ΚΑΝΑΛΑΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TOSHIBA RAV-SM406BTP-E / RAV-SM404ATP-E

TOSHIBA RAV-SM406BTP-E / RAV-SM404ATP-E
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Περιγραφή

Τα καναλατα κλιματιστικα είναι ευρείας κατανομής αέρα σε διάφορα σημεία. Έχουν μια κεντρική μονάδα, η οποία μέσω αεραγωγών διανέμει τον αέρα προς αρκετές κατευθύνσεις. Πρόκειται για κλιματιστικά υψηλής απόδοσης. Είναι τα λεγόμενα κλιματιστικα ψευδοροφης και αυτό γιατί είναι κατάλληλα για χώρους που διαθέτουν συμπληρωματική γυψοσανίδα, καθώς είναι απαραίτητο να υπάρχει κενό ανάμεσα στην οροφή και στην ψευδοροφή.Σε εκείνο το κενό πρέπει να τοποθετηθούν οι εσωτερικές κλιματιστικές μονάδες και το δίκτυο των αεραγωγών τους.
Με τα καναλατα κλιματιστικα, επιτυγχάνεται το αμέριστο αισθητικό αποτέλεσμα και η εξοικονόμηση χώρου, καθώς το μόνο ορατό σημείο αυτού του συστήματος είναι οι περσίδες εξαγωγής, στις οποίες καταλήγουν οι αεραγωγοί. Ενδείκνυνται για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους ποικίλων μορφών και διαστάσεων και επιστρατεύονται όταν υπάρχουν εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες.
Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι οι εσωτερικές τους μονάδες μπορούν να κατανείμουν την ψύξη ή την θέρμανση σε διαφορετικούς χώρους μέσω του δικτύου αεραγωγών (όπως για παράδειγμα όταν έχουμε έναν επαγγελματικό χώρο πολλών τετραγωνικών μέτρων ο οποίος δεν είναι ενιαίος αλλά είναι διαχωρισμένος σε γραφεία).

ΚΑΝΑΛΑΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TOSHIBA RAV-SM406BTP-E / RAV-SM404ATP-E

Το καναλατο κλιματιστικο της Toshiba Rav-sm406btp-e είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους που χρειάζονται άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και χαμηλά επίπεδα θορύβου απο τις μονάδες κλιματισμού.Με την χρήση αεραγωγών εξασφαλίζεται η ευελιξία στην εγκατάσταση ακόμα και σε περίπλοκες διαρρυθμίσεις χώρων με πολύγωνα δωμάτια, μακρόστενους εσωτερικούς χώρους με ψηλά έπιπλα και εμπόδια και μπορεί να παρέχει ψύξη ή θέρμανση σε  ξεχωριστά δωμάτια με μία μόνο εσωτερική μονάδα, χάρη στη συμβατότητα με το σύστημα Airzone.
Διαθέτει νέο κινητήρα Dc του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας για υψηλή εξωτερική στατική πίεση (Max 120 Pa).
Η εσωτερική μονάδα με τον ευέλικτο σχεδιασμό της έχει την δυνατότητα διαμόρφωσης για εισαγωγή αέρα από την πίσω πλευρά ή άκομη και  από την κάτω πλευρά της.
Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για είσοδο νωπού αέρα μέσω μιας προχαραγμένης αναμονής.
Συμπαγές και λεπτό πλαίσιο της εσωτερικής μονάδας με ύψος μόλις 275mm και ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων μεγάλου ύψους η οποία επιτρέπει την ύψωση της αποχέτευσης εώς και 290 mm.
Καναλάτο κλιματιστικό με πιστοποίηση απόδοσης Eurovent.

Toshiba Digital Inverter - Αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας

Τα συστήματα Digital Inverter της Toshiba προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας τους και εξαιρετικά συμπαγείς μονάδες. Με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας, τα εργονομικά χειριστήρια και τις ευέλικτες δυνατότητες εγκατάστασης οι μονάδες είναι ιδανικές για κάθε εμπορική εφαρμογή.
Οι μονάδες Digital Inverter της Τoshiba διαθέτουν σημαντικά οφέλη στην απόδοση, την ακουστική άνεση και την ενεργειακή αποδοτικότητα.

  • Ο υψηλής τεχνολογίας συμπιεστής της Toshiba διαθέτει ενα νέο ισχυρό μαγνητικό ρότορα με μεγαλύτερη επιφάνεια για την αυξήση της αποδοτικότητας και την μείωση του θορύβου κατά την λειτουργία.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας με βηματική ρύθμιση της απόδοσης κατά 1% μεταξύ του 50% και του 100% της ισχύος
  • Τεχνολογία Intelligent Drive Unit (IPDU) που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση λειτουργίας

Αθόρυβη λειτουργία

Δυνατότητα επιλογής νυχτερινής λειτουργίας για μειωμένο θόρυβο της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού

Εγκατάσταση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους

Η εξωτερίκη μονάδα στα καναλατα κλιματιστικα της Toshiba Rav-sm406btp-e / Rav-Sm404atp-e  είναι εξαιρετικά λεπτή και συμπαγής για εύκολη εγκατάσταση ακόμα και σε μίκρους περιορισμένους χώρους.

Μεγαλύτερα όρια λειτουργίας του κλιματιστικου

Τα όρια λειτουργίας του κλιματιστικού είναι έως - 15 °C  στην ψύξη και έως -20 °C στην θέρμανση

Πληροφορίες για την παραγγελία του κλιματιστικού

Μπορείτε να παραγγείλετε το Toshiba Rav-sm406btp-e ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από τα καταστήματά μας. Η πληρωμή γίνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της παράδοσης του προϊόντος στην περίπτωση που βρίσκεστε στον Νομό Θεσσαλονίκης . Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τα καταστήματά μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα και με Δωρεάν Μεταφορικά για την Ηπειρωτική Ελλάδα.
Παρέχουμε και δωρεάν αντικαταβολή για συγκεκριμένους δήμους. Αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στην εξυπηρέτηση πελατών.

Μερικά λόγια για την ιστορία της Toshiba

Η Toshiba ξεκίνησε το 1875 με τους Hisashige Tanaka και Ichisuke Fujioka, δύο Ιάπωνες πρωτοπόρους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους. Σήμερα, μετά από περισσότερα από 140 χρόνια, η Toshiba εξακολουθεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αξιοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες.
Η Toshiba Air Conditioning διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ιαπωνία, την Ευρώπη και την Ταϊλάνδη. Οι παγκόσμιες δραστηριότητες έρευνας εναρμονίζονται και συντονίζονται σε όλα τα ερευνητικά κέντρα για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Το εμπορικό σήμα Toshiba κατέχει περισσότερα από 1200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό, εντυπωσιακός αριθμός για κάθε εταιρεία. Από το 1994 και μέχρι σήμερα, η Toshiba Air Conditioning λαμβάνει κάθε χρόνο ένα αναγνωρισμένου κύρους βραβείο για τη σημαντική επιτυχία της στον κλάδο. Το βραβείο αυτό αποτελεί την απόδειξη του πνεύματος καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει, καθώς και της αδιάκοπης προσπάθειας βελτίωσης των προϊόντων και των συστημάτων της. 
Τα πλεονεκτήματα της Toshiba Air Conditioning εστιάζονται στην έρευνα και την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών και βασικών εξαρτημάτων από την ίδια την εταιρεία. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή κλιματιστικών με βάση τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, εντάσσοντας ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής για μια ποικιλία οικιακών, εμπορικών και επιχειρηματικών χώρων.

Γενικά

Ετικέτες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

BTU Κατηγορια 12000-16000 BTU (χώροι 35-50τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 3.074 btu - 13.660 btu
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 2.730 btu - 17.075 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 5.5
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 3.90
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) (220-240) 220 / 50 Hz / 1N
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Υ) 33 / (Μ) 29 / (Χ) 25
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 275 Χ 700 Χ 750
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 23
Χρώμα Ασημί
Inverter Ναι
Τύπος Freon R410
Αφύγρανση Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 550 Χ 780 Χ 290
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 1/2''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 40
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 39

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΟδηγίες Χρήσης (Manual) Toshiba Rav-Sm Μέγεθος: (4.31 MB)

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Value
Quality
Price