Αντλίες Θερμότητας Daikin Μεσαίων Θερμοκρασιών

Αντλίες Θερμότητας Daikin Μεσαίων Θερμοκρασιών


Οι νέες αντλίες θερμότητας DAIKIN ALTHERMA 3 μεσαίων θερμοκρασιών (65C) αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας στο χώρο των αντλιών θερμότητας.
Συνδυάζουν ιδανικά την εκπλήρωση των υψηλών απαιτήσεων των Ευρωπαϊκών και Διεθνών κανονισμών (F-Gas / Eurovent) για παραγωγή μονάδων χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και υψηλών βαθμών απόδοσης.
Mε τις νέες αντλίες θερμότητας DAIKIN ALTHERMA 3 μεσαίων θερμοκρασιών (65C) δίνεται η δυνατότητα προσαγωγής νερού σε υψηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το παρελθόν από ένα και μόνο συμπιεστή με ένα και μόνο ψυκτικό μέσο.
Η DAIKIN ως η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που παρουσίασε κλιματιστικά και αντλίες θερμότητας με ψυκτικό μέσο R-32 έχει αναμφίβολα το τεχνολογικό προβάδισμα και σε αυτό τον τομέα.
H τεχνολογία Bluevolution, με συμπιεστές παραγωγής και εξέλιξης της DAIKIN, άψογα εναρμονισμένη με τον νέο κανονισμό περί ψυκτικών μέσων για την εφαρμογή του μέσου R32 επιτυγχάνει εποχιακούς βαθμούς απόδοσης έως και Α+++ με την γνωστή και πάντοτε εγγυημένη λειτουργία έως και τους -25C.
Συμπληρώστε την αίτηση μελέτης κατοικίας εδώ και σύντομα οι μηχανολόγοι της εταιρίας μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να εκπονήσουν μια δωρεάν μελέτη συγκεκριμένα για εσάς με βάση τις ανάγκες και τον χώρο σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στην κατηγορία επικοινωνία.

Είδη 1 εώς 8 από 14 σύνολο

  1. 1
  2. 2

Είδη 1 εώς 8 από 14 σύνολο

  1. 1
  2. 2