ΚΑΝΑΛΑΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR V5MDI32-12WiFiRΒ / U5MRS32-12

INVENTOR V5MDI32-12WiFiRΒ / U5MRS32-12
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...
Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εκτός Αποθέματος

949,00 €

Περιγραφή

Τα καναλατα κλιματιστικα είναι ευρείας κατανομής αέρα σε διάφορα σημεία. Έχουν μια κεντρική μονάδα, η οποία μέσω αεραγωγών διανέμει τον αέρα προς αρκετές κατευθύνσεις. Πρόκειται για κλιματιστικά υψηλής απόδοσης. Είναι τα λεγόμενα κλιματιστικα ψευδοροφης και αυτό γιατί είναι κατάλληλα για χώρους που διαθέτουν συμπληρωματική γυψοσανίδα, καθώς είναι απαραίτητο να υπάρχει κενό ανάμεσα στην οροφή και στην ψευδοροφή.Σε εκείνο το κενό πρέπει να τοποθετηθούν οι εσωτερικές κλιματιστικές μονάδες και το δίκτυο των αεραγωγών τους.
Με τα καναλατα κλιματιστικα, επιτυγχάνεται το αμέριστο αισθητικό αποτέλεσμα και η εξοικονόμηση χώρου, καθώς το μόνο ορατό σημείο αυτού του συστήματος είναι οι περσίδες εξαγωγής, στις οποίες καταλήγουν οι αεραγωγοί. Ενδείκνυνται για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους ποικίλων μορφών και διαστάσεων και επιστρατεύονται όταν υπάρχουν εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες.
Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι οι εσωτερικές τους μονάδες μπορούν να κατανείμουν την ψύξη ή την θέρμανση σε διαφορετικούς χώρους μέσω του δικτύου αεραγωγών (όπως για παράδειγμα όταν έχουμε έναν επαγγελματικό χώρο πολλών τετραγωνικών μέτρων ο οποίος δεν είναι ενιαίος αλλά είναι διαχωρισμένος σε γραφεία).

ΚΑΝΑΛΑΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR V5MDI32-12WiFiRΒ/U5MRS32-12

Το καναλατο κλιματιστικο v5mdi32-12wifirb της INVENTOR προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και αποδοτικότητας για την επιχείρηση σας.
Έχει ιιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό για εύκολη εγκατάσταση με δυνατότητα τόσο οριζόντιας όσο και κάθετης τοποθέτησης και δυνατότητα σύνδεσης αεραγωγού φρέσκου αέρα.Περιλαμβάνει ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων και διαθέτει εξαιρετική προστασία χάρη στη χρυσή υδροφυλική επικάλυψη του στοιχείου.
Μπορείτε να ελέγξτε το κλιματιστικό απ' όπου και αν βρίσκεστε ώστε να δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας.

Ευελιξία εγκατάστασης

Το κλιματιστικό της Inventor είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους που χρειάζονται άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και χαμηλά επίπεδα θορύβου από τις μονάδες κλιματισμού.Με την χρήση αεραγωγών εξασφαλίζεται η ευελιξία στην εγκατάσταση ακόμα και σε περίπλοκες διαρρυθμίσεις χώρων με πολύγωνα δωμάτια, μακρόστενους εσωτερικούς χώρους με ψηλά έπιπλα και εμπόδια.
Απολαύστε μοναδικές συνθήκες στον χώρο σας χάρη στη καινοτόμα τεχνολογία που παρέχει η νέα σειρά Δικτύου Αεραγωγών με R32 οικολογικό ψυκτικό υγρό & Wi-Fi απομακρυσμένη διαχείριση. Με την ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων, την είσοδο για φρέσκο αέρα και την δυνατότητα εισόδου αέρα από το πίσω ή το πάνω μέρος, μπορούν σίγουρα να τοποθετηθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις. Απολαύστε μοναδικά επίπεδα άνεσης στον χώρο σας μέσω των ειδικών χειριστηρίων και προγραμματίστε τη λειτουργία της μονάδας όπως εσείς επιθυμείτε. Επιλέξτε έξυπνα και εξασφαλίστε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στις υψηλότερες αποδόσεις.

Οριζόντια & Κάθετη Εγκατάσταση

Η καινοτόμα κατασκευή των νέων καναλάτων μονάδων Δικτύου Αεραγωγών, προσφέρει ευελιξία τοποθέτησης ακόμα και στις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις. Η εξελιγμένη κατασκευή τους, επιτρέπει την εγκατάσταση τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη θέση, καλύπτοντας έτσι κάθε πιθανή ανάγκη του χώρου σας.

Ενσωματωμένη Αντλία Συμπυκνωμάτων

Η ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων, παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και 750mm, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης. Ισχύει για οριζόντια τοποθέτηση.

Είσοδος Φρέσκου Αέρα

Δυνατότητα σύνδεσης αεραγωγού φρέσκου αέρα, για καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Οικονομική λειτουργία

Η τεχνολογική υπεροχή των κλιματιστικών Inventor, εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλή ενεργειακή κλάση και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε.

Κλιματιστικό με χρύση προστασία

Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σας, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας σε διαβρωτικά στοιχεία όπως η βροχή και ο αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφεληθείτε από την χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και αποτρέψτε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Wi-Fi Ready

Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play & App Store και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας το περιβάλλον που εσείς θέλετε, την ώρα που το θέλετε.

*Τα Δικτύου Αεραγωγών Wi-Fi Ready κλιματιστικά, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείρησή τους και την ύπαρξη του Smart Port Wi-Fi Module, που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και κλιματισμού.

R32 Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις του κλιματιστικού σας αλλά και να συμβάλει δραστικά στη προστασία του πλανήτη. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης εγκλωβίζοντας μικρότερα ποσά θερμότητας (GWP= 675) και μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Ρύθμιση Στατικής Πίεσης

Με την εξελιγμένη τεχνολογία των νέων μονάδων Δικτύου Αεραγωγών, μπορείτε πλέον να ρυθμίζετε τη διαθέσιμη στατική πίεση ανάλογα με το δίκτυο αεραγωγών της εγκατάστασης σας, από 0Pa έως 120Pa, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Χειριστήριο Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού και ρυθμίστε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας, τον χρόνο λειτουργίας του κλιματιστικού, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Πέραν όλων των άλλων, παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης αισθητήρα θερμοκρασίας χώρου επάνω στο χειριστήριο αντί επάνω στη κλιματιστική μονάδα.

 
Ποια έιναι η σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας για τα κλιματιστικά σας

Η σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο κλιματιστικο δεν γίνεται τυχαία. Σκοπός ενός κλιματιστικου είναι να διαμορφώσει τέτοιες συνθήκες στο κλιματιζόμενο χώρο που οι άνθρωποι να έχουν την άνεση να κυκλοφορούν χωρίς να κρυώνουν ούτε να ζεσταίνονται ανεξάρτητα από την εποχή. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε θερμοκρασίες από 20-27 βαθμούς. Δεν είναι σπάνιο βέβαια το καλοκαίρι το θερμόμετρο να κτυπάει κόκκινο ή το χειμώνα να επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες .
Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να ρυθμίσετε το κλιματιστικο σε θερμοκρασία που δεν διαφέρει πάνω από 10 βαθμούς από αυτή του εξωτερικού περιβάλλοντος. Μην κάνετε σε καμία περίπτωση το λάθος να επιλέξετε ακραίες θερμοκρασίες για να λειτουργήσει το κλιματιστικο σας γατί θα δουλεύει μόνιμα προσπαθώντας να πετύχει την ακραία θερμοκρασία που ζητήσαμε με συνέπεια αυτό να οδηγεί στην υπερκατανάλωση ρεύματος. Όταν όμως ζητάτε μια σωστή και εφικτή για τον χώρο σας θερμοκρασία, το air condition σας την πετυχαίνει με αποτέλεσμα να σταματάει να λειτουργεί η εξωτερική μονάδα και να δουλεύει μόνο η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικου ως απλός ανεμιστήρας με αποτέλεσμα την μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος.
Αν η διαφορά με το εξωτερικό περιβάλλον είναι τεράστια τότε μπορεί να προκληθούν ακόμα και προβλήματα υγείας από την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας. Διατηρήστε λοιπόν αυτόν το χρυσό κανόνα για την επιλογή της θερμοκρασίας και μην επιτρέψετε να κατεβεί η θερμοκρασία κάτω από τους 23 βαθμούς το καλοκαίρι αλλά ούτε και να ανέβει πάνω από τους 24 °C  το χειμώνα και δεν θα το μετανιώσετε! Με λίγα λόγια όταν ρυθμίζουμε το κλιματιστικο μας στην σωστή θερμοκρασία πετυχαίνουμε την ιδανική λειτουργία του για την υγεία μας αλλά και για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Γενικά

Ετικέτες

A+ Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εσωτ. Μονάδα)

Συνιστάται για χώρους εως (m2) 50
BTU Κατηγορια 12000-16000 BTU (χώροι 35-50τμ.)
Ονομαστική Απόδοση Ψύξης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 12.000 btu ( 5.100 btu - 16.200btu )
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανσης (ελαχ-μεγιστ, BTU/h) 14.000 btu ( 3.300 btu - 19.200 btu )
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Μεση Ζώνη - Κεντρική Ευρώπη) A+
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης (Θερμή Ζώνη - Ελλάδα) A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER) 6.5
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP) 4.8
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) (220-240) 220 / 50 Hz / 1N
Ονομαστική Κατανάλωση Ρεύματος (ψύξη/θέρμανση, KW) 0.35 - 1.6 kw / 0.35 - 2.05 kw
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (DB) (Υ) 35 / (Μ) 30.5 / (Χ) 26
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 200 Χ 700 Χ 450
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 18
Χρώμα Ασημί
Ιονιστής Αέρα Οχι
Inverter Ναι
Τύπος Freon R32 (νέο)
Αφύγρανση Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού (Εξωτ. Μονάδα)

Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ x Π x Β, mm) 554 Χ 800 Χ 333
Διαστάσεις χαλκοσωλήνων Υγρού - Αερίου 1/4'' & 3/8''
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 34.7
Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (DB) 55.5

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΟδηγίες Χρήσης (Manual) Inventor V5MDI32-12WiFiRΒ Μέγεθος: (4.01 MB)
View FileΟδηγίες Ενσύρματου Χειριστηρίου Μέγεθος: (2.17 MB)
View FileΌροι Εγγύησης Inventor Μέγεθος: (104.59 KB)

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality