ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA 3 H HT ETVH16S23D9W / EPRA18DW1

DAIKIN ALTHERMA 3 H HT ETVH16S23D9W / EPRA18DW1
Δωρεάν Μεταφορικά & Αντικαταβολή για...

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Για τιμές και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας

Περιγραφή

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA 3 H HT ETVH16S23D9W1 / EPRA18DW1

Το μέλλον είναι εδώ!

Η ολοκαίνουργια Daikin Altherma 3 H HT EPRA ήρθε να προστεθεί στη σειρά αντλιών θερμότητας Daikin Altherma .
Σχεδιασμένη ειδικά για να παρέχει υψηλή αποδιδόμενη ισχύ σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, η Daikin Altherna 3 H HT EPRA ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής κατοικίας. Το νέο μοντέλο της Daikin συμμορφώνεται πλήρως με τον αυστηρότερο κανονισμό για τα επίπεδα θορύβου BWP Schallrechner της Γερμανίας και διαθέτει έναν αθόρυβο συμπιεστή εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης σε οποιοδήποτε χώρο. 

Αναβαθμίστε το Σύστημα Θέρμανσης & Εξοικονομήστε Ενέργεια

Η Daikin Altherma 3 H HT EPRA αποτελεί επένδυση στην άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτή η αντλία θερμότητας αέρα σε νερό παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης στη στιγμή, και για αυτό χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια.
Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες κατοικιών που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημα λέβητα ή το σύστημα παραδοσιακής θέρμανσης σε μια πιο οικολογική και οικονομική λύση.

Κορυφαία ποιότητα και Απόδοση

Η νέα Daikin Altherma 3 H HT, παρέχει υψηλά επίπεδα απόδοσης στις χαμηλότερες εξωτερικές θερμοκρασίες καθώς προσφέρει κορυφαίας ποιότητας θέρμανση ακόμα και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -25 ° C. Σε σχέση με άλλες αντλίες θερμότητας που επιβαρύνουν την κατανάλωση ρεύματος για να παρέχουν θερμότητα σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, η ολοκαίνουργια μονάδα παρουσιάζει τρομερή ανθεκτικότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες εξοικονομώντας έτσι μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Βραβευμένος σχεδιασμός

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τις επίτoιχες μονάδες της Daikin να αναγνωρίζονται διεθνώς για τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους, η Daikin Altherma 3 H HT EPRA  έχει ήδη βραβευτεί με τα iF DESIGN AWARD και Red Dot Design Award.
Η εξωτερική μονάδα Daikin Altherma 3 H HT EPRA είναι καθαρή, μινιμάλ και απλή. Οι μαύρες οριζόντιες γρίλιες καλύπτουν ολόκληρη την μπροστινή πλάκα ώστε να κρύβεται ο μονός ανεμιστήρας και να μειώνεται ο θόρυβος λειτουργίας, ενώ το γκρι ματ φινίρισμα αντικατοπτρίζει το χρώμα του εξωτερικού τοίχου ώστε να μπορεί η μονάδα να ενσωματώνεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα και τοπία.

Αθόρυβη Λειτουργία εξωτερικής μονάδας

Η εξωτερική μονάδα διαθέτει έναν ανεμιστήρα αντί για δυο, που λειτουργεί σε χαμηλότερη ταχύτητα και άρα παράγει λιγότερο θόρυβο. Τα πτερύγια του ανεμιστήρα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν αυξημένη ροή αέρα με χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει αντικραδασμική βάση με rubber pads και ενισχυμένη στήριξη για μειωμένη μετάδοση των δονήσεων ενώ περιλαμβάνει 3 επίπεδα ηχομόνωσης μαζί με ένα αφαιρούμενο κιτ από ηχομονωτικό υλικό και μεταλλικό περίβλημα για μείωση στο ελάχιστο του θορύβου του συμπιεστή.
Κατά τη λειτουργία στάνταρ θορύβου η στάθμη ηχητικής πίεσης* της εξωτερικής μονάδας είναι 38 dBA (στα 3 μέτρα)—κάπου δηλαδή ανάμεσα σε τιτίβισμα πουλιών και ησυχία βιβλιοθήκης. Στην λειτουργία χαμηλού θορύβου η ηχητική πίεση μειώνεται στα 35 dBA στα 3 μέτρα.

*Πώς υπολογίζεται ο θόρυβος

Η ηχητική ισχύς δημιουργείται από την ίδια τη μονάδα, ανεξαρτήτως απόστασης και περιβάλλοντος. Η ηχητική πίεση είναι ο θόρυβος που διαπιστώνεται σε συγκεκριμένη απόσταση. Η ηχητική πίεση υπολογίζεται συνήθως μεταξύ 1 και 5 μέτρων από τη μονάδα.

Η εξαιρετική απόδοση προέρχεται από το εσωτερικό

Η Daikin Altherma 3 H HT περιλαμβάνει την τελευταία τεχνολογία HVAC που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη για το κλίμα της Ευρώπης. Ανακαλύψτε τα
χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το προϊόν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Εξωτερική μονάδα κατασκευασμένη με αισθητική που ξεχωρίζει

1. Μοντέρνο περίβλημα
Η Daikin συνεργάζεται με σχεδιαστές για να φέρει ανάσα φρεσκάδας στην παραδοσιακή εξωτερική μονάδα. Εμπνευσμένη από το τέλειο σχέδιο των εσωτερικών μονάδων Daikin, αυτή η εξωτερική μονάδα διαθέτει μια ελκυστική μπροστινή πλάκα και καθαρές γραμμές για εύκολη ενσωμάτωση σε κάθε περιβάλλον.

2. Ανεμιστήρας υψηλής απόδοσης
Οι μονάδες υψηλής απόδοσης τείνουν να λειτουργούν με δύο ανεμιστήρες αλλά αυτή η εξωτερική μονάδα χρειάζεται μόνο έναν. Ο ανεμιστήρας μεγαλύτερων διαστάσεων βελτιώνει την κυκλοφορία αέρα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλός θόρυβος λειτουργίας.

3. Εντελώς νέος συμπιεστής
Η Daikin Europe συνεργάστηκε με το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Daikin (Technology and Innovation Centre) στην Ιαπωνία για τη δημιουργία ενός ειδικού συμπιεστή που παρέχει νερό στους 70°C. Αυτή η αντλία θερμότητας υψηλής θερμοκρασίας είναι και η πρώτη που χρησιμοποιεί R-32: ένα ενεργειακά πιο αποδοτικό ψυκτικό που αποδεσμεύει λιγότερες εκπομπές CO2 .

4. Ανθεκτική μόνωση
Μόνωση 3 στρώσεων και ελαστικές βάσεις μεταξύ της κάτω πλάκας και της αντικραδασμικής πλάκας απορροφάνε και μονώνουν από ήχους που προκαλούνται από τον συμπιεστή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Αντιμετώπιση του ψύχους

Η Daikin Altherma 3 H HT είναι μια λύση θέρμανσης από ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που ανταποκρίνεται το ίδιο καλά σε ψυχρά όπως και σε θερμά κλίματα. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα θέρμανσης σε αυτή τη σειρά χρησιμοποιείται ο εξωτερικός αέρας για την παροχή της σωστής απόδοσης θέρμανσης και ζεστού νερού, ακόμα και σε θερμοκρασίες μέχρι - 28°C. 

Τα οφέλη σας με τις αντλίες θερμότητας Daikin Altherma 3

 • Βέλτιστη άνεση στο χώρο σας και ζεστό νερό χρήσης.
 • Χαμήλο κόστος λειτουργίας χάρη στην υψηλή απόδοση τους
 • Ευελιξία στη τοποθέτηση τους
 • Η απώλεια θερμότητας μειώνεται στο ελάχιστο χάρη στην υψηλή ποιότητα της μόνωσης.
 • Η εξωτερική μονάδα εξάγει θερμότητα από τον αέρα ακόμα και στους -25°C
 • Γρήγορη ρύθμιση σε 9 βήματα
 • Περιλαμβάνονται όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα
 • LWT 70 °C σε λειτουργία αντλίας θερμότητας -15 °C μόνο
 • Θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ενσωματωμένα σε μια εσωτερική μονάδα
 • Χαμηλότερος περιβαλλοντικός αντίκτυπος χάρη στο ψυκτικό R-32
 • Η εξωτερική μονάδα απάγει τη θερμότητα ακόμα και στους -28°C
 • Το σχέδιο μονάδας δένει με τις λοιπές οικιακές συσκευές.

Όλη η σειρά Daikin Altherma 3 H HT

Ζητήστε την βοήθεια των μηχανολόγων της εταιρίας μας μέσω της ιστοσελίδας μας με μια αίτηση μελέτης κατοικίας ή επικοινωνώντας στα τηλεφώνα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στο μενού επικοινωνία.

Μια Λύση - Πολλαπλοί συνδυασμοί και επιλογές

Η σειρά Daikin Altherma 3 H HT περιλαμβάνει μια εξωτερική μονάδα που είναι συμβατή με τρεις διαφορετικές βραβευμένες εσωτερικές μονάδες που μπορούν να εξατομικευτούν για την παροχή θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης.

Οι εκδόσεις των εξωτερικών μονάδων είναι:

 • EPRA14DV    :Εξωτερική μονάδα μονοφασική - Νέα μονάδα με δυνατότητα προσαγωγής 70C (μονοφασική)
 • EPRA14DW1 :Εξωτερική μονάδα τριφασική - Νέα μονάδα με δυνατότητα προσαγωγής 70C (τριφασική)
 • EPRA16DV    :Εξωτερική μονάδα μονοφασική - Νέα μονάδα με δυνατότητα προσαγωγής 70C (μονοφασική)
 • EPRA16DW1 :Εξωτερική μονάδα τριφασική - Νέα μονάδα με δυνατότητα προσαγωγής 70C (τριφασική)
 • EPRA18DV    :Εξωτερική μονάδα μονοφασική - Νέα μονάδα με δυνατότητα προσαγωγής 70C (μονοφασική)
 • EPRA18DW1 :Εξωτερική μονάδα τριφασική - Νέα μονάδα με δυνατότητα προσαγωγής 70C (τριφασική)

Επιλέξτε την εσωτερική σας μονάδα

Ανακαλύψτε τις τρεις εσωτερικές μονάδες και τις εκδόσεις τους που είναι τμήμα αυτής της σειράς και τις τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις (τρία χαρακτηριστικά) που μπορείτε να επιλέξετε για την προσαρμογή της σειράς ώστε να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες κλίματος.

Τρία χαρακτηριστικά

Μόνο θέρμανση
Η λειτουργία μόνο θέρμανσης είναι τυπική στη σειρά προϊόντων Daikin και είναι διαθέσιμη και για τις τρεις εσωτερικές μονάδες. Αυτή η ρύθμιση παρέχει θέρμανση χώρου και ζεστό νερό χρήσης.

Αντιστρέψιμη
Εάν χρειάζεστε ψύξη άνεσης επιπρόσθετα στη θέρμανση και το ζεστό νερό, τότε η αντιστρέψιμη λειτουργία είναι η καλύτερη λύση. Διαθέσιμο και για τις τρεις εσωτερικές μονάδες αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στο σύστημα να αντιστρέφει τη λειτουργία του για την παροχή ψύξης αντί θέρμανσης. Αυτή η ρύθμιση απαιτεί ενδοδαπέδιο σύστημα σωληνώσεων ή μονάδες fan-coil.

Σύστημα δύο ζωνών
Η ενσωματωμένη επιδαπέδια μονάδα είναι η μόνη εσωτερική μονάδα με ρύθμιση δύο ζωνών. Με τις δύο ζώνες μπορείτε να επιλέγετε να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τη θερμοκρασία δύο ξεχωριστών ζωνών στο σπίτι σας όπου χρησιμοποιούνται διαφορετικοί εκπομποί όπως καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση.

1. Επιτοίχιο μοντέλο
Μια μονάδα μικρών διαστάσεων που συνδυάζεται με μια ξεχωριστή δεξαμενή για την παροχή ζεστού νερού χρήσης. Αυτό το μοντέλο παρέχει μια λειτουργία προαιρετικής ψύξης.Οί εκδόσεις της είναι:

 • ETBH16D6V : Επίτοιχη εσωτερική μονάδα (μόνο Θέρμανση- Μονοφασική με αντίσταση 6kW)
 • ETBH16D9W :Επίτοιχη εσωτερική μονάδα (μόνο Θέρμανση - Τριφασική με αντίσταση 9kW)
 • ETBX16D6V  :Επίτοιχη εσωτερική μονάδα (Ψύξη/Θέρμανση - Μονοφασική με αντίσταση 6kW)
 • ETBX16D9W :Επίτοιχη εσωτερική μονάδα (Ψύξη/Θέρμανση - Τριφασική με αντίσταση 9kW)

2. Ενσωματωμένο μοντέλο δεξαμενής ανοξείδωτου χάλυβα DHW
Μια μονάδα μικρών διαστάσεων με εμβαδόν 595 x 625mm. Η μονάδα συνδέεται με μια δεξαμενή 180 ή 230 λ., για την αντιμετώπιση των αναγκών ζεστού νερού χρήσης, και μπορεί να λειτουργεί είτε σε ρύθμιση ψύξης είτε δύο ζωνών.Οί εκδόσεις της είναι:

 • ETVH16S18D6V : Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW
 • ETVH16S18D6VG :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW, γκρι
 • ETVH16S18D9W :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW
 • ETVH16S18D9WG:Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW, γκρι
 • ETVH16S23D6V: Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση)  - Με δοχείο 230 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW
 • ETVH16S23D6VG : Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW, γκρι
 • ETVH16S23D9W :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW
 • ETVH16S23D9WG :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW, γκρι
 • ETVX16S18D6V :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW
 • ETVX16S18D6VG:Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW, γκρι
 • ETVX16S18D9W :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW
 • ETVX16S18D9WG:Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 180 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW, γκρι
 • ETVX16S23D6V :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW
 • ETVX16S23D6VG: Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW, γκρι
 • ETVX16S23D9W: Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW
 • ETVX16S23D9WG:Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - Με δοχείο 230 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW, γκρι

  Εσωτερικές μονάδες δαπέδου 2 ζωνών
 • ETVZ16S18D6V  :Εσωτερική μονάδα δαπέδου 2 ζωνών - 2 εξόδους προσαγωγής, δοχείο 180 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW
 • ETVZ16S18D9W :Εσωτερική μονάδα δαπέδου 2 ζωνών - 2 εξόδους προσαγωγής, δοχείο 180 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW
 • ETVZ16S23D6V  :Εσωτερική μονάδα δαπέδου 2 ζωνών - 2 εξόδους προσαγωγής, δοχείο 230 λίτρων και μονοφασική αντίσταση 6kW
 • ETVZ16S23D9W :Εσωτερική μονάδα δαπέδου 2 ζωνών - 2 εξόδους προσαγωγής, δοχείο 230 λίτρων και τριφασική αντίσταση 9kW

3. Ενσωματωμένο μοντέλο δεξαμενής ECH2O DHW
Η μονάδα ECH2O συνοδεύεται από μια θερμική δεξαμενή DHW 300 ή 500 λ. με δυνατότητα σύνδεσης σε θερμικούς ηλιακούς συλλέκτες. Αυτό το μοντέλο παρέχει μια ρύθμιση προαιρετικής ψύξης.

 • ETSH16P30DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - δοχείο 300 λίτρων
 • ETSH16P50DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - δοχείο 500 λίτρων
 • ETSX16P30DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - δοχείο 300 λίτρων
 • ETSX16P50DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - δοχείο 500 λίτρων
 • ETSHB16P30DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - BIV δοχείο 300 λίτρων BIV
 • ETSHB16P50DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (μόνο Θέρμανση) - BIV δοχείο 500 λίτρων BIV
 • ETSXB16P30DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - BIV δοχείο 300 λίτρων BIV
 • ETSXB16P50DV3 :Εσωτερική μονάδα δαπέδου (Ψύξη/Θέρμανση) - BIV δοχείο 500 λίτρων BIV

Γενικά

Δυνατότητα σύνδεσης wifi Προαιρετικό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντλίας θερμότητας (Εξωτ. Μονάδα)

Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (ονομ. / μεγ., kW) 9 KW / 11.25 KW
SCOP (ονομ. / μεγ., W/W) 5
Διαστάσεις (Υ x Π x Β, mm) 1003 X 1270 X 533
Βάρος (kg) 151
Ηχητική Ισχύς (dB) 43
Ψυκτικό μέσο R32
Εύρος λειτουργίας σε θέρμανση χώρων (°C) -28 / 35
Εύρος λειτουργίας για ζεστό νερό χρήσης (°C) -28 / 35
Εύρος λειτουργίας στη ψύξη (°C) 10 °C / 43°C
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (V - pH - Hz) 400 / 3~ / 50

Τέχνικα Χαρακτηριστικά Υδραυλικού μέρους

Θερμοκρασία εξόδου νερού (°C) 70°C
Διαστάσεις (Υ x Π x Β, mm) 1850 x 595 x 625
Βάρος (kg) 118
Στάθμη Θορύβου (dB) 30

Δωρεάν Μελέτη
 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Price
Value
Quality