Επεξεργασία Νερού

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ*

Quality Water IdealklimaΗ επεξεργασια του νερου είναι μια δύσκολη υπόθεση που δεν μπορεί ο καθένας να αντιμετωπίσει. Χρειάζεται ειδικευμένη γνώση και αρκετή εμπειρία.
Λύσεις στα προβλήματα του νερού δεν μπορούν να δοθούν, παρά μόνον από ειδικευμένους, έμπειρους τεχνικούς και εταιρείες.
Το τμήμα μελετών μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα στάδια της επεξεργασιας νερου που πραγματικά χρειάζεστε , ώστε να είστε σίγουροι για την υγιεινή και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείτε και φυσικά ότι θα δώσετε τα λιγότερα χρήματα αγοράζοντας το προϊόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.
Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310.780.600 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία νερού.

Η εταιρία μας μπορεί να εκπονήσει τις μελέτες και να σας καλύψει σε ολά τα στάδια της επεξεργασιας του νερου,  είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εφαρμογές .

Τι είναι η επεξεργασια του νερου και τι περιλαμβάνει 


Στην επεξεργασία του νερού υπάρχουν διάφορα στάδια στα οποία περιλαμβάνεται η προετοιμασία (προεπεξεργασία) του νερού, ώστε να μπορέσει να εισέλθει με ασφάλεια στο σύστημα της Αντίστροφης Όσμωσης.
Το νερό θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκληρότητα, χλώριο, στερεά σωματίδια και θολότητα. 
*Στην επεξεργασία του νερού ενδέχεται να αφαιρεθούν κάποια στάδια ανάλογα την εφαρμογή ( Οικιακή, Επαγγελματική - Βιομηχανική )
Παρακάτω αναφέρονται τα στάδια της προεπεξεργασίας νερού


ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ

Για την προστασία των συσκευών φίλτρανσης. Αυτοκαθαριζόμενα πρόφιλτρα νερού, με σώμα από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο, διάφανο κάδο φίλτρου και ανοξείδωτη αυτοκαθαριζόμενη σήτα. Ανοίγοντας την βάνα κάτω από το φίλτρο γίνεται ο καθαρισμός της σήτας. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται  όποτε απαιτείται, βάση οπτικού ελέγχου.

 

 

AYTOMATO ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΜΜΟΥΠολυστρωματικό αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο χαλαζιακής άμμου για την φίλτρανση αιωρούντων. Σώμα από fiberglass, ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, αυτόματη διαδικασία πλύσης με χρονικό έλεγχο. Τα πολυστρωματικά φίλτρα έχουν στο εσωτερικό τους χαλαζιακή άμμο διαφόρων κοκκομετριών και μία στρώση ανθρακίτη. Το αποτέλεσμα είναι άριστη φίλτρανση αιωρούντων. Χρησιμοποιούνται ακόμη για αφαίρεση θολότητας ή λάσπης από το νερό γεωτρήσεων. Η πλύση του φίλτρου ελέγχεται αυτόματα από την ηλεκτρονική κεφαλή στην οποία προγραμματίζεται η μέρα και ώρα της πλύσης. Απαραίτητη είναι η ύπαρξη πίεσης νερού ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική πλύση του φίλτρου.

 

 

ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΑΛΑΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ*


Εγκατάσταση στο χώρο της προεπεξεργασίας ή στο μπλοκ της αντίστροφης όσμωσης. Παράλληλη λειτουργία με την αντλία της αντίστροφης όσμωσης.
• ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΘΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ
• ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΑΛΩΤΙΚΟΥ Περιλαμβάνεται η απαραίτητη ποσότητα υποχλωριώδους νατρί- ου (χλώριο) και αντικαθαλωτικού για την εκκίνηση.

*η ποσότητα του αντικαθαλωτικού και του χλωρίου εξαρτάται του συστήματος της επεξεργασίας νερού

 

 

ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

Φίλτρο ενεργού άνθρακα για αποχλωρίωση του νερού πριν την είσοδο στην ώσμωση. Σώμα από fiberglass, ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, αυτόματη διαδικασία πλύσης με χρονικό έλεγχο. Περιλαμβάνεται η απαραίτητη ποσότητα ενεργού άνθρακα και άμμου που υποστηρίζει τη διαδικασία της φίλτρανσης.

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ UV (για τα βακτήρια)

Η απολύμανση του πόσιμου νερού με ακτινοβολία UV αποτελεί σήμερα την πλέον ασφαλή για την υγεία τεχνολογία Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) είναι μια φυσική, μικροβιοκτόνος ακτινοβολία, προερχόμενη από το ηλιακό φάσμα. Η λάμπα UV εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, καταστρέφοντας τον πυρήνα τους, έτσι ώστε να είναι αδύνατη η αναπαραγωγή τους. Η συσκευή απολύμανσης νερού UV αντικαθιστά τη χρήση χλωρίου σε δίκτυα μικρού μήκους και δρα 500 φορές πιο γρήγορα από το χλώριο. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρήσης σε γεωτρήσεις, μικρούς οικισμούς που τροφοδοτούνται από γεωτρήσεις, βιομηχανία τροφίμων, εγκαταστάσεις που είναι απομακρυσμένες από το δίκτυο υδροδότησης και βιοτεχνίες παραγωγής πάγου. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ (Μεμβράνη Αφαλατωσης )


Το νερό φτάνει στο σύστημα της αντιστροφης οσμωσης 
για την τελική επεξεργασία του.

 

 

 

 

Είδη 1 εώς 8 από 11 σύνολο

 1. 1
 2. 2
 • ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ NEREO

  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ NEREO

   ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ NEREO

  Αντίστροφη ώσμωση 5 σταδίων με αντλία για την παραγωγή νερού απόλυτης καθαρότητας. Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά.
  Η συγκεκριμένη αντίστροφη ώσμωση προσφέρει τον τέλεια συνδυασμό ποιότητας με απλότητα και λειτουργικότητα.

  Μάθετε περισσότερα
  240,00 €

 • ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΟΗΣ XENA 10.1

  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΟΗΣ XENA 10.1

   ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΟΗΣ XENA 10.1

  Η Επαγγελματικη Αντιστροφη Οσμωση XENA 10.1 είναι ενα σύστημα αντιστροφης οσμωσης 6 σταδίων, απευθείας ροής χωρίς δοχείο, το οποίο αποτελεί ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους και για εφαρμογές που δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χώρου κάτω από τον πάγκο.

  Μάθετε περισσότερα
  390,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 15LT VOLUMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 15LT VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών. Κατάλληλος για  καταναλώσεις έως 2 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ). Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  680,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 25 LT CLASSIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για οικιακή χρήση με καταναλώσεις έως 4 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  750,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ AITANA 30L VOL

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ AITANA 30L VOL

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ AITANA 30L VOL

  Ο αποσκληρυντης νερου είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να κάνει αποσκλήρυνση νερού αντιμετωπίζοντας οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων.Ο αποσκληρυντης νερου προστατέυει τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας, πλυντήρια, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες) και μειώνει κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης και επισκεύης των συσκευών αυτών.

  Μάθετε περισσότερα

  Κανονική Τιμή: 850,00 €

  Τιμής Προσφοράς 750,00 €

 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΟΗΣ XENA 20.1

  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΟΗΣ XENA 20.1

  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΟΗΣ XENA 20.1

  Η Επαγγελματικη Αντιστροφη Οσμωση XENA 20.1 είναι ενα σύστημα αντιστροφης οσμωσης 6 σταδίων, απευθείας ροής χωρίς δοχείο, το οποίο αποτελεί ιδανική λύση  για επαγγελματικές εφαρμογές, όπως καφετέρειες, χώρους εστίασης κ.α.
  Τα επαγγελματικα συστήματα αντιστροφης οσμωσης της σειράς XENA είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν μία εξαιρετική σχέση τιμής & ποιότητας.

  Μάθετε περισσότερα
  777,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT COMPACT VOLUMETRIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 25 LT COMPACT VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για  καταναλώσεις έως 4 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  850,00 €

 • ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 50 LT CLASSIC

  ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSOFT 50 LT CLASSIC VOLUMETRIC

  Ο αποσκληρυντής είναι μία συσκευή που συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα των επικαθήσεων αλάτων προστατέυοντας τις συσκευές μας ( αντλίες θερμότητας,πλυντήρια,θερμοσίφωνες,boilers,καφετιέρες) και μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα συντήρησης των συσκευών αυτών.Κατάλληλος για καταναλώσεις έως 8 κυβικά νερό την ημέρα (υπολογισμένο στους 25 γερμανικούς βαθμούς ).Υπολογίζουμε ότι κάθε άτομο χρειάζεται το μέγιστο 150 λίτρα νερό ανά μέρα .

  Μάθετε περισσότερα
  900,00 €

 • Είδη 1 εώς 8 από 11 σύνολο

  1. 1
  2. 2