ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LG THERMA V MONOBLOCK S hm163mr.u34

LG THERMA V MONOBLOCK S hm163mr.u34
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Περιγραφή

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LG THERMA V MONOBLOCK S hm163mru.34 

 

Ζητήστε δωρεάν μελέτη, προσφορά & την βοήθεια των μηχανολόγων μας για τον δικό σας χώρο, μέσω της ιστοσελίδας μας με μια αίτηση μελέτης κατοικίας ή επικοινωνώντας στα τηλεφώνα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στο μενού επικοινωνία).

Οι αντλίες θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc S συνδυάζουν την ευκολία εγκατάστασης με την αθόρυβη λειτουργία και την ισχυρή απόδοση καθώς μπορούν να παράγουν ζεστό νερό έως 65 °C χωρίς τη βοήθεια ηλεκτρικών αντιστάσεων. Όι πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα εξαρτήματα της μονάδας, όπως ο νέος ειδικά σχεδιασμένος Scroll Inverter συμπιεστής και το κύκλωμα Flash Gas Injection εξασφαλίζουν ότι διατηρεί την απόδοσή της ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -25°C. Επιπλέον, η μονάδα μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, είτε αφορά σε νέα οικοδομή, είτε σε αντικατάσταση ενός συμβατικού λέβητα, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες που διαθέτει, όπως:

 • δυνατότητα ελέγχου δύο ξεχωριστών κυκλωμάτων νερού.
 • έλεγχος εφεδρικού εξωτερικού λέβητα.
 • δυνατότητα διασύνδεσης με μπόιλερ παραγωγής ζεστού νερού χρήσης,
 • ενσωματωμένη, αυτόματη αντιστάθμιση (θέρμανσης/ψύξης).
 • δυνατότητα παραγωγής κρύου νερού για ψύξη σε κύκλωμα με fan coil units. 
 • δυνατότητα σύνδεσης με αυτοματισμούς του σπιτιού μέσω πρωτοκόλλου Modbus.
 • δυνατότητα ρύθμισης σταθερής παροχής νερού/σταθερής διαφοράς θερμοκρασίας εισερχόμενου - εξερχόμενου νερού.
 • ενσωματωμένη λειτουργία μέτρησης κατανάλωσης  

αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc S χρησιμοποιεί ψυκτικό μέσο (Freon) R32 και είναι ένα αντιστρέψιμο σύστημα monobloc αέρα-νερού, ιδανικό όταν ο εσωτερικός χώρος είναι περιορισμένος.Είναι η ιδανική λύση για μέρη που έχουν περιορισμό χώρου διότι δεν υπάρχει επιπλέον εσωτερική μονάδα και η μονάδα μονομπλόκ μπορεί να ταιριάξει ακριβώς ακόμη και κάτω από ένα παράθυρο λόγω του σχεδιασμού και των διαστάσεων της.

Plug and Play αντλία θερμότητας, άμεσα εγκαταστάσιμη

Το Monobloc συνδέεται μόνο με σωληνώσεις νερού, ώστε να μην απαιτούνται πρόσθετες σωληνώσεις ψυκτικού μέσου. Είναι μια εύκολη και απλή λύση για την αντικατάσταση του λέβητα και η καλύτερη λύση για συνδυασμό με μια δεξαμενή νερού ( boiler ) 3ου κατασκευαστή. Επιπλέον, εξοικονομεί περισσότερο χώρο, επειδή μόνο η δεξαμενή νερού εγκαθίσταται εντός του μηχανοστασίου.

Αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc S hm163mr.u34

Το monoblock σύστημα αντλίας θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών της LG είναι μια πρωτοποριακή λύση σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση. Είναι ιδανικό για νεόδμητα σπίτια υψηλής ενεργειακής απόδοσης αλλά και παλαιότερα σπίτια που θέλουμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά,
Η αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc S  μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών και μονάδες fan coil. Μπορείτε συνεπώς να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο, αλλά και χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σύστημα θέρμανσης, με έξυπνο σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας ανά δωμάτιο και ευφυή χειριστήρια.

Ενεργειακά αποδοτικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης που βασίζεται σε τεχνολογία αντλίας θέρμανσης αέρα-νερού


Πως λειτουργεί: 
Η αντλία θερμότητας εξάγει ενέργεια από τον αέρα για να μας παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό. Συλλέγει έως και 75% της ενέργειας της απο τον αέρα, ενώ η υπόλοιπη παρέχεται από το ηλεκτρικό ρεύμα. Η αντλία θερμότητας αέρα-νερού βασίζεται σε εναν συμπιεστή και στο ψυκτικό υγρο (Freon) για τη μεταφορά ενέργειας από τον αέρα στο νερό, θερμαίνει το νερό ανάλογα με τις ανάγκες σας και το μεταφέρει μέσα στο σπίτι σας.

Αποδοτική αντλία θερμότητας με αθόρυβη λειτουργία

Στη μέση ενεργειακή χρήση του σπιτιού, το 70% του κόστους ενέργειας αφορά τη θέρμανση του σπιτιού και τη θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία θερμότητας LG Therma V Monobloc s μπορεί να παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό για όλο το σπίτι όλο τον χρόνο με ενεργειακή απόδοση κλάσης Α+++. Ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως και -25 ℃, το Monobloc παρέχει ισχυρή θέρμανση στο 100%. Με χαμηλά επίπεδα θορύβου σύμφωνα με τους κρατικούς κανονισμούς, η εγκατάσταση μπορεί να γίνει πιο ευέλικτη. 

Συμπιεστής R1

Αποδοτική και αξιόπιστη θέρμανση σπιτιού χάρη στην τεχνολογία συμπιεστή R1. Η βελτιωμένη κίνηση κλίσης της σπείρας έχει αυξήσει τη συνολική απόδοση και αξιοπιστία. 

ThinQ

Με την εφαρμογή LG ThinQ™, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το σύστημα θέρμανσης ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Η απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα θέρμανσης χαρίζει στους χρήστες τη μέγιστη άνεση.

Εύχρηστο χειριστήριο

To χειριστήριο επιτρέπει εύκολη και γρήγορη χρήση με ένα άγγιγμα και οι χρήστες ρυθμίζουν προγράμματα βάσει του τρόπου ζωής τους. Επιπρόσθετα, η ημερήσια ή μηνιαία παρακολούθηση της κατανάλωσης ισχύος επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας.

Ενεργειακή κατάσταση

Η αντλία θερμότητας LG Therma V επιτρέπει εξοικονόμηση ενέργειας, ακολουθεί αυτόματα τα σήματα κατάστασης της εταιρείας ηλεκτρισμού και επιτρέπει στο σπίτι να παράγει και να αποθηκεύει ενέργεια, εάν ενσωματωθεί με τις λύσεις ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης ενέργειας που διαθέτουμε.

Λύσεις Φιλικές προς το περιβάλλον

Χάρη στη χρήση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού μέσου R32, που μειώνει το δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) κατά 68%, συγκριτικά με εναλλακτικές λύσεις, οι αντλίες Therma V της LG, επιτυγχάνουν ισχυρή απόδοση ενώ ταυτόχρονα συμμορφώνονται με τις νέες νομοθεσίες προστασίας του περιβάλλοντος.  

Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω Wi-Fi

Με την προμήθεια του Wi-Fi modem, μπορείτε να ελέγχετε τις αντλίες θερμότητας LG Therma V μέσω του κινητού σας ή του tablet σας, όπου και να βρίσκεστε. Κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή LG ThinQ αποκτάτε πρόσβαση στο φιλικό προς το χρήστη μενού ελέγχου, από όπου μπορείτε να ελέγχετε διάφορες λειτουργίες, όπως:

 • Την εκκίνηση και παύση λειτουργίας της μονάδας
 • Τον τρόπο λειτουργίας
 • Την επιθυμητή θερμοκρασία (χώρου ή νερού)
 • Τον προγραμματισμό μονάδας,
 • Στοιχεία για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος

Eυκολία χειρισμού

Χάρη στο κομψό χειριστήριο, με έγχρωμη οθόνη και πλήκτρα αφής, ο χειρισμός της μονάδας LG Therma V είναι εύκολος και γρήγορος. Από το μενού του χειριστηρίου, που διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου ή του νερού, να εκκινήσετε την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και να προγραμματίσετε τις λειτουργίες του συστήματος σας, ώστε η μονάδα να καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες σας. Παράλληλα, μέσω του ειδικού μενού για τον εγκαταστάτη, το σύστημα μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως ώστε να συνεργάζεται με όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα της εγκατάστασής σας και να λειτουργεί πάντα με το βέλτιστο τρόπο.

Δυνατότητα ένταξης σε κρατικά προγράμματα επιχορήγησης

Χάρη στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, οι αντλίες θερμότητας της LG είναι έως πέντε φορές πιο αποτελεσματικές σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, αποφέροντας έως και 80% εξοικονόμηση χρημάτων. Η εγκατάστασή τους είναι γρήγορη & εύκολη (1-2 ημέρες) και δεν χρειάζονται επιπλέον οικοδομικές εργασίες. Παράλληλα, το κόστος συντήρησης είναι πολύ μικρό, συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στη μείωση των τρεχόντων εξόδων. Για τους λόγους αυτούς οι αντλίες θερμότητας LG Therma V εντάσσονται σε κρατικά προγράμματα επιχορηγήσεων (πχ. «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II / Εξοικονομώ και αυτονομώ»). 

Γενικά

Ενεργειακή κλάση A+++
Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό
Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντλίας θερμότητας (Εξωτ. Μονάδα)

Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (ονομ. / μεγ., kW) 16 KW / 16 KW
Ονομαστική απόδοση ψύξης (ονομ. / μεγ., kW) 16 KW / 16 KW
SCOP (ονομ. / μεγ., W/W) 4.53 (Average climate - Water outlet 35 °C)
Διαστάσεις (Υ x Π x Β, mm) 1380 x 1.239 x 330
Βάρος (kg) 118
Στάθμη Θορύβου (dB) 61
Ηχητική Ισχύς (dB) 39
Ψυκτικό μέσο R32
Εύρος λειτουργίας σε θέρμανση χώρων (°C) -25°C / 35°C
Εύρος λειτουργίας για ζεστό νερό χρήσης (°C) -25°C / 35°C
Εύρος λειτουργίας στη ψύξη (°C) 5 °C / 48 °C
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (V - pH - Hz) 380~415 / 3 / 50

Δωρεάν Μελέτη
 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Price
Value