γίνεται τυχαία.
Σκοπός ενός κλιματιστικου είναι να διαμορφώσει τέτοιες συνθήκες στο κλιματιζόμενο χώρο που οι άνθρωποι να έχουν την άνεση να κυκλοφορούν χωρίς να κρυώνουν ούτε να ζεσταίνονται ανεξάρτητα από την εποχή. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε θερμοκρασίες από 20 - 27 βαθμούς. Μην κάνετε σε καμία περίπτωση το λάθος να επιλέξετε ακραίες θερμοκρασίες για να λειτουργήσει το κλιματιστικο σας, γιατί αν η διαφορά με το εξωτερικό περιβάλλον είναι τεράστια τότε μπορεί να προκληθούν ακόμα και προβλήματα υγείας σε εσάς και τους αγαπημένους σας από την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας. Επίσης θα έχετε και υπερκατανάλωση ρεύματος διότι το κλιματιστικο θα δουλεύει μόνιμα προσπαθώντας να πετύχει την ακραία θερμοκρασία που ζητήσαμε.
Όταν όμως ζητάτε μια σωστή και εφικτή για τον χώρο σας θερμοκρασία, το air condition σας την πετυχαίνει με αποτέλεσμα να σταματάει να λειτουργεί η εξωτερική μονάδα και να δουλεύει μόνο η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικου ως απλός ανεμιστήρας με αποτέλεσμα την μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος.

Διατηρήστε λοιπόν αυτόν το χρυσό κανόνα για την επιλογή της θερμοκρασίας και μην επιτρέψετε να κατεβεί η θερμοκρασία κάτω από τους 23 βαθμούς ºC το καλοκαίρι αλλά ούτε και να ανέβει πάνω από τους 24 βαθμούς ºC το χειμώνα και δεν θα το μετανιώσετε! Με λίγα λόγια όταν ρυθμίζουμε το κλιματιστικο μας στην σωστή θερμοκρασία πετυχαίνουμε την ιδανική λειτουργία του για την υγεία μας αλλά και για την τσέπη μας.

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Ετικέτες

A+ Ναι
Ionizer Ναι
Wi-Fi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 80τμ
BTU Κατηγορια 22000-24000 BTU (χώροι 70-80τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 20.472 btu (5800 btu - 23.884 btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 23.884 btu (5800 btu - 27.297 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.9
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 5.51
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 230 / 50 / 1
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Αθόρυβη λειτουργία / χαμηλή / Υψηλή ) 30 / 37 / 46
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 299 x 998 x 292
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 14.5
Χρώμα Λευκό
Ιονιστής Αέρα Ναι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 734 X 870 X 373
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 1/2''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 49
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 48

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Price
Value