Αφυγραντήρας INVENTOR ATMOSPHERE ATM - 25L

INVENTOR ATMOSPHERE ATM - 25L
Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εκτός Αποθέματος

329,00 €

Περιγραφή

 Αφυγραντήρας INVENTOR ATMOSPHERE ATM - 25L

Αφυγραντήρας & Καθαριστής Αέρα

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη δύο συσκευών σε μία. Η νέα σειρά αφυγραντήρων και καθαριστών αέρα atmosphere είναι εδώ!
Χάρη στους νέους αφυγραντήρες & καθαριστές αέρα Inventor Atmosphere μπορείτε να εξασφαλίσετε το πιο ιδανικό περιβάλλον στο σπίτι σας, απαλλαγμένο από κάθε ίχνος υγρασίας ενώ παράλληλα απολαμβάνετε καθαρό και υγιεινό αέρα χωρίς σκόνη και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς. Η προηγμένη διπλή λειτουργία της συσκευής σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο χώρο εύκολα και αποτελεσματικά, ενσωματώνοντας σε αυτόν μια συσκευή εντυπωσιακού σχεδιασμού. Διαθέτοντας πολλές και εξελιγμένες λειτουργίες ανάλογα με την χρήση της συσκευής που εσείς θα επιλέξετε είτε ως αφυγραντήρα & καθαριστή αέρα είτε μόνο ως καθαριστή αέρα, προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας κάθε ώρα της ημέρας, εφόσον πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή αισθητής βελτίωσης της ποιότητας αέρα.

Απόλυτα υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα 

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. Η αυτόνομη λειτουργία της συσκευής ως καθαριστής αέρα εξασφαλίζει τα οφέλη μίας απόλυτα καθαρής ατμόσφαιρας στο σπίτι σας, αφού το φίλτρο HEPA που διαθέτει η συσκευή συγκρατεί από τον αέρα μεγάλο ποσοστό των μικροσκοπικών σωματιδίων που προκαλούν αλλεργίες και ιώσεις. Κατά την λειτουργία του καθαριστή αέρα η μονάδα αναγνωρίζει τα επίπεδα ποιότητας του αέρα στον χώρο και δρα άμεσα και αποτελεσματικά προκειμένου να σας χαρίσει το καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον που επιθυμείτε.
Η απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας που νιώθουμε όταν βρεθούμε στη φύση, μπορεί πλέον να μεταφερθεί με μαγικό τρόπο στον χώρο του σπιτιού ή της εργασίας μας, χάρη στον Καθαριστή αέρα που διαθέτουν οι αφυγραντήρες Inventor Atmosphere ο οποίος με το φίλτρο Hera που διαθέτει εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας ( ιούς και βακτήρια), με αποτέλεσμα την δημιουργία του πιο καθαρού, υγιεινού και φρέσκου περιβάλλοντος, απαλλαγμένου από ρύπους, σκόνη και μικροοργανισμούς. Η ευεργετική επίδραση του , συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας, προστατεύοντας από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος όπως το άσθμα και παρέχοντας την απόλυτη ασφάλεια τόσο σε βρέφη και μωρά, όσο και σε άτομα που είναι επιρρεπή σε αλλεργίες. Θα εκπλαγείτε από την αισθητή διαφορά στη ποιότητα του αέρα στον χώρο σας και θα ανακαλύψετε νέα επίπεδα άνεσης και ξεκούρασης!

Ομοιόμορφη κατανομή αέρα

Χάρη στην λειτουργία Swing του αφυγραντήρα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενεργοποιήσετε την κίνηση της περσίδας διευκολύνοντας την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στον χώρο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη κλίση της περσίδας κατευθύνοντας τον αέρα απευθείας σε επιθυμητό σημείο του χώρου, καθιστώντας την λειτουργία ως ιδανική επιλογή για το στέγνωμα των ρούχων σας, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε απόλυτη άνεση και ευελιξία στην ρύθμιση της κατεύθυνσης του αέρα εξασφαλίζοντας απόλυτα ισορροπημένες συνθήκες στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας όσο και ταχύτατα αποτελέσματα στο σημείο που εσείς θα επιλέξετε

Άμεση διάγνωση της ποιότητας του αέρα

Η διάγνωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας στον χώρο σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και αξιόπιστη! Με τον δείκτη ποιότητας αέρα μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα που επικρατεί στο χώρο μέσω της ένδειξης που βρίσκεται σε εμφανές σημείο πάνω στη μονάδα. Έτσι, η φωτεινή ένδειξη LED ανάβει σε πράσινο, μπλε ή κόκκινο χρώμα, για να σας ειδοποιήσει αναφορικά με την εξαιρετική, καλή ή κακή ποιότητα αέρα αντίστοιχα Με τον τρόπο αυτό σας βοηθά να διαπιστώσετε τις ανάγκες που υπάρχουν στο χώρο και να επιλέξετε ανάλογα με την ένδειξη την λειτουργία ή μη της συσκευής.
Έτσι, επιτυγχάνετε πάντα τις ιδανικές για εσάς συνθήκες υγιεινής και ευχάριστης ατμόσφαιρας!

 Στεγνά και ευωδιαστά ρούχα στο λεπτό

Βρείτε την απόλυτη λύση σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλετε να στεγνώσετε γρήγορα τα ρούχα σας και να διατηρήσετε την υπέροχη μυρωδιά που είχαν αφότου τα βγάλατε από το πλυντήριο. Το μυστικό είναι ένα και το μοιράζονται μαζί σας οι αφυγραντήρες Inventor με την εξελιγμένη λειτουργία Dryer - Στεγνώματος Ρούχων. Χωρίς να σας απασχολεί αν εκτός σπιτιού επικρατούν βροχερές ημέρες ή αν τα επίπεδα υγρασίας είναι αυξημένα, εσείς απλά ενεργοποιείτε τη λειτουργία Dryer του αφυγραντήρα σας. Το ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων, θα σας εντυπωσιάσει τόσο με τα άμεσα και δραστικά αποτελέσματά του όσο και με το ιδιαίτερα χαμηλό λειτουργικό κόστος, εξασφαλίζοντας στεγνά και ευωδιαστά ρούχα με τον πιο οικονομικό τρόπο. Αυτή η μοναδική λειτουργία μετατρέπει τον αφυγραντήρα στον καλύτερο φίλο κάθε νοικοκυράς που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και να ξανακερδίσει τα ευωδιαστά και γεμάτα φρεσκάδα ρούχα της.

Πέντε Χρόνια Εγγύηση !!!

Οι αφυγραντήρες Inventor Eva Pro ii καλύπτονται με 5 Χρόνια Εγγύηση  

 • Για όλα τα μέρη του Αφυγραντήρα
 • Σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό
 • Στο κόστος εργασίας αποκατάστασης λειτουργίας του Αφυγραντήρα

Αυτόνομη Λειτουργία Καθαριστή Αέρα


Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. Το φίλτρο HEPA που διαθέτει η συσκευή συγκρατεί από τον αέρα μεγάλο ποσοστό των μικροσκοπικών σωματιδίων και σας χαρίζει καθαρό περιβάλλον στο χώρο σας.

Δείκτης Ποιότητας Αέρα

Η φωτεινή ένδειξη LED και η ψηφιακή οθόνη που διαθέτει η συσκευή, σας δίνει άμεση και αξιόπιστη διάγνωση της ποιότητας του αέρα στο χώρο σας. Μέσω της αυτόματης λειτουργίας (στη λειτουργία του καθαριστή αέρα) η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες καθαρισμού αέρα του χώρου.

Φίλτρο HEPA

Το φίλτρο HEPA που διιαθέτη ο αφυγραντήρας απομακρύνει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα σκόνης από τον αέρα. Ακόμα, αποβάλλει τα μικρόβια μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών, διασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο χώρο σας.

Κίνηση Περσίδας

Ενισχύστε την ομοιόμορφη κατανομή αέρα και βελτιώστε άμεσα την ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με τη λειτουργία Swing του αφυγραντήρα, ενεργοποιείται η κίνηση της περσίδας και ο αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε σημείο του δωματίου  προσφέροντας γρηγορότερα αποτελέσματα και επιπλέον άνεση.

3 Ταχύτητες Καθαριστή Αέρα

Η διαμόρφωση της ποιότητας στον αέρα του χώρου σας πραγματοποιείται απλά και άμεσα, με τις 3 ταχύτητες του καθαριστή αέρα. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες ταχύτητες: χαμηλή, μεσαία ή υψηλή, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν στον χώρο και αποκτήστε καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Xαρακτηριστικά & δυνατότητες του Aφυγραντήρα  INVENTOR ATMOSPHERE ATM - 25L

 • Αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα
  Χάρη στην προηγμένη, διπλή λειτουργία της συσκευής μπορείτε να εξασφαλίσετε τις ιδανικότερες συνθήκες ατμόσφαιρας στο χώρο σας, απαλλαγμένη από κάθε ίχνος υγρασίας και ταυτόχρονα απόλυτα καθαρό και υγιεινό αέρα χωρίς σκόνη και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς.
 • Έξυπνη Αφύγρανση
 • Ψηφιακή οθόνη λειτουργικών ενδείξεων 
 • Λειτουργία χρονοδιακόπτη
  Προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης του αφυγραντήρα και αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία του, όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, χάρη στην δυνατότητα ρύθμισης του χρονοδιακόπτη από μία έως εννέα ώρες .
 • Λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης
 • Ένδειξη Θερμοκρασίας Δωματίου
  Ενημερωθείτε άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού, για την θερμοκρασία του χώρου στον οποίο βρίσκεται ο αφυγραντήρας! Έτσι έχετε ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο ώστε να εξασφαλίσετε τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας.
 • Λειτουργία Ύπνου
  Εξασφαλίστε τις ιδανικές συνθήκες με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Sleep κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία και εξασφαλίστε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας  χωρίς ενοχλήσεις.
 • Λειτουργία no frost
  Εξασφαλίστε τη βέλτιστη απόδοση του αφυγραντήρα σας καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, μέσω της έξυπνης αποπάγωσης. Σε περίπτωση σχηματισμού πάγου, ο συμπιεστής θα σταματήσει αυτόματα και ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.
 • Παιδικό Κλείδωμα
  Κλείδωμα λειτουργίας ώστε τα παιδιά να μην έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τη συσκευή σε λειτουργία ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της, όταν δεν βρίσκονται υπό την επίβλεψη σας.
 • Υπενθύμιση Αντικατάστασης Φίλτρου
  Προστατέψτε τον αφυγραντήρα και διασφαλίστε μέγιστες επιδόσεις χάρη στη λειτουργία υπενθύμισης αντικατάστασης του φίλτρου. Η σχετική ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη προκειμένου να σας ειδοποιήσει για την ανάγκη αντικατάστασης του φίλτρου, συμβάλλοντας έτσι τόσο στην αποδοτικότερη λειτουργία της συσκευής και στην αύξηση της διάρκειας ζωής του αφυγραντήρα, όσο και στην δική σας άνεση!
 • Λειτουργία turbo για μείωση της αυξημένης υγρασίας στα ιδανικά επίπεδα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Γενικά

Τηλεφωνήστε για τιμή Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αφυγραντήρα

Συνοδευτικά Αρχεία

View FileΟδηγίες Χρήσης - User Manual Μέγεθος: (21.45 MB)
View FileΣυμβουλές Ορθής Χρήσης Αφυγραντήρα Μέγεθος: (946.72 KB)

 
 
 
Μοιράσου τα!

Σχετικα Προϊοντα

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Value
Quality
Price