ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ INVENTOR NAM-ION200 NATURA

NATURA NAM - ION200
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Εκτός Αποθέματος

129,00 €

Περιγραφή

 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ INVENTOR NAM-ION200 NATURA

O ιονιστης καθαριστης αερα  της Inventor παρέχει στον οικιακό ή επαγγελματικό σας εσωτερικό χώρο αέρα υψηλής καθαρότητας με αποτέλεσμα μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και την απαλλαγή από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας αέρα του εσωτερικού χώρου. Τα αρνητικά ιόντα που απελευθερώνει ο ιονιστής στον αέρα παρακρατούν καπνό τσιγάρου, σκόνη, βακτήρια, και άλλες δυσάρεστες οσμές δημιουργώντας έτσι ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον.

 • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα HEPA
  Ο ιονιστης natura είναι εξοπλισμένος με φίλτρο ενεργού άνθρακα HEPA το οποίο σας παρέχει υψηλής ποιότητας υγιεινού αέρα και σας προστατεύει από τα μικρόβια, τις αλλεργίες και τις ασθένειες που οφείλονται στην κακή ποιότητα του αέρα.
 • Ένδειξη προειδοποίησης για τον καθαρισμό φίλτρου
  Ο ιονιστής καθαριστής αέρα διαθέτει ένδειξη για τον καθαρισμό των φίλτρων για να σας ενημερώνει κάθε φορά που χρειάζεται ο καθαρισμός τους.
  Έτσι επιτυγχάνεται η βέλτιστη λειτουργία της συσκευής με αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση και την αύξηση της διάρκειας ζωής της.
 • Αθόρυβη λειτουργία
  Μπορείτε να επιλέξετε την αθόρυβη λειτουργία του ιονιστή καθαριστή αέρα όταν χρειάζεστε συνθήκες απόλυτης ησυχίας στον χώρο σας όπως για παράδειγμα την νύχτα. Η συσκευή θα σας παρέχει καθαρό αέρα λειτουργώντας στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.
 • Προγραμματισμός λειτουργίας 8 ωρών
  Έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής ακόμη και όταν κοιμάστε. Επιλέξτε τον χρόνο λειτουργίας του ιονιστη καθαριστη natura με τον χρονοδιακόπτη 8 ωρών ώστε να αποφύγετε την περιττή λειτουργία του.
 • Επιλογή κλειδώματος ιονιστή καθαριστή αέρα
  Επιλέγοντας το παιδικό κλείδωμα η συσκευή δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ούτε να γίνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις της. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι.

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κάλυψη χώρου (τετραγωνικά) 20 m2
Ονομαστική Κατανάλωση Ρεύματος (ψύξη/θέρμανση, KW) 0.5 kw
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 220-240 / 50 / 1~
Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 500 x 175 x 325 mm
Ανιόντα (ions/m) 3,35 m3 / min
Στάθμη Ηχητικής Πίεσης (dB) Χαμηλή 24.4 / 47.4 db(A) υψηλή

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Price
Value